Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

לפני כמה שעות חבר נכנס בי ב10 קמ"ש (נסענו שיירה, הרמזור התחלף לירוק, התנועה התחילה לזוז ונעצרה, הוא קצת חלם ונכנס בי ב10 קמ"ש).

הנזק: אצלי (אלמרה 99) - פגוש נמעך ונקרע באיזור וו הגרירה (המקורי של הרכב, לא וו רגיל). בנוסף הבגאז, לא נסגר - כל החלק שם התעוות פנימה אני חושב גם שהבגאז' עצמו קצת קיבל זווית חדשה.

בנוסף אני חושב שאני שומע רעש קצת שונה מהאגזוז.

אצלו (בלאנו) פגוש מרוסק, מכסה מנוע עקום.

שני הרכבים אגב הם של ההורים.

הוא מודה באשמה ומעוניין להפעיל את ההשתתפות העצמית (הוא חייל לוחם והכסף לא שוכב לו בצד).

אני רוצה למצוא את הדרך הכי פשוטה לסדר את זה, ובנוסף לא רוצה שאבא שלי יצטרך להרים אצבע בשביל זה (הוא יודע, אבל לא רוצה שזה יטריח אותו, הוא עובד מספיק קשה).

בגלל שאני לוחם בצבא(עדיין במסלול), אני בכל מקרה לא הולך להגיע מחר לבסיס (אני אדווח למפקדים ואדרוש כמה ימי סידורים - טיפים לדרך הנכונה לבקש כאלה גם יתקבלו בברכה).

מה שאני שואל בעצם - מה היא דרך הפעולה הנכונה ביותר בשביל לפתור את העניין בכמה שפחות זמן, באיכות העבודה הטובה ביותר שיש (גם לרכב שלי וגם לרכב שלו) ושהחבר ואביו לא יצטרכו להתמודד עם דבר פרט להשתתפות העצמית.

חשוב לציין שמדובר על אחד החברים הכי טובים שלי ולא על איזה מכר, ככה שאנחנו נעבור את השטות הזאת ביחד, גם לא לקחנו את זה קשה מדי, סך הכל משכורת צבאית אחת וזהו.

תודה לכולם מראש, דני

נ.ב.

הכי באסה שהיינו בדרך ליום הולדת של שני חברים, מרפי ממש לא שולט בעצמו היום....אה וגם הבגאז' לא נסגר :\.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הסיפור?

ביום ראשון תודיעו כל אחד לביטוח שלו את הפרטים המדוייקים של מה שקרה.

אתם מזמינים שמאי (כל אחד לחוד) על מנת שיאשר את פרטי התיקון ואז מכניסים את הרכב למוסך.

הוא יכול לבחור אם לתקן את האוטו במוסך הסדר או במוסך מורשה אחר, לפי תנאי הפוליסה שלו.

לאביו אין מה לעשות שום דבר פרט להשתתפות עצמית.

חבר שלך ידאג לסידורים מול הביטוח שלו (להעביר טפסים, לקבוע עם השמאי וכו'), אתה תדאג לסידורים מול הביטוח שלך וזהו זה.

לגבי טיב העבודה זה תלוי במוסך שיעשה לך את העבודה.

Back to the original - NC again.

פורסם

מצטער לשמוע.

אגב, בקשר למפקדים שלך- יום סידורים הם לא יכולים לתת לך. יום סידורים בצבא זה רק לחיילים בודדים או לחיילים שמוגדרים כזכאי סיוע- למיטב ידיעתי אתה לא מוגדר ככזה.

אתה יכול לבקש ימי ד', שזה בעצם ימי חופשה שלא ע"ח ימי הרגילה השנתיים שלך (20 בשנה). ימי ד' מגיעים לך 10 כאלה בשנה.

דורש אישור מפקד ואישור שליש (בע"פ- אחרי זה השליש דואג להעביר את זה לכתב. לא משהו שאמור לעניין אותך מבחינת אורך הפרוצדורה)

יהיה טוב, לפחות לקחת בקלות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תודה על התגובות המהירות :)

TB(בן, נכון?) למה אני צריך לערב את הביטוח שלי? אני לא יכול פשוט לטבוע את שלו על הנזק?

בנוסף, אני לא מעוניין לתקן במוסך הסדר אלא במוסך שאני אקבע כי יש לי נסיון רע מאוד עם מוסכי הסדר, הוא מבחינתו לא איכפת לו באיזה מוסך לתקן את רכבו.

