Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך השמאי שהוא עובד איתו? אמין או טוב לאבי-בר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבי בר תמיד יהיה טוב אלייך, כי אתה הלקוח.

כך שאם השמאי טוב אלייך - הרווחת.

אם הוא טוב לאבי בר, ואבי בר הרי רוצה בטובתך - גם הרווחת.

שמאי במקרה כזה זה כולה בנאדם שמסתכל על הנזק, ומאשר שסכום התיקון הגיוני בהתחשב בנזק.

אח"כ הוא בא ומצלם את התיקון שנעשה לשביעות רצונך, וחברת הביטוח נותנת לך צ'קים כדי לשלם לו (לשמאי) ולאבי בר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
וחברת הביטוח נותנת לך צ'קים כדי לשלם לו (לשמאי) ולאבי בר.

מה קשור?

חברת הביטוח נותנת לי צ'קים כדי לכסות את הדחויים שנתתי לשמאי ולפחח...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זו הייתה הכוונה, גאון.

אחרי שהוא מגיש את הדו"ח המלא לחברת הביטוח, היא מוציאה לך צ'ק,

ע"מ להחליף את הצ'קים הדחויים לבעלי המקצוע השונים שמגיע להם תשלום בעקבות התאונה.

(לא שזה תהליך שמעניין אותך בצורה כזו או אחרת)... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם תיגש לביקור רופא, אולי הם ישלחו אותך למיון בשביל להיבדק שוב, מה שעלול לערב משטרה.

אני באמת לא מבין את הסיפור הזה- במקום לעשות את כל הבלאגן ואולי בסוף להישלח בכוח למיון, למה שאבא שלך לא יטפל בכל זה, אתה תחזור לבסיס, ולא תסכן את החבר \ אותך \ את שאר החברים \ את הרכבים?

אבא שלך בסה"כ צריך לפנות לעצמו יום-יומיים, לטפל בנושא, ואתם מבטיחים לכל הצדדים שקט נפשי!

פורסם
אם תיגש לביקור רופא, אולי הם ישלחו אותך למיון בשביל להיבדק שוב, מה שעלול לערב משטרה.

אני באמת לא מבין את הסיפור הזה- במקום לעשות את כל הבלאגן ואולי בסוף להישלח בכוח למיון, למה שאבא שלך לא יטפל בכל זה, אתה תחזור לבסיס, ולא תסכן את החבר \ אותך \ את שאר החברים \ את הרכבים?

אבא שלך בסה"כ צריך לפנות לעצמו יום-יומיים, לטפל בנושא, ואתם מבטיחים לכל הצדדים שקט נפשי!

לאבא שלי אין זמן להתעסק עם זה, והוא עובד מספיק קשה כדי שזה לא ישב לו על הראש.

לא רוצה את הריצות האלה עליו.

ואם לצבא יש בעיה עם זה - אני מוכן גם לדפוק נפקדות בשביל לסיים עם הסיפור הזה.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אפשר לחשוב שמדובר בתביעה של עשרות אלפי שקלים. בסה"כ תעודת חדר מיון מסכנה.

אתה מקבל צ'ק על 4000 ש"ח אחרי שבועיים, גם ללא עו"ד.

אבל אם כבר לקחת אחד, אז זה ילך בערך ככה:

העו"ד יקבל הצעת פשרה של 4000 ש"ח, ידחה אותה. אחרי חודש תגיע הצעה של 4500 ש"ח. היא תידחה.

הם יחזרו עם הצעה של 4800 ש"ח. ההצעה תתקבל. בינתיים עברו 3 חודשים.

אתה תיגש לקבל את הצ'ק מהעו"ד, ותגלה שם צ'ק ע"ס...4000 ש"ח. 800 ש"ח עברו לכיסו של העו"ד.

כל זה מניסיון אישי!

אז לא עדיף לקבל את הכסף תוך שבועיים וזהו?

כנראה שסיפורים לכאן או לכאן יהיו למכביר מכל מיני אנשים..אבל בסופו של דבר הכל תלוי בעוצמת הפגיעה,בסבלנות שלך ובהתמדה ובעורך דין שלך, לי אישית,פעמיים,פגיעה קטנה,בית חולים באותו יום ללא אשפוז וללא אמבולנס,מס' ימי מחלה,מס' פעמים פיזיוטרפיה ועוד ביקור קטן אצל אורטופד(הכל בהדרכתו של העורך דין שלי)עם תלונה חוזרת על כאבים בעקבות התאונה..והפלא ופלא לאחר 8 חודשים(עם מס' טלפונים מהעורך דין באמצע על מהלך התביעה והצעות ביניים) הגעתי לקבל צ'ק על סך 11 אלף שקלים(נטו..לאחר הורדה של העמלה).אז מה תגיד על זה? עורך דין טוב? מזל? ..אולי הכל ביחד אבל כנראה שלבד לא הייתי מצליח להוציא סכום זה,זאת הסיבה שנותנים לבעל מקצוע להתעסק עם מה שהוא יודע לעשות הכי טוב.

בכל מקרה בהצלחה ושבוע טוב לכולם.

פורסם
לאבא שלי אין זמן להתעסק עם זה, והוא עובד מספיק קשה כדי שזה לא ישב לו על הראש.

לא רוצה את הריצות האלה עליו.

ואם לצבא יש בעיה עם זה - אני מוכן גם לדפוק נפקדות בשביל לסיים עם הסיפור הזה.

לדעתי אבא שלך, למרות שהוא כל כך עסוק, יעדיף לפנות מעט מהזמן הפנוי שלו, בשביל שהבן שלו לא יכנס לכלא. (סדר עדיפויות שכזה)

פורסם

בנתיים אני עם ג' 1 - היום נכניס את הרכב למוסך, וכשיהיה מוכן אני אבקש יום סידורים (אגב, מי שאמר ד', בקרבי אין כזה דבר).

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בנתיים אני עם ג' 1 - היום נכניס את הרכב למוסך, וכשיהיה מוכן אני אבקש יום סידורים (אגב, מי שאמר ד', בקרבי אין כזה דבר).

גם לא בכל יחידה "ג'ובניקית" מקבלים ימי ד'...

תרגיש טוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מרגיש טוב - הרכב הוכנס לאבי בר ושמאי שלהם בדק ועושה את הדו"ח (אורן יעקב).

יום רביעי אני אקח יום סידורים או יום כלשהו שיתנו לי ואלך לשחרר אותו.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...