Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הם כל כך חוששים מהתקנות מקומיות (ולדעתי בצדק - אין לי ספק שחלק ניכר מהתקלות החשמליות במכוניות חדשות בארץ נובעות מההתעסקות המיותרת הזאת), אז למה הם הזמינו כל כך הרבה התקנות כאלה מלכתחילה?

לגבי קודן אפשר להסתדר עם חברת הביטוח, ואם מערכת מקורית/ חיישני רוורס חשובים אז להבא אולי כדאי לרכוש רכב מיבואן שמביא אותן מותקנות במקור.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא חושב שהמדבקות יפות, במיוחד על הצבע הזה+הגג הלבן.

רכב הדגמה? ממש לא נראה ככה.

לפותח השרשור, קיבלת את המצב הכי טוב מבחינתכם גם התקנה היכן שרציתם(כולל אחריות) וגם פיצוי על עוגמת הנפש,

כל הכבוד ליבואן נחמד לגלות שהם לא ניסו למרוח את זה וזהו.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מופתע מהשרות של צ'מפיון, למרות הטעות הם היו מוכנים לממן פירוק והרכבה חדשה (מיותר) אצל מתקין אחר ובנוסף להעניק אחריות וטיפול חינם. כפי שציינו קודמי, לא תמיד כשאי ישר להכריז על פיצוץ עסקה, כאן זה לא היה בפרופורציות, הייתם משיגים תוצאות לא פחות טובות ויוצאים עם הרכב כבר ביום המסירה הראשון.

בכל מקרה, תתחדשו!

פורסם
אני מופתע מפותח האשכול הייתי המום, עד איזה רמה אנשים מגיעים מ"שמועות" של אנשים עד איפה אנשים לוקחים, את הדברים "תקלות חשמל בעתיד" פשוט בדיחה. מתפקידי ועבודתי באוטו דיל אני הגעתי אתמול לאולמות, של סקודה ואודי לקחת כמה רכבים למגרש דיברתי, עם ירון סוכן של סקודה מרכז (אוראל אני מאמין שאתה מכיר אותו). בקיצור שדיברתי איתו ואני שאלתי מה ככה אז הוא מספר לי "יניב אתה לא תאמין, היה זוג שלא רצו לקבל את הרכב שלהם" (במקרה הזה זה היה פאביה). ואני שואל אותו למה? אז, הוא עונה לי ואומר לי "שביגלל שלא התקינו את האביזרים במקום שהם רצו מההתחלה אלא ב"רדיו-מילאנו".

אז כמו שכבר אמרתי פשוט בדיחה, זה שקרה ככה וככה למישהו לא חייב שזה יקרה גם לך וחבל שסתם פתחו לך מחדש אחרי החורים שעשו, ועוד הפעם לחפור ולהתקין חבל!!.

בקיצור תהנה ואל תחשוב מחשבות שליליות, אלא רק חיוביות תתחדשו.

יניב

לא בדיחה ולא נעליים, יש כמה חברי פורום עם פאביות שעברו התקנות ברדיו מילאנו ולרובן היו לאחר מכן בעיות כלשהן במערכת החשמל. לפני שאתה כותב ומדבר שטויות בצע חיפוש על הפביה ותווכח בעצמך.

פורסם

יניב, עם כל הכבוד אליך - אתה חסר ניסיון בנושא.

מניסיוני הלא קצר עם רכבי צ'מפיון - בכל פעם שרדיו מילאנו נגעו ברכב - הייתה בעיה (חשמלית או פלסטית, לא משנה כרגע). חד וחלק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יניב, עם כל הכבוד אליך - אתה חסר ניסיון בנושא.

מניסיוני הלא קצר עם רכבי צ'מפיון - בכל פעם שרדיו מילאנו נגעו ברכב - הייתה בעיה (חשמלית או פלסטית, לא משנה כרגע). חד וחלק.

