Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה בבאגט ? מאיפה הבאתם את זה ?


razmel
שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

רז, זה בטח היה אצל שוקי .

 

כיליד האזור שגדל על שוורמה אצל שוקי ,אני דוגל בבאגט .

1. כי הלאפות בשנים האחרונות הולכות וקטנות .

2. באחריות בבאגט הוא שם הרבה בשר ( למרות שגם הוא התחיל לזייף בזמן האחרון)

3. שוקי מכין את הבאגטים במקום לפי איך שהיום רץ , לכן הם טריים.

 

אגב הייתה תקופה שהשוורמיות של שוקי ושל ה"לב הרחב"(שמולו) היו נשרפות מפעם לפעם ,כולל רימוני יד בלילות לתוך המטבח .

כמובן שאף אחד לא יודע למה הן נשרפו לסרוגין ...

 

יש מקום חדש באזור תעשייה שאומרים שהוא טוב .

 

ולמי שדיבר על השניצל .

באשקלון ,יש מקום בשם קוקוריקו ,המנה הביתית היא שניצל ופאלפל בתוך פיתה/לאפה , שילוב מנצח .

אגב אם תבקשו פיתה הוא יסביר לכם שזה אותו מחיר , אז תקחו לאפה (מתוך נדיבות למי שלא בטוח).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DISCOVERY , אתה לא מדייק, אני במקור מבאר שבע,

ושם אוכלים כבר שנים רבות שווארמה בבאגט, זה לא תרמית,

לא טרנד ולא נעליים, זה קיים שנים.

 

ובקשר להמלצות על שווארמיות טובות אז:

בבאר שבע - רק מקס שווארמה במרכז ביג, המנות הכי מפנקות שיש...

ובאיזור המרכז יש שני מקומות:

ברעננה - שווארמה "כיפה אדומה" ברחוב אחוזה

בהוד השרון - לא זוכר את השם של המקום , זה בדרך רמתיים.

 

בתיאבון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמי שדיבר על השניצל .

באשקלון ,יש מקום בשם קוקוריקו ,המנה הביתית היא שניצל ופאלפל בתוך פיתה/לאפה , שילוב מנצח .

אגב אם תבקשו פיתה הוא יסביר לכם שזה אותו מחיר , אז תקחו לאפה (מתוך נדיבות למי שלא בטוח).

 

צודק, באמת שילוב מנצח.

 

יתרון נוסף שלו זה שהוא פתוח עד השעות הקטנות של הלילה. כשהייתי פעיל בגמ"ח היינו יושבים לאכול שם ב 2 בלילה בגמר החלוקה.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטורקי באור יהודה.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

תחנה מרכזית לוד,מסעדת איברהים.:-)

יש שם גם את עטיה, מקום חדש יחסית, לא רע בכלל. איברהים לא ניסיתי.

 

למי ששאל, בת"א יש ברח' קרליבך את אחת השווארמות הכי טובות שאכלתי (ברח לי השם אבל יש שם מקום שנקרא פרגיות, זה בצד השני של הכביש).

 

בירושליים יש את "השמן", שווארמה איכותית, אבל מחירים בשמיים. לאחרונה הם העלו שוב את המחיר של הלאפה מ-32 ל-35, עכשיו אני אוכל שם ממש לעתים נדירות.

 

אני גם אף פעם לא אהבתי את הרעיון של שווארמה בבאגט, סתם יותר בצק מבשר, כשאין לאפות אני לוקח בפיתה או אוכל במקום אחר. פעם ראשונה שאני שומע שזה "ברירת מחדל". אולי זה בגלל שאני תמיד אומר מראש לאפה.

עכשיו כשאני נזכר בזה, אתמול אכלתי שווארמה באשדוד (גם כן בדרך חזרה ממילואים :-)), ביקשתי לאפה והמוכר לא היה מרוכז ואוטומטית בא לחתוך באגט.

כנראה שזו המנה שהכי משתלם להם למכור.

 

אני גם איך ששמעתי שניצל בלאפה באתי לרשום על קוקוריקו באשקלון. שניצל עם פלאפל. נשמע מוזר אבל דווקא טעים!

