Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב של 1500+-.

הקומפוננט שיש לי כרגע(בחתימה) נשמע לי חלש.כן אני יודע שתהיה לי בעיית הגברה,אבל זה מה יש בנתיים.

אני רוצה קומפוננט דומה למה שיש לי,יותר עוצמתי,וטוויטר מלטף יותר,פאנצ"י,וכו.לא שמעתי הרבה קומפוננטים בחיים ולכן מבקש את עזרכתם.המליצו לי על היי אנרג"י,ופוקאל VR או משהו כזה.על מה אתם ממליצים?

הדלתות אטומות,ואין לי כוונה לעשות בניות פיבר וכו.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יהיה קשה לגרום לקומפוננט להשמע חזק יותר מהמתחרה,

זה לא שהם בעוצמה אין סופית, הכל תלוי בטיב הרמקולים בסופו של דבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תגיע למיפגשים ותישמע סטים..

יש בשוק מלא דברים טובים.

סטים שאני הייתי חושב זה

מורל הייבריד

הרץ אנרגי

פוקל K2P יד שנייה

וזה בשולף..כמובן שיש עוד רבים וטובים.

אבל אם אתה חושב גם לשלב בין רכיבים לדעתי ההרכב של MT-22 (טוויטרים של היבריד) ומידים של פוקל K2P.

פורסם

עדיף חדש,אבל אם אין בררה אז גם יד שנייה,תקציב ממש לחוץ.

אדי השילוב הזה לא יעלה לי מעל התקציב?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השילוב יעבור את התקציב שלך ויכפיל אותו מס' פעמים בגלל סיבה 1, הגברה אקטיבית.

שמעתי את השילוב של MT23 עם K2P, על קרוס של פוקל ושל מורל, והתוצאה לא כ"כ נעימה לאוזן.

קשה גם כן למצוא מידבאס וטויטר חדשים בנפרד.

כמו שאמרתי לך מס' פעמים.

תשמע הרץ היי אנרג'י , לדעתי הסט ה"מושלם" בישבילך.

או שפשוט תמכור את המגבר תוסיף את ה1500 ש"ח האלה ותשדרג אותו, כך גם הסט שלך ישתנה.

בהצלחה.

פורסם

האמתי אפשר לסתדר וזה לא כזה נוראה... הMT-22 מגיעים עם קבלים צהובים קטנים כאלה המאפשרים לך לא להישתמש בקרוס הקיים(למשל של פוקל).

אתה יכול נסות עוד שילוב של מידים של היי אנרגי וMT-22

דני,אני לא דוגמא אני אוהב מורל ולכן אני תמיד ימליץ על מורל החל מפולס עד סופרימו(אךך איך אני אוהב את פיקולו שלי:wink:)..אני ממליץ לך לישמוע את טוויטרים, מידים וכו ואז להחליט איך אתה רוצה את הסלט שלך.

עכשיו אתה לאט לאט משתדרג אז יבוא היום שתחליף לרדיו דיסק שתומך בביאמפ אז הסלט ישתלם לך.

אני נסעתי שנתיים עם MT-22 ומידים של FNQ והטוויטר תיפקד יופי עם הקבל הצהוב.

שום דבר לא קשה אם רוצים את זה.

טוויטרים אפשר למוצא בקלות ומידים גם ..תלוי איפה מחפשים.

פורסם

הייתי ממליץ לך על היי אנרג'י. סט מצוין. אבל צריך לחפש,כי ברוב המקומות מוכרים אותו 1500-1700 אבל כולל התקנה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

את ה-MT22 שמעתי ואני אוהב אותו.ההיי אנרג"י נמכר ב-1400 כולל התקנה ככה שהוא יושב לי בול.

עכשיו רק נשאר לשמוע אותו.:lol:

בהודעה ראישונה רשמתי שקיבלתי המלצה על פוקאל,הדגם הוא KF ולא כמוש רשמתי,איך הסט הזה?

• תוכן חדש...