Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מופתע פה מאנשים. . . מה נסגר איתכם?

הבן אדם קנה אוטו חדש (מתאר לעצמי שבלא מעט כסף) וסגר בחוזה שהוא רוצה התקנה במקום ספציפי והחברה לא כיבדה את החוזה ועל כך יש לו כל זכות להתעצבן. ובכלל לא חשוב מה הסיבה, באותה מידה היו יכולים לסגור על מוצר מחברת קנווד ובסוף לשים סוני, זה לא משנה מה רמת המוצרים זה לא מה שהוזמן, נקודה.

לגבי ההתקנות ברדיו מילאנו או ב CLASS A לדעתי זה יותר חשוב מי שהאיש שהתקין ולא איפה. גם במקום הכי טוב אנשים יכולים לטעות, וגם במקום הכי גרוע אנשים יכולים לעשות דברים מעולים.

ולגבי התקנות חאפריות יכולות להיות בעיות חשמליות שלא נדע מצרות. כל מי שטוען אחרת שיעשה חיפוש קצרצר בפורום הטכני על צרות של אנשים שחוו זאת על בשרם בכל סוגי הרכבים.

ברגע שמתעסקים עם קודנים אזעקות ואימובולייזרים צריך לדעת מה עושים כדי לא לשגע מערכות ברכב.

אני מצדיק את הצעדים שלקחו פותחי השירשור ב 100% ! כל הכבוד שעמדתם על שלכם והלכתם למקום שאתם בחרתם לקבל בו שירות ועוד במיוחד כשהוספתם על זה כסף,לדעתי לא פירקתם את ההתקנה הקודמת שלכם לשווא, ואני מאמין שתעודת הביטוח תצדיק את עצמה.

ברכב שלי איך שקניתי אותו החלפתי את האזעקה והניתוקים וכל הבלאגן והייתי ביחד עם המתקין והוצאנו את כל מה שהיה קודם לכן כדי שלא בטעות אפילו יעשה בעיות בעתיד, ואני עד עכשיו בלי שום בעיה (טפו, טפו, טפו)

ערב טוב לכולם

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבקרת שיוט היא מקורית - שמותקנת בארץ.
נחמד. נדמה לי שפעם פתחו בחקירה נגד "דלק מוטורס" על תעלול שכזה (שכל תכליתו להימנע מתשלום מסים על התוספת).

אולי במקרה של "דלק מוטורס" החשד היה לניפוח עלות המזגן (הפטור ממס) על חשבון שאר המכונית. לא זוכר בדיוק.

פורסם

ארנון, אכן מדובר באיזה טריק - שאני אישית לא אוהב ולכן ויתרתי עליה למרות שהיא הוצעה לי ללא תשלום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במכוניות של קונצרן PSA, תוספת של בקרת שיוט היא בסך הכל עניין של מתגי שליטה ועדכון תוכנה במחשב המרכזי.

הרי כל הרכיבים הדרושים (מלבד המתגים) כבר נמצאים ברכב מודרני - חיישן מהירות, חיישן דוושת תאוצה, מצערת אלקטרונית, חיישן דוושת בלם.

אם היבואן מזמין את הרכב עם בקרת שיוט, על כל יורו שהוא משלם ליצרן הוא צריך לשלם עוד יורו למדינה במס קניה.

להבדיל, אם הוא קונה רק את מתג השליטה (בעלות נמוכה הרבה יותר), הוא חוסך מסים, ויכול להוזיל את מחיר הרכב, או להגדיל את רווחיו.

פורסם
אוראל, יקירי גם לי עם כל הכבוד לי אלייך לפי דעתי זה נהיה מוגזם, עד לאיזה רמה זה הגיעה עד לרמה כזאת שאנשים לא לוקחים רכב שהם הזמינו עקב, כך שהם קראו או שמעו שיכול להיווצר תקלות כאלו, או אחרות עקב ההתקנות של "רדיו-מילאנו". אוראל, אתה יודע בדיוק שלא מהיום אני נוסע, על רכבים של צ'מפיון מכל הסוגים מכל המותגים, וכל מה שאני רוצה. בקיצור דווקא יצא, לי לנהוג אוראל ופיליפ על הרכב בסביבות החודש על הרכב אומנם הוא היה הרמה הפשוטה אבל, גם בו הייתה מותקנת קודנית, מרימי שמשות, וחיישני רווס. ואני אומר אוראל ולפיליפ שהרכב שאני בו נסעתי לא היה, לו שום בעיית חשמל עקב התקנה מרושלת של "רדיו-מילאנו" אז לבוא ולהאשים, את החברה עצמה זו לו חוכמה אבל לבוא ולהאשים, את המתקין עצמו זה כן. אני לא אומר שאין פו או שם פאשלה בהתקנות שלהם, אבל הם בסדר בסה"כ ואני יכול לספור, על יד אחת כמה בעיות קרו עקב ההתקנות שלהם. אז אוראל ופיליפ, לפי דעתי זה היה מצחיק וגם מוגזם עקב ההתררם שנוצר עקב הדיבור, על התקלות של הפאביה עקב ההתקנות של "רדיו-מילאנו".

