Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה בימי הקיץ החמים שמתי לב שהוונטה ברכב (פיג'ו 406 שנת 2000 1.8 אוט')

עובדת יותר מידי אז החלטתי לפתוח ולראות אולי חסר מים, יש לציין שמד החום ברכב מראה חום תקין לחלוטין (מתחת ל90 מעלות)אנחנו יד ראשונה של האוטו ולעולם לא היו בעיות של התחממות.

כאשר פתחתי את הפקק של מיכל המים נדהמתי לראות שהמיכל בנוי בצורה מוזרה שלא מאפשרת לראות את המים בכלל, לא יודע איך להסביר את צורתו, אבל מי שראה את זה יודע ומבין על מה מדובר, אני לא יודע אם חסר מים, ואיך אפשר לעקוב אחרי זה??

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא

תודה מראש

צחור

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

אם אתה יד ראשונה, אני משוכנע שספר הרכב בידך.

הוא לא מסביר כיצד לבדוק את מפלס נוזל הקירור ?

אני מניח שמדובר במיכל חצי שקוף שעל צידו מסומן מפלס מינימלי ומקסימלי.

חוץ מזה, מה אתה רוצה מהוונטה? חם בחוץ. בנוסף, אני מניח שאתה מודע לכך שהיא מסתובבת כשהמזגן (או בקרת האקלים) פועל.

פורסם

כן בקשר לוונטה אני לא דואג, בספר לא מצאתי הסבר מדויק

אגב המיכל שחור בכלל ולא מאפשר לראות גם אם אני מציץ פנימה מבעד הפקק לא ניתן לראות את המיכל, יש חלק מקשר בין הפייה לבין המיכל עצמו.

מצב מסובך למדי כל מי ששאלתי לא יודע להסביר לי :x:cry:

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

• תוכן חדש...