Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים ברכב אגזוז עכשיו רציתי לדעת מזה אגזוז חוקי עם אישור מה האישור עושה

חבר שלי קנה ב800 שקל חדש של דרגון אם אישור בטסט זה לא ענין אותם כל כך

השאלה אם נגיד משטרה עוצרת אותי על האגזוז האישור תופס או שזה סתם חרטה כל האישורים ועדיף כבר לקנות לא חוקי בפחות כסף

תודה

פורסם

דראגון זה אגזוז ישראלי של חברת APL. אכן יש להם אישור של משרד תחבורה, הבעייה שטסטרים לא יודעים לקרוא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה שאתה צודק

אני הבנתי מחבר שלי שרשום במפורש שזה אגזוז שתקין ועומד בתקנים של משרד התחבורה

זה בחנות באזור תעשיה בבית אפל אגזוזים למי שמכיר

הטסט שלי בכל מקרה עוד שנה אבל אין לי כוח לבאלגנים עם המשטרה הורדות מהכביש וכל זה

אז אני חושב לקחת את הדרגון למרות שהוא מרעיש פחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...