אוראל, יקירי גם לי עם כל הכבוד לי אלייך לפי דעתי זה נהיה מוגזם, עד לאיזה רמה זה הגיעה עד לרמה כזאת שאנשים לא לוקחים רכב שהם הזמינו עקב, כך שהם קראו או שמעו שיכול להיווצר תקלות כאלו, או אחרות עקב ההתקנות של "רדיו-מילאנו". אוראל, אתה יודע בדיוק שלא מהיום אני נוסע, על רכבים של צ'מפיון מכל הסוגים מכל המותגים, וכל מה שאני רוצה. בקיצור דווקא יצא, לי לנהוג אוראל ופיליפ על הרכב בסביבות החודש על הרכב אומנם הוא היה הרמה הפשוטה אבל, גם בו הייתה מותקנת קודנית, מרימי שמשות, וחיישני רווס. ואני אומר אוראל ולפיליפ שהרכב שאני בו נסעתי לא היה, לו שום בעיית חשמל עקב התקנה מרושלת של "רדיו-מילאנו" אז לבוא ולהאשים, את החברה עצמה זו לו חוכמה אבל לבוא ולהאשים, את המתקין עצמו זה כן. אני לא אומר שאין פו או שם פאשלה בהתקנות שלהם, אבל הם בסדר בסה"כ ואני יכול לספור, על יד אחת כמה בעיות קרו עקב ההתקנות שלהם. אז אוראל ופיליפ, לפי דעתי זה היה מצחיק וגם מוגזם עקב ההתררם שנוצר עקב הדיבור, על התקלות של הפאביה עקב ההתקנות של "רדיו-מילאנו".

מה שאני יכול לומר ממקור ראשון, זה שלא תמיד מאשרים התקנות במתקין אחר עקב החוזה שאיתו נחתם המתקין להמותג (וגם ליבואן).

נ.ב יש לי בן דוד שעובד בתור מנהל מסירות של סמ"לת בפלמחים ואיזה סיפורים, הוא מספר לי על הרכבים שם עד שהם נמסרים ללקוח ועוד דבר קטן אני, אתמול ביקרתי במתחם בפלמחים ועשיתי סיבוב על האלפא רומיאו מיטו ואיזה רכב, זה חלום!!! אבל זה כבר נשאיר לפעם אחרת.

יניב

פורסם

יניב, דיי לקשקש, מותר לטעות.

רדיו מילנו, לפאביה שלי, דפקו את העיניינים.

אוטו חדש מהחברה אחרי שבועיים מהמסירה היה צריך לבלות כשבוע במוסך.

למה זה צריך לקרות?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

יניב, זכור לי שיש איזה קשר בין רדיו מילאנו לבין צ'מפיון - לא זוכר את העניין בדיוק - ואני מניח שזאת הסיבה מדוע צ'מפיון אינם מחליפים מתקין מורשה.

במפעל השבו את תשומת ליבי לכך שהתקנות מקומיות לקויות עשויות לגרום לבעיות בעקבות רגישות מערכות החשמל של וואג.

יתרה מכך, כשציינתי את התופעות עליהן אני מדבר - הם חשבו שאני מדבר סינית, ממש לא הבינו במה מדובר.

הובטח לי שהנושא יבדק מול היבואן המקומי (צ'מפיון) - אני אחזור ו"אציק" להם בנושא.

לא אני, לא נטלי ולא כל בעל פביה אחר - צריכים לסבול כתוצאה מהתקנות לקויות.

מסכים איתי?

אולי תספר לנו מה הוא הקשר הסמוי שלך לרדיו מילאנו?

לא סתם אתה מגן עליהם בכזאת נחרצות.

רדיו מילאנו הם האחרונים שהייתי רץ ומגן עליהם, הם ממש לא תמימים - עושים טעויות, גורמים נזקים לרכבים, גורמים לאי נעימות ולאכזבה אצל הלקוחות והכל בגלל מה?

בגלל מתקינים שהם כנראה מצאו ברחוב, עם ידע וניסיון אפסי (אני מדבר על המתקינים בבונדד. לא מדובר על המתקינים ב"בית רדיו מילאנו") וכך ההתקנות מבוצעות ונראות - כמו צרה אחת גדולה.

יש את מי ש"זוכה" בהתקנה חסרת בעיות ויש את מי שאוכל אותה, נשאר עם טעם רע בפה וחושב שהיצרן הוא האשם - מה שלא נכון.

