Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להחליף את ה jbl שלי ( אני מדבר על סאב עד עכשיו דרך אגב ) לאחד מהדגמים של rockford p.

אני מחפש דיוק ועוצמה משולבת. כמו שסאב בעצם אמור לספק... אבל קשה היום למצוא דיוק אמיתי במחירים שנעים בין 600- 1000 שקל

אז חשבתי ללכת לכיוון יד שניה ולחפש את אחד מהדגמים של ה- p 1,2,3 ורציתי לדעת על מי מבניהם ללכת במחירים שציינתי.

הסאב יהיה מחובר על מגבר של 4 ערוצים בגישור כמובן יקבל אני מעריך בסביבות ה- 200-250 rms.

תודה לעוזרים :)

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

הP1 זה המוצר הגרוע ביותר של רוקפורד בכל הזמנים

פשוט תעודת עניות למפעל שהתחיל כל כך טוב וירד כל כך נמוך.

הP2 הוא סאב טוב, מאוד מדוייק, מאוד פאנצ'י אבל חסר ליטוף.

את הP3 עוד לא יצא לי לשמוע אבל חוות הדעת ששמעתי עד עכשיו זה שהוא באמת חזק יותר מקודמו יש לו קצת יותר עומק אם כי מהכרה של מוצרים אחרים ורבים - לא מצדיק את המחיר אם ההבדל בסאונד הוא באמת כל כך קטן - אבל בלי שמיעה אני לא יכול לאמר באמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במחיר הזה אפשר לקנות את הASSASSIN של אסנדנט אודיו, הוא טוב מהP1 והP2 בטוח, הסיבה שאני לא משווה אותו לP3 כי הוא פשוט לא באותו במחיר והP3 גם חזק יותר.

בנוסף, אני גם ממליץ על הסאבים של פיניקס גולד מסדרת האוקטן-R, יש גם את האוקטנים הרגילים וגם את הZR שהוא קצת יותר חזק.

under construction..

פורסם
דווקא לדעתי ב800 זה הסאב הכי טוב שאפשר לקנות. הP3 כמובן

ולדעתי הP2 הוא סאב מאוד מלטף

הP3 אולי כן.

תשים P2 ליד אסאסין או ליד אינפיניטי קאפא ואז אתה תבין למה אני אומר שהוא חסר ליטוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני גם חושב שלמרות כל העבר המוצלח של רוקפורד כיום יש סאבים מוצלחים יותר.

אל תהיה מקובע על מותג מסיום.

תעשה סקר שוק ותקשיב לסאבים שונים ותחליט .

פורסם

אני מבצע סקר שוק כבר המון זמן ויצא לי לשמוע דיי הרבה סאבים.

ועדין לא מצאתי את מה שהאוזן שלי מחפשת.

היא פשוט מאוד מחפשת ליטוף עמוק ועוצמה.

חשבתי שמצאתי אותה עם ה jbl שלי אבל מסתבר שעדין לא...

אם יש למישהו המלצה עד 1000 ש"ח כמובן שביד שניה אני מוכן לשמוע. אני לא מתעמק בחברות זה לא מה שעושה לי את זה. האיכות זה הענין!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

ברשותי סאב p3 שקניתי ביום שבת!.

הוא מוגבר ע"י T4004 של רוקפורד ממוקם בשברולט אופטרה.

בתיבה אטומה של 24 ליטר. אני חייב לציין שלעומת הסאב הקודם שלי הJBL 1202D הוא לא רואה אותו ממטר.

הסאב מדוייק וגם עוצמתי בדיוק מה שחיפשתי הוא גם חמים ומלטף במקצת.

פורסם

DisCReeT אני שמח שאתה מרוצה, תתחדש אחי

(HU: Pioneer Dex-p90rs + deq90 (twik: DC/DC Unit & Tube preamp

Speakers: 3 way AD MM1, MM4, MM6 / Sub: JL 12W6V2-D4

Amps: Butler TD475 / Butler TD1500 / Phoenix Gold Titanium Ti 1200.1

פורסם
DisCReeT אני שמח שאתה מרוצה, תתחדש אחי

כן סרגיי אני מרוצה מכל דקה אני רק ררוצה להיות באוטו בגללו...תודה רבה גבר

אני עדיין לא יודע אם המגבר פותח אותו אבל זה מספיק לי :)

פורסם
אני מבצע סקר שוק כבר המון זמן ויצא לי לשמוע דיי הרבה סאבים.

ועדין לא מצאתי את מה שהאוזן שלי מחפשת.

היא פשוט מאוד מחפשת ליטוף עמוק ועוצמה.

חשבתי שמצאתי אותה עם ה jbl שלי אבל מסתבר שעדין לא...

אם יש למישהו המלצה עד 1000 ש"ח כמובן שביד שניה אני מוכן לשמוע. אני לא מתעמק בחברות זה לא מה שעושה לי את זה. האיכות זה הענין!

אסאסין של AA תהיה ההמלצה הכי טובה שאני יכול לספק לך.

קניתי אחד כזה לאבא שלי ואני בעתיד אקנה אחד כזה לעצמי - בשאיפה להאבוק אבל גם האסאסין או הארסנל יספיקו.

אבל אל תיקח את המילה שלי כבטון יציב - תשמע בעצמך, תשפוט ותחליט.

דבר עם רוני - יגאל - בנץ לגבי השמעה של הסאב הזה, אני בטוח שלא תתאכזב ובמחיר הזה המתחרים היחידים שאתה תמצא לסאב הזה סביר להניח שתצטרך לקנות יד שניה.

אלא אם כן אוקטן של פוניקס נכנס כאן לתקציב ואז גם הייתי נותן צ'אנס לסאב הזה - אבל הוא יהיה יותר פאנצ'י מאשר מלטף למרות שלא חסר לו עומק בכלל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...