Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הייתי בתהליכי רכישה של מיצובישי צאמפ 94

הרכב כבר היה כמה פעמים במוסך ועוד לא היה לי שבוע רצוף שאני נוהג עליו בלי בעיות

היה צורך בסידור טורים החלפת צמיגים טיפול בברקסים החלפת רצועות מנוע(כולן

) מזגן שהתפוצץ כל אלה עלו לי בסביבות ה2500 שח רק טיפולים ואחזקה בלי חידוש מזגן וזה מובן שקונים רכב לא חדש משנה כזאת

אבל עכשיו הלך ככל הנראה גם המנוע הרכב לא יכול לסוע מעל 20 קמ"ש טיפטף שמן השמיע רעשי גסיסה וקירטועים נכבה ומת לי בנסיעה בין ערים

האם מישהו יכול לפי התסמינים הללו להגיד לי שזאת באמת בעיית מנוע?לפני שאני זורק עוד 800 שקל רק על הרמה ואולי החלפה של ראש מנוע וייתכן החלפת מנוע קומפלט שייתכן שיעלה בסביבות ה4 אלף??

בנוסף הבנתי שהרכב מהסוג הזה אמור להיות אמין וחזק ובעל הרכב אמר שכל הבעיות הללו לפי דעתו קשורות למוסך שטיפל ברכב ושהאוטו היה ועדיין בסדר גמור למרות שבעל המוסך אמר לי שהרכב עתיק ולא מתוחזק והמנוע במצב לא טוב בקיצור על סמך היכרות של כל החב'רה המנוסים באתר כמה אכלתי אותה ומה אני צריך לעשות (חוץ מלהסתובב בבושת פנים?)

בתחינונים רבים.

פורסם

הכל שאלה של בכמה קנית אותו.

במקרה הכי גרוע הלכו 2500 שקל על התיקונים ועוד 3000 שקל על הרכב (שזה מה שהוא שווה).

במידה ושילמת יותר על הרכב - יש מצב שאין ברירה אלא לתקן ולנסוע על רכב כזה עוד כמה שנים.

פורסם

אומרים שגם לרכב צריך מזל ,יש או אין לו מזל.

הרכב שלך הוא שייך לאלה שאין להם מזל !, המזל נקבע גם על איזה בעלים הוא נפל, בעלים מזלזלים או בעלים "יאקיס" היודעים לשמור על רכב .לרכב שלך מזל "נאחס". אתה תיהיה הבעלים הטובים שמשקמים "רכב מצוקה" והשאלה הגדולה כמה יעלה לך לשקמו אם בכלל.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בעל המוסך אומר לך שהרכב לא היה מתוחזק בעבר ואלי בעל הרכב מאשים את המוסך.

-רצועות מנוע לא נהרסות בגלל טיפול במוסך, צמיגים לא נשחקים מר יותר, כך גם המזגן וכולי (כאשר שלא מדובר בחבלה) כך שאני נוטה להאמין שהרכב היה מוזנח בעברו.

כעת נשאלת שאלת הכדאיות: אתה מתכוון לשמור על הרכב עוד זמן רב ?

א כן - זרוק לבפנים מנוע חדש, וסע ברכב עם צמיגים, מזגן, רצועות מנוע ומנוע חדשים כך שאתה מכוסה לעוד מספר שנים מבחינת קלקולים והפתעות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

דווקא לא רע לפעמים לקנות "רכב מצוקה", אם אתה קונה אותו בזול ומתכנן לנסוע בו שנים רבות.

עשיתי משהו דומה עם הקסארה ובינתיים הולך מצוין. הרכב נוסע ומרגיש כמו חדש, אחרי הזנחה אצל הבעלים הקודמים.

פורסם

בהחלפת מנוע חדש תפסק תמידית גם בעיית הטורים והמעבר והשהייה בהילוך מסויים לא ייגרמו יותר למנוע להכבות?

או לאוטו לרעוד?

פורסם

תגיד האם המכונאי שבדק לך את הרכב ופסק שהמנוע הלך הוא מוסך שאתה סומך עליו,באם לא תספר לנו מאיזה איזור אתה ואז תוכל לקבל המלצות למוסך.

פורסם

כל התקלות וכל הטיפולים נעשו ב"יב שירותי רכב"

שהם אמורים להיות מוסך מורשה של מיצובשי אשמח להמלצות על מוסך אמין מאוד.

תודה!

• תוכן חדש...