Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני דיי חדש בפורום כך שאני מקווה שאני רושם נכון

כמה חבר'ה אמרו לי שכדיי להביא הונדה סיוויק קופה והחליף לה מנוע לZC מנוע עם 137

כח סוס המנוע הכי חזק והאוטו פשוט ניהיה מפלצת

ועוד כמה אנשים סיפרו לי שיונדאי קופה זה האוטו שלעומת ההונדה הוא פשוט מטוס

לי היה עד היום אוטו 1 ללנציה דדרה 1.8 מכרתי אותה ומחפש אוטו ספורטיבי עד 30 35 אלף

עם משהו יכול לעזור לי פה להמליץ אולי....

אבל זה 2 המכוניות שאני הכי מטלבת לקנות וגם חשוב לציין שגם הפוזה דיי חשובה..

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

לפי מה שאני קורה החברים שלך לא מי יודע מה מבינים בהונדה.

ZC זה ממש לא המנוע הכי חזק לסיוויק, אפילו לא מתקרב.

במידה ושתי המכוניות ידניות היודאי תיהיה קצת יותר חזקה אבל הכל תלוי בהיסטורית הרכב ואיך טיפלו בו.

היונדאי מהממת לטעמי אבל אם מה שחשוב לך זה כח ואתה מתכוון לשפר בעתיד יהיה לך יותר קל ופשוט לגדוש את ההונדה.

פורסם

אולי זה רק אני, אבל אם היתה לי לנצ'יה דדרה במצב סביר, בחיים לא הייתי מחליף אותה בשתי קופסאות שימורים פוזאיסטיות כמו ההונדה והיונדאי הספציפיות הנ"ל, אלא אם כן האמינות משחקת תפקיד מרכזי וגם אז הייתי מוצא פשרה אחרת.

פורסם
שלום לכם אני דיי חדש בפורום כך שאני מקווה שאני רושם נכון

כמה חבר'ה אמרו לי שכדאי להביא הונדה סיוויק קופה והחליף לה מנוע לZC מנוע עם 137

כח סוס המנוע הכי חזק והאוטו פשוט נהיה מפלצת

ועוד כמה אנשים סיפרו לי שיונדאי קופה זה האוטו שלעומת ההונדה הוא פשוט מטוס

לי היה עד היום אוטו 1 ללנציה דדרה 1.8 מכרתי אותה ומחפש אוטו ספורטיבי עד 30 35 אלף

אם משהו יכול לעזור לי פה להמליץ אולי....

אבל זה 2 המכוניות שאני הכי מתלבט לקנות וגם חשוב לציין שגם הפוזה דיי חשובה..

תודה מראש לכל העוזרים

אל תשכח שליונדאי יש מנוע 2000, לעומת ההונדה. בנוסף, שתיהן חולקות את אותה בעיה: למצוא אחת שמורה ולא שחוטה.

לעניות דעתי, היונאי קופה זו פשוט לאנטרה עם עטיפה יפה יותר ומנוע גדול יותר, לא מתלהב ממנה, חזקה אמנם, אבל מצועצעת מדי לטעמי.

בקשר להונדה, שוק ה"אפטרמארקט" שלה מטורף, שיקול!

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הבעיה עם המגאן היא: למצוא אחת. ואני מדבר על שנתונים מתקדמים 01' או 02'.

אז הנה : ביד 2 יש 2 אקזמפלרים למכירה, ובמצב טוב על פניו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
הבעיה עם המגאן היא: למצוא אחת. ואני מדבר על שנתונים מתקדמים 01' או 02'.

אז הנה : ביד 2 יש 2 אקזמפלרים למכירה, ובמצב טוב על פניו.

היונדאי קופה משנתון 97 לרוב, הסיוויק ישנה עוד יותר. ככה שמגאן בדור הראשון 96-99 לא קשה למצוא.

פורסם

לפני שבוע מכרתי יונדאי קופה שנת 97 ידני ולפני שנתיים הייתה לי הונדה קופה שנת 96

מהניסיון של שני המכוניות הייתי ממליץ לך ללכת על היונדאי קופה חד משמעי

רכב מהנה מפנק נוח ( גירסה ידנית בלבד ) עם שוק מצויין ( מכרתי אחרי יומיים פירסום)

בהצלחה .

יניב

פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה!

אבל עדיין לא הגעתי לפשרה אז אל מה בעצם אפשר להסכים?!

להונדה יונדאי או מגאן

או שיש אוטו אחר עד ביצועים טובים?!

משהו עד 35K??

או שללכת אל המכוניות האלה... הלנצ'יה שלי הייתה פשוט גמורה מכל הבחינות והיא הלכה לפירוק אבל כן אין מה לדבר אל המנוע שלה! מנוע של מטוס היה לה...8)8)

פורסם

בסכום הזה פונטו Hgt כמו שאמרו מעליי, אבל אולי אתה פשוט לא אוהב את הצורה שלה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כמה חבר'ה אמרו לי שכדיי להביא הונדה סיוויק קופה והחליף לה מנוע לZC מנוע עם 137

כח סוס המנוע הכי חזק והאוטו פשוט ניהיה מפלצת

א. אוטו עם 137 כ"ס הוא לא מפלצת (אפילו אופנוע עם 137 כ"ס כבר לא נחשב מאיים במיוחד).

ב. אם המנוע הכי חזק של הונדה היה עם 137 כ"ס - מצבם היה רע.

ג. לא כדאי להביא, עדיף לקנות. זה אמנם יותר יקר, אבל אז האוטו באמת שלך.

ד. קנה 106 רעלי :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...