Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורי, שהינם אנשים לא צעירים, הזמינו לפני מספר שבועות סקודה פאביה. כחלק מכך הזמינו מספר אביזרים המותקנים בהתקנה מקומית (קודן, חיישן נסיעה לאחור ומערכת קול משודרגת).

יבואן סקודה עובד עם מתקינים מ"רדיו מילאנו" ומ Class A .

לאחר התשלום וטרם קבלת הרכב, למדנו כי חוות הדעת על המתקינים מטעם "רדיו מילאנו" הינן שליליות ולעומת זאת חוות הדעת על Class-A הינן חיוביות מאוד*.

החלטנו ללמוד מניסיון האחרים ולהימנע ככל האפשר מבעיות חשמל עתידיות (ע"ע התקנות מקומיות).

לאחר משא ומתן לא קצר ומורט עצבים הסכימו נציגי סקודה, לכך שההתקנה המקומית תהיה במסגרת Class- A וזאת בעבור תוספת תשלום.

כבר קודם לכן הודענו כי במידה ולא יתאפשר הדבר נשקול התקנה עצמאית ב Class A.

מסיבה לא ברורה החליטו גם לצ'פר אותנו בבקרת שיוט. ההנחה שלנו היתה כי הדבר נובע מהצדקת המעבר להתקנה במסגרת היקרה יותר.

זאת, כיון שהוסבר לנו כי רק מעל עלות מסויימת מועברים רכבים להתקנה ב Class- A.

הבוקר הגיעו הורי לקבל את המכונית וגילו כי ההתחייבות לא מולאה וההתקנות נעשו (ככל הנראה בטעות) ב"רדיו מילאנו".

הורי סירבו לקבל את המכונית וחזרו במפח נפש הביתה.

נמסר להם כי כיון שנעשה רישום במשרד הרשוי לא ניתן לקבל רכב אחר עם התקנות לפי ההזמנה המקורית.

לנוכח דרישתנו המפורשת, תוספת התשלום והחשש מתקלות חשמליות ברכב אני פונה לעזרת המבינים ומבקרי הפורום בבקשה להצעות כיצד להתמודד עם מצב זה?

תודה מראש

שי

*מראה מקום לנושא ההתקנות על ידי יבואן סקודה ניתן למצוא בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=220892&page=2

החל מהודעה מספר 18.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שאתם עם טעם רע בפה

למה שלא תבדקו שההתקנות באמת עובדות ואז תתחדשו עם האוטו?

יש סיבות יותר גדולות לבטל עסקה

במקרה הזה אתם צריכים להגיע לפשרה מסויימת

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

נכון התאכזבתם :twisted: הם לא עמדו בהסכם .

אם אין בעיות אחרות ברכב , הגיעו לפשרה .

בקשו את ההחזר הכספי על ההוספה ששילמתם להתקנה . ופיצוי על אי עמידה בהסכם .

( לדוגמה - טיפול ראשון במוסך , על חשבונם )

החתימו אותם - כי במידה ויהיו בעיות בהתקנות , יפרקו אותם ויבצעו התקנה חדשה ב CLASS A , על חשבונם .

מעבר לכך , אם הרכב תקין , אפשר לקחת אותו .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נסו לקבל החזר על תוספת התשלום ששילמתם על התקנה ב A קלאס. ואחריות מורחבת על ההתקנה של רדיו מילאנו.

לא לקבל את הרכב, נראה לי קצת מוגזם ...

פורסם

גועל נפש פשוט,אנשים משלמים ממיטב כספם ועוד עוקצים אותם,הייתי פועל באופן זהה,ולא מנסה להגיע לפשרה אפילו,אלא אם כן ממש יהיה שווה.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נסחפתם שלא לקחתם את הרכב, איזה בעיות חשמל עלולות להגרם מקודן וחיישן רברס?

לא עמדו איתכם בהסכם ועל זה אין ספק ומגיע פיצוי,אבל לא לקחת את הרכב?