אורן - עד כמה קשה לקבל ימי ד' על דבר שכזה (אני יכול להגזים ולומר שמדובר על משהו רציני יותר, אבל שאני בריא)?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

TB(בן, נכון?) למה אני צריך לערב את הביטוח שלי? אני לא יכול פשוט לטבוע את שלו על הנזק?

בנוסף, אני לא מעוניין לתקן במוסך הסדר אלא במוסך שאני אקבע כי יש לי נסיון רע מאוד עם מוסכי הסדר, הוא מבחינתו לא איכפת לו באיזה מוסך לתקן את רכבו.

אורן - עד כמה קשה לקבל ימי ד' על דבר שכזה (אני יכול להגזים ולומר שמדובר על משהו רציני יותר, אבל שאני בריא)?

כדאי להתיחס לתאונה , כאל תאונה רגילה בין רכבים בכביש ( ולא משנה שאתם חברים )

למסור הודעה רגילה ולקונית לחברת הביטוח , שמות הנהגים פוליסות זמן ומיקום התאונה .

אתה יכול לציין כי אינך אשם , ואילו הוא יכול לכתוב בהודעה לחברת הביטוח שלו כי הוא אשם .

מעבר לכך - להשתמש בשמאי שאתה רוצה ולא חייב של חברת הביטוח .

חברת הביטוח תציע לך מספר אופציות לטיפול בתביעה , מוסך , אפשרות תשלום וכו' ,בחר את הנוחה לך .

( הכניסו את הרכבים למוסכים שונים, כדי שלא יחשדו כי תכנתם את התאונה :confused: נשמע משוגע , היו דברים מעולם )

אם ישאלו אם אתם חברים , אל תשקרו ספרו את האמת כי אתם חברים , אם לא שאלו אל תנדבו מידע .

להתיחס למקרה כתאונה רגילה בין שני רכבים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם הצד השני אשם אז אין לך סיבה לדאגה כשאתה תובע את הביטוח.

הפוליסה שלך לא תשתנה והיסטוריית התביעות שלך תשאר נקייה כי גם הביטוח שלך לא משלם שום דבר מהכיס שלו. את כל העלות ישלם הביטוח של הצד הפוגע (החבר שלך).

אין בעיה לא לתקן במוסך הסדר, כשאתה מודיע ביום ראשון על התאונה תודיע להם גם באיזה מוסך מורשה ברצונך לתקן ואיפה ומתי אתה פוגש את השמאי. עדיף ומומלץ לטעמי, במיוחד במקרה הזה.

אני לא יודע איזה צבא אתם עושים, אבל אם משכורת חובה צבאית מספיקה לכם להשתתפות עצמית אז או שאתם עושקים את הצבא או שההשתתפות עצמית שלכם היא זנותית...

תגיד למפקד שלך שקיבלת מכה רצינית, כואב לך קצת הגוף ואתה לא יכול לזוז. אתה מבקש להישאר יום אחד בבית כי אין לך כח ללכת לבית חולים בשביל שטויות כאלה. אם הוא בן אדם אז לא תיהיה לך בעיה על יום אחד.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני גם הייתי הולך לבית חולים להיבדק.

תעודת חדר מיון מול ביטוח החובה יכולה להניב 3500 ש"ח שיכסו על ההשתתפות העצמית וישאירו איזה רווח קטן. מה שקרה קרה, העיקר למזער נזקים.

פורסם

אני גם ככה עוקץ פטורים (אל תראו אותי רע, יש סיבה מאד מוצדקת שבגללה אני עושה את זה ואני דווקא מאד רוצה לשרת במקום שאני נמצא בו).

השאלה היא כזאת, אם אני מגיע לבית חולים - זה עולה לי משהו? הרי בבדיקה יצא הכל בסדר - בקיצור אם אפשר קצת להרחיב.

ובקשר למפקדים - הם די בסדר, אבל לא יודע אם יתנו לי ימים בבית כי "אין לי כח ללכת" מדובר על מוד"ש וכולם שם צהובים אחושרמוטה.

ליין מן - מודה לך על הטיפ, שמאי מומלץ באיזור רחובות ראשון יבוא לי בטוב - אני רוצה להכניס את הרכב לאבי בר כי סך הכל מדובר על נטו פחחות (מקווה שאין כלום באגזוז).

