Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרר פרטי - המלצות לגרר זול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם 8) ,

רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לגבי גרר פרטי או שעדיף להזמין גרר דרך חברת הביטוח

בכלל איזה גרר עדיף מבחינתכם ואם יש לכם איזה גרר פרטי שאתם ממליצים עליו זה יעזור לי מאוד כשאני יתקע עם האוטו ואני יחפש גרר העניין זה שיש המון גררים מי נותן שירות הכי טוב שאתם ממליצים עליו? :roll:

פורסם

הזול ביותר זה דרך חברת הביטוח.

תשלום חד פעמי שמכסה אותך לכל הגרירות שתצטרך באתה שנה.

כשאני אומר לכל הגרירות - אין הכוונה שתוכל לקחת את הרכב ממוסך למוסך על אותה תקלה ולטייל עם הגרר.

תקלה אחת = גריה אחת

10 תקלות = 10 גרירות.

אם חברת הגרר תחשוד שלא תיקנת את התקלה מהגרירה הקודמת, היא יכולה להתנות את הגרירה הנוספת בתשלום, זולת אם תוכיח בקבלות, שהרכב תוקן אחרי הגרירה הקודמת. מה שאומר שזה יראה חשוד אם הרכב נתקע על אותה תקלה יומיים אחרי גרירה. לא כך המצב אם הוא יתקע לדוגמה על אותה תקלה כעבור 4 חודשים.

גרר פרטי בד"כ ידרוש תשלום עבור כל גרירה וגרירה, כאשר המחיר הוא פונקציה של שעות היום ולהלילה, שבתות וחגים ומרחק מהיעד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא משלם גרירה דרך חברת הביטוח כבר 15 שנה ולעולם לא ניתקעתי וגם אם אתקע פעם אחת אז עד התקיעה הרווחתי נכון לעכשיו לפחות כ- 15x200= 3000 , שזה לא הולך ברגל.

גרריסטים יש בשפע גם באמצע הלילה.

פורסם
אני לא משלם גרירה דרך חברת הביטוח כבר 15 שנה ולעולם לא ניתקעת

טפו טפו...

אפשר להגיד את זה גם על ביטוח (מקיף/ג')

אם תיסע בלי ביטוח 15 שנה, תחסוך +- 45,000. שזה מכסה 3 תאונות בסבבה.

ולעניין, לדעתי - ברכב מזדקן, עדיף לעשות דרך הביטוח.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

יש לי מישהו גרריסט שאני תמיד גורר דרכו והוא גורר את הרכב שלי על הדרך ולא מיוחד ואז זה מאוד מוזיל את העלויות.

300 שקל גרירה של רכב לפירוק מאשדוד לנתניה ,יקר? אני לא חושב.

יכול להיות שזה בגלל שהוא מכיר אותי .(וגם הוא קרוב משפחה של השכן של המוסכניק שלי)

השנה עשיתי גם ביטוח גרירה כי זה כולל גם תיקונים זמניים ופחות כאב ראש בשעת הצורך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מתעלק על השירשור,

אני מחפש גרר שמחפש פרנסה ולא שחיטה, לגרירה של רכב אספנות מהצפון המרוחק[אחרי נהריה] עד למרכז התקוע[קרית אונו], לרכב אספנות.ץ

----

• תוכן חדש...