מה שאני יכול לומר ממקור ראשון, זה שלא תמיד מאשרים התקנות במתקין אחר עקב החוזה שאיתו נחתם המתקין להמותג (וגם ליבואן).

נ.ב יש לי בן דוד שעובד בתור מנהל מסירות של סמ"לת בפלמחים ואיזה סיפורים, הוא מספר לי על הרכבים שם עד שהם נמסרים ללקוח ועוד דבר קטן אני, אתמול ביקרתי במתחם בפלמחים ועשיתי סיבוב על האלפא רומיאו מיטו ואיזה רכב, זה חלום!!! אבל זה כבר נשאיר לפעם אחרת.

יניב

מחזק את שאר בעלי הפאביות ו האיביזות (היו לי 2) בכולם בעיות עקב התקנה לא טובה לא רק בעיות חשמל אל פלסטיקים שכבר לא במקומם הטבעי רעשים מכבלים משוחררים ועוד.

על דבר אחד אני מצטער זה על כך שלא עשיתי כמו פותח השירשור ודרשתי מתקין אחר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
יניב, זכור לי שיש איזה קשר בין רדיו מילאנו לבין צ'מפיון - לא זוכר את העניין בדיוק - ואני מניח שזאת הסיבה מדוע צ'מפיון אינם מחליפים מתקין מורשה.

במפעל השבו את תשומת ליבי לכך שהתקנות מקומיות לקויות עשויות לגרום לבעיות בעקבות רגישות מערכות החשמל של וואג.

יתרה מכך, כשציינתי את התופעות עליהן אני מדבר - הם חשבו שאני מדבר סינית, ממש לא הבינו במה מדובר.

הובטח לי שהנושא יבדק מול היבואן המקומי (צ'מפיון) - אני אחזור ו"אציק" להם בנושא.

לא אני, לא נטלי ולא כל בעל פביה אחר - צריכים לסבול כתוצאה מהתקנות לקויות.

מסכים איתי?

אולי תספר לנו מה הוא הקשר הסמוי שלך לרדיו מילאנו?

לא סתם אתה מגן עליהם בכזאת נחרצות.

רדיו מילאנו הם האחרונים שהייתי רץ ומגן עליהם, הם ממש לא תמימים - עושים טעויות, גורמים נזקים לרכבים, גורמים לאי נעימות ולאכזבה אצל הלקוחות והכל בגלל מה?

בגלל מתקינים שהם כנראה מצאו ברחוב, עם ידע וניסיון אפסי (אני מדבר על המתקינים בבונדד. לא מדובר על המתקינים ב"בית רדיו מילאנו") וכך ההתקנות מבוצעות ונראות - כמו צרה אחת גדולה.

יש את מי ש"זוכה" בהתקנה חסרת בעיות ויש את מי שאוכל אותה, נשאר עם טעם רע בפה וחושב שהיצרן הוא האשם - מה שלא נכון.

באירופה אין בעיות שכאלה בכלל - לא מכירים את התופעות האלה.

איך אתה מסביר את זה?

אתה פשוט לא יכול ואל תנסה בכלל - הכל "תודות" ל"מקצועיות" של אנשי רדיו מילאנו.

יניב, אתה רשאי לדבוק בדעתך ובגרסתך.

אני והשאר רשאים לחלוק עליך (מתוך ניסיוננו המר [בעיקר ניסיוני המר עד מאוד עם התקנות סופר "מוצלחות" של רדיו מילאנו]) ורשאים להביע את דעתנו (על סמך ניסיוננו המר).

אני לא אכנס לרשימת הנזקים שהם גרמו לי ברכבים הקודמים (הפביה 06 והאיביזה האקסית - היו הרבה מאוד נזקים, הרבה מאוד ימי חופשה (צבאית) שהלכו לטימיון והרבה מאוד עצבים.

