Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שפלה 10.10

asaf572
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא באתי למפגש אבל אגיע פעם הבאה

לגוזל:לפי מה שבעל הרכב סיפר לי ששאלתי אותו אז ככה:

במלחמת העולם מתחו ותלו חוטי תיל בין העצים,החיילים היו עוברים עם הג'יפ והחוט היה שוסף את ראשם,האמריקאים גילו זאת וחיברו מוט שיקרע את החוט לפניי ש.. וככה זה נשאר

שבוע טוב לכולם...

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם
חבל שלא באתי למפגש אבל אגיע פעם הבאה

לגוזל:לפי מה שבעל הרכב סיפר לי ששאלתי אותו אז ככה:

במלחמת העולם מתחו ותלו חוטי תיל בין העצים,החיילים היו עוברים עם הג'יפ והחוט היה שוסף את ראשם,האמריקאים גילו זאת וחיברו מוט שיקרע את החוט לפניי ש.. וככה זה נשאר

שבוע טוב לכולם...

פשש.. טוב לדעת!

אני מבין שבעל הרכב מרגיש מאויים באיזה שהיא צורה. :-o

Polo 2012

פורסם
פשש.. טוב לדעת!

אני מבין שבעל הרכב מרגיש מאויים באיזה שהיא צורה. :-o

לפני הרבה שנים נכנס גי'פ פתוח לבני ברק בשבת,ולא ראה את השרשרת שחסמה את הכניסה ,ואם אני זוכר טוב הנהג לצערי נהרג.

פורסם

גוזל, בעל הרכב מרגיש מאויים ולכן הצטייד בנשק.....:lol::lol::lol:

ראה שרשור של המפגש מלפני שבועיים. אפילו אבי נוף, הרים ידיים....:wink:

פלס"ר שפלה, זה לא סתם כינוי..... ההפתעות בקנה, תרתי משמע.8)

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
לפני הרבה שנים נכנס גי'פ פתוח לבני ברק בשבת,ולא ראה את השרשרת שחסמה את הכניסה ,ואם אני זוכר טוב הנהג לצערי נהרג.

יאיר, אהבתי את הסימלון החדש שלך :lol:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הויליס של יאיר לוסטיג בצעירותו...:lol:

הערכות לקראת ההתקפה על ג'נין.jpg

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

יש! הג'יפ של עופר, אחי, תקין. ינקו, הקרבורטוריסט המופלא מחולון, מצא את הבעיה..... וטיפל בה כמו גדול.

מי אמר גרירה ולא קיבל???:lol::lol::lol:

להתראות בפארק הלאומי.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
יש! הג'יפ של עופר, אחי, תקין. ינקו, הקרבורטוריסט המופלא מחולון, מצא את הבעיה..... וטיפל בה כמו גדול.

מי אמר גרירה ולא קיבל???:lol::lol::lol:

להתראות בפארק הלאומי.

ברוך השם ישתבח שמו :lol:

• תוכן חדש...