Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה בבאגט ? מאיפה הבאתם את זה ?


razmel
שימו לב! השרשור הזה בן 3244 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אומנם אני לא אוהד גדול של שווארמה אבל:

 

ברח' אבן גבירול בת"א משהו כמו 500 מטר אחרי העירייה (לכיוון צפון), יש בצד ימין איזו סנדויציה עם שיפוד שווארמה מיצור מקומי.

 

יכול להגיד בלב שלם שזו היתה אחת מהטובות שאכלתי בכל שנותי כגרגרן - לא מטובלת מידי, לא יבשה מידי, לא "רטובה מידי ובלי תוספות מיותרות.

אטרקציות לאירועים

 

 

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

יש הסבר פשוט מאוד למה צריך שוארמה בבגט,

פשוט בגט יכול להכיל יותר בשר !

אותי פיתה לא מספקת, לקנות 2 פיתות לא כיף ולר משתלם.

במקום המועדך שלי (היה) : בית רצון בנתניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגט מכיל יותר בשר מפיתה רגילה, אבל פחות מלאפה עסיסית ודשנה.

 

האמת שכבר מזמן שמתי לב לנקודה שהעלה רז. מחוץ לאזור המרכז קשה למצוא שווארמה שמוכרת לאפות בעוד במרכז הלאפה אחראית לרוב המכירות.

אחרי שהנושא עלה לדיון בוועדה הבין אזורית של החברה' שלנו (היה גם נציג אחד מב"ש ואחד מחיפה, ככה שהיינו בהרכב מורחב) הסכמנו שהסיבה לכך היא הבצק. באגט מכיל יותר בצק מפיתה או מלאפה ולכן גם משביע יותר משניהם אבל בפחות כסף - עלות הבשר והסלטים, שהם מרכיב עיקרי ויקר בשווארמה, קטנה יותר ולכן הרווח ממנה בבגאט גדול יותר.

 

בקיצור, באגט הוא סוג של תרמית. ראו, הוזהרתם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק "חזן" בחיפה.

 

נקודה.

 

ג'יבלי לידו. לא מבין מה שיש לאנשים מחזן לא טעים בכלל.

 

מוצאים את התכולה של הבגט ואז נשאר רק מסביב והבגט מפוצץ בבשר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמש באמת דופקים מחירים, על לאפה שווארמה הם לוקחים 33 שקל.

ואם כבר קרית מלאכי, יש שם שווארמה ופלאפל מצויינים אצל מקום שנקרא בוארון - העברנו את כל השירות הצבאי אצלו :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור שלך לא אמין. קשה לי לדמיין מוכר שווארמה אומר "ברירת מחדל".

 

 

 

 

 

"אני, אם לא אומרים לי פיתה או לאפה, אני שם להם באגט".

עידנתי.

 

 

האמת שכבר מזמן שמתי לב לנקודה שהעלה רז. מחוץ לאזור המרכז קשה למצוא שווארמה שמוכרת לאפות בעוד במרכז הלאפה אחראית לרוב המכירות.

 

בירושלים צריך לבקש "אשתנור".

 

 

דרך אגב, אם השרשור ממשיך להתפתח, אני מעביר אותו לפורום הכללי. בדביק.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חשבתי כך אבל אולי היה זה מוכר שאוורמה אינטלקטואל ואדם שפרש מרצונו מתפקיד של מהנדס חשמל באינטל קריית גת עשה הסבה מקצועית לתחום שחלם עוד שהיה ילד לעסוק בו: מנהל דוכן שווארמה.

 

בטכניון היה לי מרצה שפתח דוכן פלאפל. (ליד הטכניון).

 

ערן - המוכר לא אמר 'ברירת מחדל'. הוא אמר שהאופציה ה-default-ית היא בגט. רז רק תרגם ;-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגט מכיל יותר בשר מפיתה רגילה, אבל פחות מלאפה עסיסית ודשנה.

 

האמת שכבר מזמן שמתי לב לנקודה שהעלה רז. מחוץ לאזור המרכז קשה למצוא שווארמה שמוכרת לאפות בעוד במרכז הלאפה אחראית לרוב המכירות.

אחרי שהנושא עלה לדיון בוועדה הבין אזורית של החברה' שלנו (היה גם נציג אחד מב"ש ואחד מחיפה, ככה שהיינו בהרכב מורחב) הסכמנו שהסיבה לכך היא הבצק. באגט מכיל יותר בצק מפיתה או מלאפה ולכן גם משביע יותר משניהם אבל בפחות כסף - עלות הבשר והסלטים, שהם מרכיב עיקרי ויקר בשווארמה, קטנה יותר ולכן הרווח ממנה בבגאט גדול יותר.

 

בקיצור, באגט הוא סוג של תרמית. ראו, הוזהרתם.

 

טעות! אותי לאפה משביעה הרבה יותר מבגט. אחרי לאפה אני בקושי זז.:oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר שווארמה אז שתהיה עסיסית ונוטפת שומן וכמובן בלאפה עם הרבה עמבה וחמוצים.

 

שמש בר"ג כבר מזמן לא מה שהיה. כשהייתי נער לפני 25 שנים גרתי לא רחוק ממנו ואז הוא באמת היה מאוד איכותי (איכותי בשווארמה=הרבה שומן ותבלינים שמחפים על בשר מבעל חיים לא מזוהה ושמועד פטירתו לא ידוע) אבל מאז רמתו ירדה.

תודה הגברת שרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתל אביב מתפתח עכשיו תרנד חדש, נתחי הודו צלויים למחצה בלהבות אש אמיתיות עטופים בלחם אוטנטי העשוי במקום מקמח דוחן ומיים מינרלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...