אוראל, אין לי שום דבר עם "רדיו-מיליאנו" ושוב אני חוזר אין לי איתם שום דבר. אני, לא הגנתי ואני גם לא מגן, גם לי אם מבצעים התקנות חאפריות הם מקבלים בראש אבל חזק!!!. חסר למישהוא למכוניות שאני רוכש או מקבל שיהרסו בו מערכת אחת ואני שובר, לו את היידים!!!. ואני מדבר במלוא הרצינות בקיצור אני רק ציינתי שאני נהגתי, על הפאביה לא היה לה שום בעיית חשמל אבל אני קיבלתי אותה בלי שום התקנה בבונדד. וישר אחרי שקיבלתי אותה נסעתי להתקין, את הדברים בבית "רדיו-מילאנו" ששם היה לי שרות אדיב ומקצועיות. מה גם שמכירים אותי, כי זאת לא המכונית הראשונה וגם לא האחרונה. מה שאני בא לומר, זה שקצת לקחו את המקרה הספציפי עם הפאבות קשה אבל זו זכותכם המלאה לדרוש, את מה שאתם אמורים לקבל.

יניב

פורסם

יניב, הרשה לי לעדכן אותך - רב ההתקנות נעשות בבונדד (או בשקודה - ע"י המתקין של רדיו מילאנו) ולא בבית רדיו מילאנו, אולי זאת הסיבה שכך הן גם נראות...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מתכוון לרכוש סקודה חדשה בקרוב.

אבל אם הייתי רוכש אני דיי משוכנע שהייתי מבקש רכב "נקי".

את שווי ההתקנות המקומיות הייתי דורש כהנחת כספית או הטבה אחרת.

ופשוט הייתי הולך ומתקין אחרי זה אזעקה ורדיו דיסק אצל איזה מתקין שאני אבחר.

ואם זה בכל זאת ממש משתלם לקבל את זה מהם.

הייתי אומר להם שלא יתקינו לי, אלא אחרי קבלת הרכב.

שפשוט ישימו לי את הרדיו דיסק חדש בקופסא בבגאז' ואת האזעקה חדשה בקופסא.

וייתנו לי קופון או אישור ליסוע למתקין שיתקין לי שאני שמה.

ככה אני הלקוח ולא צ'מפיון.

ואם יש בעיה הם נותנים דין וחשבון לי ולא לצ'מפיון.

או שמקסימום אני ייסע לאיזה מתקין שבא לי עם הציוד וישלם רק התקנה.

התקנת רדיו דיסק + מערכת אזעקה לדעתי לא יעבור את ה-500 שקל אצל מתקין הכי איכותי.

וזה שווה לי תמורת שקט נפשי.

(מאשר לבקש A קלאס ובסוף לראות שהם "התבלבלו").

דרך אגב לא לכולם מתקינים בבונדר.

אני יודע שסוכנויות לא מרכזיות עובדות בד"כ עם מתקינים שקרובים לסוכנות.

נגיד קלדס מראשל"צ מתקינים אצל ח.מערכות שנמצא קרוב אליהם.

פורסם

אל ח. מערכת לא הייתי רץ - מניסיון עבר איתו. הוא לא יותר טוב מרדיו מילאנו.

גם אני הייתי מעדיף הנחה כספית על פני ההטבות האלה (ר"ד, קודן, וכן הלאה), אבל אצלי המצב קצת שונה.

פעם הבאה אני דורש התקנה ב-Class A וסוגר עניין (איתי הם לא "יתבלבלו").

חג שמח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אל ח. מערכת לא הייתי רץ - מניסיון עבר איתו. הוא לא יותר טוב מרדיו מילאנו.

יש לי משהו יותר חמור מזה להגיד עליהם, אבל אני לא יאמר.

המבין יבין.

איתי הם לא "יתבלבלו".

תשמע, אני מצפה מיבואן שיעמוד במילה שלו מול כל הלקוחות ולא רק מול המועדפים שביניהם.

וד"א, להיות מתקין מערכות סטריאו זה סרט לא קטן.

לכל אחד יש דרישות מפה ועד אילת.

אבל הם לא מוכנים לשלם עבור זה.

תיכנסו לפורום אודיו, ותראו שכל אחד מוכן להשקיע אלפי שקלים ברכיבים ולעומת זאת רק עשרות שקלים על התקנה (יאללה, כולה כמה חוטים).

הם לא מבינים שהתקנה טובה עם רכיבים חרא יכולה להשמע הרבה יותר טוב מהתקנה חרא עם רכיבים טובים.

פורסם

בלי קשר ללקוח מועדף או לא...

יתכן ובאמת היה בלבול בתמימות - לא בהכרח אומר שנעשה בכוונה תחילה. טעויות קורות - כולנו בני אדם.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...