STI 2004

פורסם

היו לי בעיות ההתקנות של רדיו מילאנו במספר רכבים (הפביה הקודמת, האיביזה הקודמת ובפביה החדשה והנוכחית) - כולן סודרו בזריזות, הכל בסדר וכולם מרוצים.

אין ספק שזה לא נעים, אך זה לא פוגם בהנאה מהרכב עצמו.

קחו את האוטו - אין סיבה שלא. רק תדרשו פיצוי על כך שהם טעו ולא שלחו את הרכב לקלאס A.

במידה ויהיו בעיות, הן יסודרו על הצד הטוב ביותר, מניסיון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מסכים.

רדיו מילאנו הם רשת לא קטנה ודיי רצינית.

כמו לכולם גם להם יש פאשלות.

תלך להתקין לבד ברדיו מילאנו תראה שהם מלאים והמחירים שלהם הם פי 2 בד"כ ממחירי השוק, ככה שלא התקינו לכם אצל איזה מתקין אנונימי וחאפר.

אם היית שואל לפני, היינו אומרים לך פה אחד לקחת את הרכב אבל לדרוש את ההחזר על ההתקנה בקלאס A ששילמת.

כיוון שבסופו של יום לא לקחת את הרכב נחכה לראות מה יגידו לך מסקודה, בכל מקרה זאת לא לגמרי לדעתי לא סיבה מוצדקת לא לקחת את הרכב.

פורסם

תלמדו מהלקח לא לשמוע לאחרים כל הזמן ולהתמודד עם הבעיות , כמו שאומרים הכי טוב לא לדעת במקרים כאלה.

תתחדשו ותהנו מהרכב .

פורסם
איזה בעיות חשמל עלולות להגרם מקודן וחיישן רברס?

תתפלא!

הם אמרו גם בקרת שיוט לא? (לי הבקרה דפקה את הESP)

האוטו שלי היה מושבת שבוע וחצי במוסך בגלל רדיו מילאנו!

הם חאפרים, מגעילים, והם פועלים כאילו יש להם כפות רגליים במקום כפות ידיים!

דוגמא נוספת: הזמנתי מדבקות על הפאביה, וכשאספתי את הרכב היו בהם מיליון בועות! אמרו לי שתוך יומיים זה יעבור אם לא יסדרו, במשך יומיים אנשים הציקו לי: אוטו יפה! אבל למה שמת לבד את המדבקות?

3 פעמים הם ניסו לשים את המדבקות!

בפעם האחרונה מישהו ממסירת הרכבים של סקודה עשה את זה ויצא מעולה!

אבל כן יש לציין שהשירות שלהם בסקודה אחלה!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

נטלי, עד היום אני לא מבין איך הוספת את המדבקות.... :-o

ואני ממש לא מתפלא על עניין בקרת השיוט ובקרת היציבות - מתאים להם.

בפביה הקודמת (06) הם עשו בלאגן בין החיווט של האזעקה לבין החיווט של הקודן ושרפו לי את לוח השעונים (שבועיים וחצי לקח ללוח החדש להגיע הישר מצ'כיה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני שמעתי על נפלאות CLASS A וכמובן שרק לשם שלחתי את רכבי לשם התקנת חשיניי חניה אחרוה וקדימה החיישנים הקדמיים לא פעלו כראוי ועשו בלאגן יחד עם האחוריים . כמובן שהם תיקנו את זה בהקדם וללא עלות נוספת (היה במקום רכב מתוצר דומה עם אותה בעיה)ואף נסעו למקום מרוחק כדי לראות ולבדוק את הבעיה . אין טענות אליהם אך שים לב התקנה מקומית (ובעלות של שליש)של יבואן טויוטה(לא זוכר עם מי הוא עובד)ברכב אחר שברשותי פועלת עד היום הרבה יותר טוב ..

לכן לא כל הנוצץ זהב

רדיו מילאנו מקצועניים(אם כי קמצנים אבל זה דבר אחר) ועובדים כדרך קבע עם צ'מפיון מוטורס .

אין לך מה ל"פחד" מרדיו מילאנו(למרות שהשם שלהם לא נשמע לך)

• תוכן חדש...