Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מטיול הרודסטרים 27.12.03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, עוד טיול מוצלח. :lol:

הפעם נסענו לכיוון הצפון (הקרוב), אזור הגלבוע, בית שאן ועד לחוף צמח.

ולשמחתנו הרבה תפסנו לנו מזג אוויר נהדר (אפילו פתחנו את הגג בחלק גדול של הטיול). רק הדרך הביתה הייתה קצת מעייפת (פקקים) וגשומה.

:? תכננו לצאת 12 רכבים, הגיעו רק שבעה, אבל היה ממש נחמד. :wink:

תהנו מהתמונות.

ולמי שיש רודסטר ועדיין רוצה להצטרף אלינו מוזמן, רק מה שצריך זה אוטו פתוח והרבה מצב רוח טוב לטיולים.

PC273985.JPG

PC273977.JPG

PC273973.JPG

PC273967.JPG

PC273921.JPG

PC273919.JPG

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

פורסם

גם אני חזרתי מטיול בצפון ביום שבת האחרון וראיתי אתכם על כביש 2 בכיוון דרום ...

אני עובר מיאטה אחת ואז עוד אחת ואז עוד מיאטה אבל הפעם דור ישן ואז MR2, אז כבר הבנתי שהיה עוד טיול של מועדון הרודסטרים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יפה לראות שהמועדון עדין מתפקד ומגיעות מכוניות יפות ... דרך אגב ראיתי את המיאטה הכסופה באשקלון היא מדהימה והג'נטים שיש לה , לא ראיתי אותם בפרוספקט אבל על הקונספט של הmps יש אותם יכול להיות שאפשר לקנות את הדגם הידני גם איתם ? או שזאת הזמנה אישית ?

XJR

פורסם

פפפיי כל הכבוד העיקר שהיה כיף !

ואני מקווה שבעתיד יהיה לי איזה רכב נורמלי שאני יבוא גם... 8)

המשך יום נעים!

פורסם
נסו לזהות את המאזדה המיותרת...

למה עצרו אותם שם?

מה כבר עשיתם...

משכו תשומת לב.

ובמדינה שלנו, זה נחשב פשע :evil:

פורסם
נסו לזהות את המאזדה המיותרת...

למה עצרו אותם שם?

מה כבר עשיתם...

גם בטיול של מועדון החמש לבית ניר נתקלה השיירה בכוחות המשטרע בדרך. השוטר קלט שיירה של "גרוטאות" וישר קפץ לכביש ועצר את כולם (טוב, אני הייתי בקורולע חדשה ויכלתי להמשיך לסוע אבל לא רציתי להפרד מהשיירה), למזלנו לאחר שיחה קצרה שבה הסבירו לו שזה טיול של המועדון הוא נתן לנו להמשיך בדרך ללא בעיות מיותרות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...