Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Canon או Sigma? התלבטות בין עדשות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, מראש לשאול שאלה כזו בפורום רכב זה מוזר, אבל אם כבר לפחות תהיה רציני ותיתן תקציב, מערכת ושימושים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שימושים - צילומי נוף ורכבים.

מצלמה - Canon 400D.

תקציב - 650$ מקסימום.

עוד משהו? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי את הטמרון המדוברת

בסה"כ עדשה מצויינת אבל קח בחשבון שהיא ללא מייצב כאשר הCANNON עם.

זה מוסיף המון בעיקר בחשיפות ארוכות או סמי ארוכות שצריך יציבות בידיים.

קח בחשבון שהעדשה הזאת נמכרת בחו"ל עם 7 שנים אחריות ובארץ עם שנה,ממליץ בחום על אחריות של MACK

תנסה בחנות הזאת

http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=941

ממולצת מניסיון אישי.

בנוסף לסיגמא יש בעיות אופטיקה בקצה העליון של הזום גם בדגם הזה וגם בדגם נפוץ אחר 18-200.

מדובר בעדשה בינונית,אם מדובר בטווחים קצרים הטמרון היא מאוד רחבה וגם העובדה שהיא 2.8 קבוע מוסיפה המון.

אני מאוד מרוצה מהכדשה הזאת שמורכבת אצלי על 40D.

דבר נוסף שרציתי להוסיף בעדשות טמרון המנוע פיקוס הוא USM,ז"א לא מנוע שקט ומהיר כמו שיש בדור הנוכחי של הCANNON אבל עד עכשיו לא הרגשתי שישנו חוסר במהירות או בדיוק שלו,והוא גם לא באמת רועש פשוט לא שקט כמו הUSM

פורסם
שימושים - צילומי נוף ורכבים.

מצלמה - Canon 400D.

תקציב - 650$ מקסימום.

עוד משהו? :-)

רכבים זזים או רכבים עומדים?

הטמרון נחשבת למצויינת מבחינת חדות למחירה. בצילומי נוף ומכוניות עומדות אני חושב שלאיכות טכנית יש חשיבות גבוהה.

אם אתה רוצה גם בקרת איכות ואיכות בנייה ברמה גבוהה, תוציא עוד כסף. לא בטוח שכדאי...

פורסם

הדעות לגבי טמרון (בדיוק כמו לגבי סיגמא) חלוקות למדי - חלק אומרים שהיא מעולה וחלק אומרים שהיא מעולה אך יש יותר מידי עדשות "לימון" ויש סיכוי גדול ל"זכות" באחת.

חושש מזה...

רכבים עומדים/רכבים בתזוזה :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש הבדל משמעותי בין צילום רכבים עומדים לבין צילום רכבים בתזוזה. לתזוזה אתה צריך עדשת זום מהירה ושדרוג ל-D300 (של ניקון, כמובן).

אני מניח שהדיווחים על הלימונים של טמרון מוגזמים ובכל מקרה, בקנייה בארץ אתה יכול להחליף (ויש מחירים טובים).

פורסם

האמת שיש מחשבות על 5D Mark II - אבל זה לא יקרה כרגע (אולי בעתיד הרחוק יותר) :-).

קראתי מעט ביקורות על הטמרון - מדברים על פוקוס אוט' מזעזע, מנוע פוקוס מרעיש, איכות בנייה די נמוכה וכמובן על עדשות "לימון" רבות למדי.

אם הייתי קונה בארץ - ניחא, יש אחריות.

אני קונה בארה"ב (B&H) ומכאן החשש שלי והעדפה לעדשות Canon.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני הייתי בודק טוב טוב אם שווה לך לקנות בחו"ל. בכל מקרה, אם אתה רוצה קנון עם איכות אופטית מקבילה - שלם כפול.

לגבי ה-5D - מיותר לחלוטין וידרוש ממך עדשות שונות לגמרי. יש לי קרוב משפחה עם 5D. למה הוא קנה? כי בא לו (הסבר שלו), אבל גם הוא לא חושב שהוא צריך מצלמה כזו או שהיא עשתה הבדל משמעותי בתמונות שהוא מפיק. אישית, אני עם לבנה כזו לא הייתי מסתובב. המצלמה פשוט גדולה וכבדה מדי.

לגבי איכות התמונות, אני ממליץ בחום לקרוא את המאמר הבא, כדי להיכנס לפרופורציות לגבי הבדלי איכות בין מצלמות דיגיטליות:

http://www.luminous-landscape.com/reviews/kidding.shtml

The lesson here, especially for newbies and amateurs (the pros have always understood this) is – stop fussing over each new camera's image quality. Now, even sub-$1,000 cameras are able to produce exceptional image quality – likely far better than most photographers are able to execute. Buy high end gear if you need it or want it. But, don't think that the better camera is going to make you a better photographer. As I've written before – most cameras are better than most photographers. This has always been true, and now simply more so than ever.

פורסם

Falou (שכחתי את שמך - סוריי), במידה ואני הולך על קנון - הכי כדאי להביא מארה"ב - יש להם מבצע לקידום מכירות והעדשות/פלאשים חיצוניים נמכרים בהוזלות של עד 150$.

לגבי טמרון/סיגמא - לא מכיר את המחירים שלהם בארץ - לא יכול להשוות לארה"ב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האמת שיש מחשבות על 5D Mark II - אבל זה לא יקרה כרגע (אולי בעתיד הרחוק יותר) :-).

קראתי מעט ביקורות על הטמרון - מדברים על פוקוס אוט' מזעזע, מנוע פוקוס מרעיש, איכות בנייה די נמוכה וכמובן על עדשות "לימון" רבות למדי.

אם הייתי קונה בארץ - ניחא, יש אחריות.

אני קונה בארה"ב (B&H) ומכאן החשש שלי והעדפה לעדשות Canon.

תשמע, יש לי את הטמרון על 40D ולומר שהפוקוס מזעזע ומרעיש זו הגזמה פראית.. מה גם, שאיכות הבנייה ממה לא נמוכה.

כן, זו לא עדשת L וגם לא מתיימרת להיות בטווח המחירים.. אבל בטווח הזה, בצמצם 2.8 (כן, לא 4!) היא חדה מאוד.. ומשתלם לקנות אותה בארץ במחיר של ~2000 ש"ח.

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבוא ולשחק איתה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אם אתה מתכנן בעתיד ללכת על מצלמת FF

שים לב שהטמרון היא APS-C כלומר לא תתאים למצלמה שלך.

לגבי עדשות לימון

לי אישית היתה כזאת גרועה

לחבר קרוב גם

ולכמה מפורום D-SPOT .

ככה שגם על זה צריך לחשוב.

• תוכן חדש...