Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה ישן, אבל מסקרן אותי לדעת מה קורה עם המוצר / החברה הנ"ל. יש תכניות להמשיך לייצר/למכור? הפוטנציאל מהמכשיר הזה פשוט צועק, אולי הוא פשוט הקדים את זמנו.. מדברים על זה עדיין בפורומים שם?

http://www.cdd.ru/repository/UCManual_eng1.pdf

http://www.cdd.ru/

http://ural-auto.ru/

פורסם

המכשיר אכן מרשים וראיתי אותו מותקן ברכב אחד בארץ

הבעיה היא שהתוצאה של המערכת הזאת היתה כל כך לא מרשימה, והיא כן היתה מכוונת סה"כ שאני פשוט לא יודע אם הHU הזה באמת שווה את מה שאומרים עליו.

אני מניח שכן - רק חבל שיש לי נקודת ייחוס כל כך גרועה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במובן המקצועי הוא לא שווה את הכסף. הקרוס לא משהו, הטיים קורקשן לא מובן, הסאונד סגור. מתאפיין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני יכול רק לאשר את הנושא של סאונד "סגור" שזה מאוד נכון, היה נשמע כאילו שכל המערכת נמצאת מאחורי איזה מחסום או משהו כזה.

לא הרשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממתי רוסים יודעים לייצר HU טוב?צביקה,אני יושב בפורומים ברוסית,ולפעמים נתקל באנשים שיש להם את הרדיודיסק או הקומפוננת מחברת URAL,אבל נראה לי זה חברה שאין להם הרבה תקציב,שם פלוס מינוס כמו פה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לפני שקניתי את מכשיר שלי (7100), בחנתי אפשרות של URAL, וגם שמעתי אותו אצל בחור בארץ. סאונד כן היה סגור ומוזר, אני לא אהבתי, לכן בחרתי ECLIPSE.

צביקה, אני יכול לבקש להשמיע לך את HU הזה. רק תגיד לי :)

פורסם

לא התכוונתי, ואינני מתכוין לרכוש את הHU הנ"ל, סה"כ ביקשתי לקבל אינפורמציה האם הוא מיוצר עדיין והאם הוא נמכר בצורה מסודרת וכו'.

הרוסית והאיטלקית שלי לא משהו..:-)

פורסם

זה בסדר - יש לו גם תפריטים באנגלית - רק שלא רשום בשום מקום "צליל סגורסקי" :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
ממתי רוסים יודעים לייצר HU טוב?צביקה,אני יושב בפורומים ברוסית,ולפעמים נתקל באנשים שיש להם את הרדיודיסק או הקומפוננת מחברת URAL,אבל נראה לי זה חברה שאין להם הרבה תקציב,שם פלוס מינוס כמו פה

אל תזלזל ברוסים, אם הם היו רוצים לייצר HU הכי טוב, הם היו מייצרים אותו מזמן, לא סתם לרוסים יש נשק הכי טוב בעולם בכול פרמטרים ובכול סוגים, ומה זה לייצר HU בשביל להם, זה בדיחה (משחק ילדים).

פורסם

אדגר, אתה צריך להבין שמקס, בתור תימני, אף פעם לא שמע בבית על כך שלמשל הקוסמונאוט הראשון בעולם היה גאגרין הרוסי, או על אינספור טכנולוגיות רוסיות פורצות דרך, ולא רק בחלל או בתעופה, אותם העתיקו - ושיכללו מאד, זה נכון - במערב. יש בעולם יותר מדענים רוסיים, מכל מקום אחר. ואגב, מה עם הגרעין למשל? אז רדיו דיסק זה הבעיה שלהם...

אחת הבעיות הקשות, לדעתי, בטכנולגיה רוסית, היא הנדסת אנוש בעייתית וסירבול. ואולי גם עיצוב, המוצרים הרוסיים רוקנו מכל שביב יופי - אותו לקחו היפהפיות הרוסיות.. אבל לפני שהת'רד הזה הופך לשירשור שירי הלל/בוז לטכנולוגיה רוסית, אני עדיין מבקש מקוראי השפה הרוסית לראות בלינקים הנ"ל, או במקומות אחרים, האם המכשיר הנ"ל מיוצר או נמכר. וזה לצורך מידע ולא לצורך רכישה.

לגבי ה"צלילוב הסגורונוב", אולי יהיה גירסא חדשה בה יהיה צלילסקי פתוחונוב וחי יותר..

פורסם

מה שהכי משעשע הוא שרוב המדענים הרוסים בין אם זה ברוסיה ובין אם זה בעולם היו יהודים 8)

גאוניי הכלכלה, גרעין, נשק, טכנולוגיה.. הכל היו יהודים.

שאלה: יש סיבה שבארץ מייצרים בנתיים רק רמקולים? (MOREL)

תשובה: היהודי העדכני מעדייף לייצר כסף :twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

קצת על מהנדסים רוסים.

יש לי מגבר ביתי תוצרת רוסיה מתחילת שנות ה90.אומנם מזמן שדרגתי למעכרת ביתית ברמה אחרת,אבל מדובר במגבר,שבסביבות

ה3000ש"ח אין לו כלכך מתחרים.והוא עדיין מחובר ונשמע טוב מאוד.שמו של המהנדס הוא Vladimir Lamm(לשעבר Vladimir Shushurin שבשנות ה80 עבד במפעל Amfiton בעיר Lvov,הנדס מגברים וקיבל רובלים מסקנים...:-))

היום הוא נמצא בארה"ב ויסד חברה ששמה Lamm Industries,והמשכורת שלו אני מניח קצת השתפרה מאז...

http://www.lammindustries.com/

מדובר במגברים היברידיים ביתיים בין הטובים שיש.המחירים בשמיים....מ7000$ ועד 30000.....

ולדוברי רוסית ,למי שיש לו כוח שאתרגם...

http://www.avtozvuk.com/az/2007/01/018-023.htm

הנה הפרהיסטוריה....:)

תמונה584.jpg

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
גאוניי הכלכלה, גרעין, נשק, טכנולוגיה.. הכל היו יהודים.

קספארוב אמר פעם שיש כאלו מתייגים אותו רוסי, או אזביריג'אני, יש כאלו שגם גרמני, אבל כולם מתעבים אותו בגלל אביו היהודי..

יש סיבה שבארץ מייצרים בנתיים רק רמקולים?

אני כמעט משוכנע שהטכנולוגיה והידע מצויים, לתכנון ובניית מגברים למשל, מן הסתם זה פונקציה של עלויות ייצור ו/או כדאיות.

היהודי העדכני מעדייף לייצר כסף :twisted:

קצת ניסחפת הייתי אומר.. משפט אנטישמי משהו..

רוסייות אה? :-D אהבתי.

גם אני..

...:-)

• תוכן חדש...