באירופה אין בעיות שכאלה בכלל - לא מכירים את התופעות האלה.

איך אתה מסביר את זה?

אתה פשוט לא יכול ואל תנסה בכלל - הכל "תודות" ל"מקצועיות" של אנשי רדיו מילאנו.

יניב, אתה רשאי לדבוק בדעתך ובגרסתך.

אני והשאר רשאים לחלוק עליך (מתוך ניסיוננו המר [בעיקר ניסיוני המר עד מאוד עם התקנות סופר "מוצלחות" של רדיו מילאנו]) ורשאים להביע את דעתנו (על סמך ניסיוננו המר).

אני לא אכנס לרשימת הנזקים שהם גרמו לי ברכבים הקודמים (הפביה 06 והאיביזה האקסית - היו הרבה מאוד נזקים, הרבה מאוד ימי חופשה (צבאית) שהלכו לטימיון והרבה מאוד עצבים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אוראל, יקירי גם לי עם כל הכבוד לי אלייך לפי דעתי זה נהיה מוגזם, עד לאיזה רמה זה הגיעה עד לרמה כזאת שאנשים לא לוקחים רכב שהם הזמינו עקב, כך שהם קראו או שמעו שיכול להיווצר תקלות כאלו, או אחרות עקב ההתקנות של "רדיו-מילאנו". אוראל, אתה יודע בדיוק שלא מהיום אני נוסע, על רכבים של צ'מפיון מכל הסוגים מכל המותגים, וכל מה שאני רוצה. בקיצור דווקא יצא, לי לנהוג אוראל ופיליפ על הרכב בסביבות החודש על הרכב אומנם הוא היה הרמה הפשוטה אבל, גם בו הייתה מותקנת קודנית, מרימי שמשות, וחיישני רווס. ואני אומר אוראל ולפיליפ שהרכב שאני בו נסעתי לא היה, לו שום בעיית חשמל עקב התקנה מרושלת של "רדיו-מילאנו" אז לבוא ולהאשים, את החברה עצמה זו לו חוכמה אבל לבוא ולהאשים, את המתקין עצמו זה כן. אני לא אומר שאין פו או שם פאשלה בהתקנות שלהם, אבל הם בסדר בסה"כ ואני יכול לספור, על יד אחת כמה בעיות קרו עקב ההתקנות שלהם. אז אוראל ופיליפ, לפי דעתי זה היה מצחיק וגם מוגזם עקב ההתררם שנוצר עקב הדיבור, על התקלות של הפאביה עקב ההתקנות של "רדיו-מילאנו".

מה שאני יכול לומר ממקור ראשון, זה שלא תמיד מאשרים התקנות במתקין אחר עקב החוזה שאיתו נחתם המתקין להמותג (וגם ליבואן).

נ.ב יש לי בן דוד שעובד בתור מנהל מסירות של סמ"לת בפלמחים ואיזה סיפורים, הוא מספר לי על הרכבים שם עד שהם נמסרים ללקוח ועוד דבר קטן אני, אתמול ביקרתי במתחם בפלמחים ועשיתי סיבוב על האלפא רומיאו מיטו ואיזה רכב, זה חלום!!! אבל זה כבר נשאיר לפעם אחרת.

יניב

לא, בכל, מקום, שמים, פסיק.

מאוד קשה לקרוא את ההודעה שלך.

לפני 'ו' לא שמים פסיק.

"אני נוסע, על רכבים של צ'מפיון" למה פסיק ?

"יצא, לי"

"אבל, גם"

"לא היה, לו שום"

שים לב להבא בבקשה.. זה ממש מציק.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בקיצור אז אתם לא ממליצים לי לעשות אצלם את ההתקנה למערכת המקורית שלי למתאם aux, נראה לי שאם אחליט לקנות מהם אתקין אותו כבר לבד( הכל בהנחה שהמחיר שהם יחזירו לי תשובה לגביו לא יהיה שחיטה לעומת כמה שהדברים האלה עולים בחו"ל)

קצת לא קשור לנושא אבל פשוט סתם עשיתי בירור אצלם כי לא מצאתי חנות אחרת שמוכרת את זה

• תוכן חדש...