Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס מכונאות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברר ברשת מכללות עמל -

עד כמה שידוע לי אלה קורסים ארוכים ומעמיקים יחסית לצורך רכישת המקצוע (בני נוער/חיילים משוחררים), יותר מאשר כתחביב.

אשמח אם תפרסם מידע במידה ותמצא קורסים מתאימים.

דרור.

פורסם

אני תלמיד מאושר בקורס מכונאות רכב למתחילים שהתחיל ב-3/8/2008 בימי ראשון וחמישי בערב במכללת עתיד ת"א (ע"י התחנה המרכזית החדשה). לדעתי עדיין ניתן להצטרף. הטלפון במיכללה: נאוה 054-2172491 03-6394927

Citroen 2cv6 1981

MGA 1960

פורסם

מצטרף לשאלה אבל מחפש משהו באזור הצפון אני בקרוב מתגייס רציתי להתחיל בינתיים וזמן הגיוס אני יותא יומיות כנראה אז במקביל.

מי שיכול שישלח לי בה"פ מספרים של מקומות באזור הצפון

תודה שי.

HONDA

פורסם

מרצה שלי מנהל מכללה למקצועות הרכב, אשר מכשירה בוחנים/מנהלי מוסך וכד'. בנצרת עילית ובדיר חנא.

נראה לי שזה מיועד לכאלה עם נסיון קודם בעבודה, או לימודים בתחום.

לצפונים שמעוניינים.

משכנתא זה קל

פורסם

בעיקרון אתה יכול ללכת ללשקת התעסוקה וללמוד דרקתם עם סכום מצחיק של 800 ש"ח בסוף הקורס והיום אין רק מכונאות זה משולב עם חשמל רכב תבקש קורס אוטוטרוניקה.

פורסם

ממש לא כדאי לעשות קורס מכונאות רכב בצה"ל, אני כרגע חימושניק "בוגר" קורס מכונאות רכב ולא לומדים מזה כ-ל-ו-ם בצבא, זה נותן לך רק ידע איך להחליף פילטרים חיצוניים למינהם, מים ברדיאטור, להחליף גלגל, בקיצור דברים ממש פשוטים שאפשר ללמוד גם לבד.

פורסם

לך ללשכת התעסוקה באיזור מגוריך, הם יפנו אותך לקורס אוטוטרוניקה,

אורכו כתשעה חודשים, ימים א'-ו', שעות 8:00-15:00, 120 ש"ח לחודש.

בהצלחה

• תוכן חדש...