Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס מכונאות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא כדאי לעשות קורס מכונאות רכב בצה"ל, אני כרגע חימושניק "בוגר" קורס מכונאות רכב ולא לומדים מזה כ-ל-ו-ם בצבא, זה נותן לך רק ידע איך להחליף פילטרים חיצוניים למינהם, מים ברדיאטור, להחליף גלגל, בקיצור דברים ממש פשוטים שאפשר ללמוד גם לבד.

מה שאתה אומר זה ממש לא נכון אולי בקורס לא לומדים ממש אבל בסדיר (בשרות הצבאי) לומדים מינסיון וגם עם אתה עורס משהו אז לא נורא ככה אתה לומד בצבא אני אומר מינסיון אני לא מכונאי אבל אני חשמלאי רכב בצבא ועד עכשיו למדתי המון

פורסם

בתור תלמיד ביה"ס לא מיקצועי אחרי למידה של שנתיים [שנה שלישית=י"ב עכשיו], אפשר להגיד שבאמת נהנתי בחלק המעשי אבל בחלק התיאורטי [הלימודי] אפשר להגיד שאני די גרוע. אבל אני יכול להיות גאה שהצלחתי להחליף אטמי ראש מנוע לסקודה בעזרת הידע שרכשתי וגם הידע שאבא שלי נתן לי. בכל מקרה זה כמו לימוד נהיגה על אוטו, נותנים לך ידע על מנת לעבור את טסט ותו לא.

אז אחרי הקורס אני היתי ממליץ לך ללכת לעבוד במוסך מיקצועי פן תשכח את כל הידע שרכשת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הקורס המקצועי של משרד העבודה משולב עם עבודה מעשית, אתה יוצא משם עם ידע תאורתי ומעשי להתחיל לעבוד כמכונאי מהמניין.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה..

האם ניתן ללכת לקורס של לשכת בתעסוקה גם אם אני עובד עבודה סדירה?

או מה הקריטריונים בשביל קורס שכזה? (מובטל, מצב כלכלי, וכו..9

תודה, רון.

חובב מתחיל :roll:

פורסם

הערה קטנה אבל חשובה.

אם אתה מתכוון לעסוק בזה חשובה לך מאוד התעודה שכן בעל מוסך חייב תעודה, כך שישנה חשיבות לכך שתלמד במקום שמספק תעודה מתאימה.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

האם לימודי הנדסאי רכב נותנים גם תעודת מקצוע כלשהיא?

כמו: מכונאי סוג 1,2,3 , או חשמלאי רכב, וכדומה?

תודה, רון.

חובב מתחיל :roll:

פורסם
יש במכללות עתיד,יש לי טלפונים של מקומות בצפון אם זה עוזר לך.

אני הייתי מעונין שתישלח לי טלפון של המכללה והאם הם מקבלים תלמידים כיתה ח'(המשתמש של אחי הגדול ואני משתמש בוא קצת ליפעמים)

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

פליזז תביאו לי שמות של בתי ספר מכללות בצפון שלומדים שם מכונאות רכב אבל רק מכונאות ולא חשמלאות רכב זה כבר נושא אחר

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...