Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבקרת שיוט מורכבת בארץ.

נראת רגיל, מתופעלת מהידית איתות, בצורה מאוד נוחה ועם כפתור פלוס ומינוס למהירות גם.

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מנסיוני האישי עם סקודה {רומסטר וrs] הם עושים הכל לרצות את הלקוח,נכון שקורות תקלות ולדעתי באמת במקרה שלך אולי מדובר בטעות ,אבל זו לא סיבה שלא לקחת את הרכב .

לכל היותר זו עילה לפיצוי על עוגמת הנפש בדוגמת טיפול 15 חינם {כ-700שח} והחזר כספי על ההפרש.

אנחנו מאד מאד מרוצים מהשרות והאחריות שלהם ולא פחות מהמכוניות....

פורסם

תראה - ההורים שלך כבר "תפסו פוזיציה".

במצב כזה ישנן שתי אפשרויות:

- להתחפר בעמדתכם (לדעתי לא מומלץ ולא מוצדק).

- לנסות להפיק "מעז מתוק".

תמתינו למחר, לדעתי מישהו בכיר מטעם היבואן יתקשר אליכם, תשמעו מה יש לו להציע, תנסו להוציא עוד קצת ותרדו מהעץ.

כל התחפרות נוספת תביא את הורך למצב בלתי אפשרי - שלדעתי - אף בית משפט לא יצדיק.

פורסם
תתפלא!

דוגמא נוספת: הזמנתי מדבקות על הפאביה, וכשאספתי את הרכב היו בהם מיליון בועות! אמרו לי שתוך יומיים זה יעבור אם לא יסדרו, במשך יומיים אנשים הציקו לי: אוטו יפה! אבל למה שמת לבד את המדבקות?

3 פעמים הם ניסו לשים את המדבקות!

בפעם האחרונה מישהו ממסירת הרכבים של סקודה עשה את זה ויצא מעולה!

אבל כן יש לציין שהשירות שלהם בסקודה אחלה!

מה זאת אומרת מדבקות? איזה מדבקות?

פורסם

המדבקות (המקוריות האופציונליות) שמודבקות על האיזור התחתון של הדלתות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

להוריד את המדבקות!... מה זה רכב הדגמה?

אבל על טעם וריח .. אם את אוהבת את זה-אחלה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ראיתי פביה כזאת בדיוק באותו הצבע באיזור הצפון לא מזמן, ישר עלתה במוחי המחשבה: "מעניין איזה כתב רכב נוהג ברכב הדגמה הזה". להוריד את המדבקות לדעתי.

לפותח השרשור- קח את הרכב ותתחדש! זו ממש לא סיבה להשאיר את הרכב במרכז המסירות.

לפני לקיחת הרכב בדוק היטב שכל המערכות עובדות ותקינות.

פורסם

סוף דבר?

היום הורי לקחו את הרכב בעקבות הצעדים הבאים שננקטו על ידי סוכנות סקודה:

הרכב נלקח ל Class A ההתקנה הקודמת פורקה והותקנה מחדש על ידם וכן התקבלה תעודת ביטוח על ידם (Class A אישרו זאת).

ניתן טיפול ראשון ללא תשלום.

אפשרות לטרייד אין כעבור שנתיים במחיר מחירון.

נקווה שלא יהיו בעיות חשמל עתידיות.

אנחנו מעריכים את מאמצי הסוכנות לתקן את הטעות בצורה אדיבה ומהירה, וכן את נכונות Class A לשתף פעולה בתהליך זה.

פורסם

ואתה חושב שזה דבר טוב והכרחי?

אני מקווה שאתה מבין שבגלל השטות שלך - גרמת לפירוק הפלסטיקה בשנית

וזה לא מוסיף לה בכלל.

מיותר וטיפשי לחלוטין.

וכרגיל, שקודה הראו שהלקוח חשוב והלקוח צודק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תפסיק כבר לשבח את שקודה. הם לא עוקבים אחרייך, ואתה לא תקבל רכב חינם. :p

גם לדעתי זו שטות, היית צריך להישאר עם ההתקנה (הלא כ"כ נוראית) ולראות אם יש בעיה.

אם כן, זה כבר סיפור אחר.

בכל אופן , תתחדשו .

פורסם

אני מופתע מפותח האשכול הייתי המום, עד איזה רמה אנשים מגיעים מ"שמועות" של אנשים עד איפה אנשים לוקחים, את הדברים "תקלות חשמל בעתיד" פשוט בדיחה. מתפקידי ועבודתי באוטו דיל אני הגעתי אתמול לאולמות, של סקודה ואודי לקחת כמה רכבים למגרש דיברתי, עם ירון סוכן של סקודה מרכז (אוראל אני מאמין שאתה מכיר אותו). בקיצור שדיברתי איתו ואני שאלתי מה ככה אז הוא מספר לי "יניב אתה לא תאמין, היה זוג שלא רצו לקבל את הרכב שלהם" (במקרה הזה זה היה פאביה). ואני שואל אותו למה? אז, הוא עונה לי ואומר לי "שביגלל שלא התקינו את האביזרים במקום שהם רצו מההתחלה אלא ב"רדיו-מילאנו".

אז כמו שכבר אמרתי פשוט בדיחה, זה שקרה ככה וככה למישהו לא חייב שזה יקרה גם לך וחבל שסתם פתחו לך מחדש אחרי החורים שעשו, ועוד הפעם לחפור ולהתקין חבל!!.

בקיצור תהנה ואל תחשוב מחשבות שליליות, אלא רק חיוביות תתחדשו.

יניב

• תוכן חדש...