 

ד"א לבאר-שבעים, איזו שווארמה מומלצת שם? חוץ מלה מאמא ורביבו בקניון. שמעתי שיש מקום טוב במרכז ביג, רמי או רפי או משהו כזה לא זוכר כבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א לבאר-שבעים, איזו שווארמה מומלצת שם? חוץ מלה מאמא ורביבו בקניון. שמעתי שיש מקום טוב במרכז ביג, רמי או רפי או משהו כזה לא זוכר כבר.

 

תקרא בהודעה שלי,

המקום נקרא מקס שווארמה, מקום מעולה.

פעם אחרונה שהייתי שם , זכור לי שלא יקר שם

יחסית, מנות מפנקות בפני עצמן, ויש משהו כמו 20

סוגי סלטים שאתה יכול למלא לך בצלוחיות , ללא הגבלה,

והכל היה טרי וטעים.

 

גילוי נאות: אין לי שום קשר למקום, פשוט הייתי ונהניתי , אז אני מפרגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתחרפן לגמרי. 3 עמודים ואף אחד לא הזכיר את "אמיל" בחיפה?!?

שווארמת כבש חתוכה לחתיכות דקיקות, עם טעם נהדר שמחליק בגרון, תיבלון עדין...

מחיר - משהו באמצע, לא יקר מדי.

 

ותודה על שאר ההמלצות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ג'יבלי לידו. לא מבין מה שיש לאנשים מחזן לא טעים בכלל.

 

מוצאים את התכולה של הבגט ואז נשאר רק מסביב והבגט מפוצץ בבשר.

 

 

אני כל כך כל כך לא מסכים איתך.

 

כל אחד וטעמו שלו, אבל כל פעם שאני בחאזן (ואני הרבה שם, גם לפני כל משחק של מכבי) אני מרגיש כאילו כל הבעיות נעלמו, פשוט טעם החיים.. כמה ביסים ואני בעננים !

 

אוהב אותך חאזן !!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לשווארמות של חיפה (אמיל,חזאן והיתר), כנראה צריך להיות חיפאי בשביל שידחפו לך את החרה הדיקטי הזה מגיל צעיר ואז אולי (בספק גדול) אתה מתרגל לטועבה הזאת שלא קשורה בכלום לשווארמה.

פיתה מלאה בשבבוני דיקט עם טעם סביר, אבל אלוהים, למה הטקסטורה הקשה הזאת?

אה, בגלל שזה בעצם בקר (אלעק עגל) וול-וול-וול דאן

 

בקיצור, לא לטעמי בכלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתחרפן לגמרי. 3 עמודים ואף אחד לא הזכיר את "אמיל" בחיפה?!?

אנא קרא את השרשור בשנית, והחזר את החירפון לאיפה שקנית אותו, אין לך צורך בו.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על טעם וריח וגו'.

הכי טוב לבשל בעצמך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
בקשר לשווארמות של חיפה (אמיל,חזאן והיתר), כנראה צריך להיות חיפאי בשביל שידחפו לך את החרה הדיקטי הזה מגיל צעיר ואז אולי (בספק גדול) אתה מתרגל לטועבה הזאת שלא קשורה בכלום לשווארמה.

פיתה מלאה בשבבוני דיקט עם טעם סביר, אבל אלוהים, למה הטקסטורה הקשה הזאת?

אה, בגלל שזה בעצם בקר (אלעק עגל) וול-וול-וול דאן

 

בקיצור, לא לטעמי בכלל.

 

בדיוק!! נראה כאילו הוא מייבש אותם בשמש קודם.

 

דווקא באיזור הכפרים הערביים בצפון וגם בכרמיאל ועכו הפיתה והלאפה שולטותתתת. תת.

אם כבר שווארמה של צבא - שווארמה אסתר בקצרין. אמנם היא היתה מקפלת את הלאפה קטן-קטן

עד שהייתי יכול להכניס אותה לכיס הקטן במכנסיים, אבל הטעם :yum:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...