Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש עצות לגבי רמקולים עד תקציב של 1000 ש"ח (כמובן שעדיף בכמה שפחות אבל אני מוכן למתוח עד 1000).

אני רוצה רמקולים חזקים ואיכותיים (מי לא :wink:) אבל אני רוצה שיהיו להם באסים טובים כי אני מתכוון לשים אותם ברכב בלי סאב.

אני גם צריך את עצתכם לגבי מה עדיף - 6.5 אינטש או 6x9?

וכשאתם ממליצים על רמקול רק תגידו לי בבקשה אם צריך בשבילו גם מגבר או לא, כי מגבר זו לא הבעיה שלי (יש לי אבל אני אחבר אותו רק אם אני באמת אצטרך ויהיה הבדל עם מגבר ובלי מגבר).

פורסם

יהיה הבדל ענק בין עם מגבר ובלי מגבר רק תציין בבקשה איזה מגבר.

בכל אופן אם זה מגבר שעובד סבבה, מה שממומלץ זהו קומפוננט שאותו מומלץ לשים בדלתות מקדימה.

אפשר להביא כמה קומפוננטים נחמדים בתקציב הנ"ל קשה להמליץ לך על דגם ספציפי כי זה קשור לטעם שלך ולסגנון מוזיקה שאתה אוהב לשמוע. קודם אבל תציין איזה מגבר יש לך, במידה והמגבר הנ"ל לא ראוי כדי להגביר סט קומפוננט מה שמומלץ הוא לשים 6X9 מאחורה כדי שכן יהיה לך איזה שהוא באס במכונית. תציין גם איזה ר"ד יש לך זה יעזור.

פורסם

בכל מערך רמקולים יהיה הבדל עם ובלי מגבר. אם יש לך מגבר, בזאפ יש המון, חברות כמו DLS, MOREL,HERTZ ועוד מס' שמות יוכלו לתת תשובה הולמת. מומלץ לבוא למפגשים לשמוע מערכות שונות כי חברות שונות מייצרות רמקולים בצורה שונה. חלק עם צלילים גבוהים מתכתיים וחדים יותר כמו HERTZ וחלק עם צלילים גבוהים יותר חלקים ויותר עמומים (אם אפשר להגדיר את ככה) כמו MOREL. שווה לשמוע רק כדי לא להתבאס בדעבד ממשהו שלא תהנה ממנו עד הסוף.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

קודם כל תודה לשניכם.

סליחה על הטעות אבל כרגע אין לי מגבר אבל יש לי אפשרות להביא מגבר שעובד טוב + ככה שמגבר לא תהיה הבעיה שלי ואני כן אביא משהו טוב. אבל אני יודע שעדיף להתאים מגבר לרמקולים מאשר ההיפך אז באמת שלא תהיה לי בעיה להביא מגבר טוב.

דבר שני יש לי רדיו דיסק (אני מקווה שכשרשמת ר"ד התכוונת לזה :roll:) של פיוניר אני לא זוכר איזה דגם אבל הוא דווקא סבבה.

קומפוננט ייתן תוצאות טובות עם מגבר? גם מבחינת בסים? ואם בלי מגבר אז עדיף 6X9 טובים? מה עם 6.5? יש משהו שיכול לענות על הצרכים שלי?

ודרך אגב אני אשמח אם מישהו יפרט לי קצת יותר מה זה בדיוק קומפוננט. ממה הוא מורכב ומה היתרונות שלו.

ולמי ששאל אני אוהב בסים חזקים אבל מדוייקים ואני אוהב גבוהים חדים אבל לא צורמים.

• תוכן חדש...