לשמאי אני צריך להוציא צ'ק דחוי? ולמוסך גם, לא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקשר לימי ד'- לא שאין לך כוח להגיע לבסיס. פשוט "לא בא לי להתטרטר לביה"ח ולחכות שם שעות לבדיקות וצילומים שסתם יקבעו שאני צריך לנוח קצת בבית. אני יודע את זה לבד ורק רוצה לנוח יום-יומיים בבית. לא צריך גימלים ומיון וכל הבלאגנים שכרוכים בביקור בביה"ח בשביל כאבי גב וצוואר. אם אפשר יום ד' אני תשמח"

אם המנייאק הצעיר עדיין אומר לא- לך למיון, תוציא גימלים. בהתחלה יחייבו אותך, אבל ברגע שאתה מגיע ליחידה אתה מתייצב עם טופש 119 שקיבלת מביה"ח אצל רופא היחידה, אתה מסביר לו את העניין ולמה היית צריך בית חולים (לא הסיבה האמיתית, כמובן. אלא שכאב לך מאוד ורצית להיות בטוח שלא קרה לך שום דבר רציני), והוא חותם לך על הטופס שיש אישור מהיחידה לשלם על המיון, ואז אתה נותן את הטופש לפקידה במרפאה, ואתה לא משלם על הביקור.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

מנסיון,

תתקשר למפקד הישיר שלך ותספר לו מה באמת קרה (שמישהו פגע ברכב שלך,ואתה מבקש יום חופש אחד כדי להכניס את הרכב למוסך,כיוון שאבא שלך עובד מאוד קשה ואתה לא מעוניין להעמיס עליו).

אם המפקד שלך בנאדם הגיוני הוא יאשר לך את היום חופש בלי דרמות מיותרות.

מה שכן, תחכה למוצאי שבת כדי להתקשר אליו,אני מניח שבמקום הוא יגיד לך אם אתה יכול לקחת את היום חופש, מקסימום הוא יגיד לך כמה דקות להמתין כדי להתקשר למפקד מחלקה (אין צורך בקצין שלישות וכדומה).

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תכלס אורן -אני מעדיף לא להגיד שקרה לי משהו רפואי כי אני משגע אותם עם בעיות רפואיות כבר שבועיים כי היו לי כאבי גב שהפריעו לי לתפקד, מעדיף להגיד את האמת, שאני צריך לסדר את האטו. וכל יום לבקש עוד יום סידורים, הייתי נוסע הלוך-חזורים לבסיס אבל מדובר על צאלים(ביסלמ"ש).

וזה 3 שעות מהבית.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק כדי שאני אהיה סגור על עצמי.

אני מתקשר מחר לחברת ביטוח ואומר בשישי בשעה כך וכך עשיתי תאונה במקום כך וכך,אני לא אשם והצד השני מודה באשמה, אני מעוניין ללכת לשמאי פרטי ולטפל במוסך שלי.

(מה היא אומרת בשלב זה?)

וחבר שלי - מתקשר לביטוח : אומר את אותו הדבר, מציין שהוא אשם ושאני רוצה לטפל במוסך XYZ ולא מסכים למוסך הסדר?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מנסיון,

תתקשר למפקד הישיר שלך ותספר לו מה באמת קרה (שמישהו פגע ברכב שלך,ואתה מבקש יום חופש אחד כדי להכניס את הרכב למוסך,כיוון שאבא שלך עובד מאוד קשה ואתה לא מעוניין להעמיס עליו).

אם המפקד שלך בנאדם הגיוני הוא יאשר לך את היום חופש בלי דרמות מיותרות.

מה שכן, תחכה למוצאי שבת כדי להתקשר אליו,אני מניח שבמקום הוא יגיד לך אם אתה יכול לקחת את היום חופש, מקסימום הוא יגיד לך כמה דקות להמתין כדי להתקשר למפקד מחלקה (אין צורך בקצין שלישות וכדומה).

בהצלחה.

אל תגיד לו שאתה צריך להכניס את הרכב למוסך!

הוא יגיד לך שיש לך הורים שיכולים לעשות את זה ויותר חשוב שתהיה בבסיס

תגיד שניכנסו בך ברכב והתחלת להרגיש כאבים במוצאי שבת!

ויום ראשון אתה צריך ללכת לביטוח למסור פרטים ולצלם את הרשיון נהיגה ואולי למשטרה לתת עדות

תגיד להם את זה וזה יתן לך סיכוי טוב יותר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...