Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

bmw

אתה רציני שאם אני אגיד לו שאני צריך לתקן את האוטו כי אבא שלי חייב אותו כדי לעבוד ואין לו זמן לתקן אותו כי הוא עובד קשה (וזאת האמת) הוא לא יתן לי כמה ימי ד' בשביל לסדר את זה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אתה מסתבך...

לך לחר"פ..תודיע שאתה אחרי תאונה(לא להגיד שבמהירות 10 קמ"ש)..קצת משחק של הקמארי..וכנראה שתקבל כמה גימלים להיתאוששות.

במקביל תאסוף מסמכים..תדרוש פיזיוטרפיה בגלל כאבי גב...ותתבע את ביטוח החובה ..לאחר מספר חודשים תקבל כמה אלפים(כמובן ע"י עורך דין) וכולם מאושרים.

לגבי הביטוח...פשוט תגיש פרטים של הביטוח של חבר שלך ותלך לאיזה מוסך שאתה רוצה.

פורסם

מיכאל, אם אני אלך לביקוררופא (שמאושר ע"י הצבא), ואגיד שהייתי מעורב בתאונה, ויש לי כאבי גב (אגב הייתי שם לפני כשבועיים בגלל גב תפוס).

איזה מסמכים אני צריך?

פיזיוטרפיה - סבבה.

ואיך אני תובע את הביטוח חובה? (חייב לציין שאני בצבא ולא בבית ולכן זה לא כזה פשוט בשבילי, מצד שני צ'ק מהביטוח של החבר לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע לו יותר על מחיר הביטוח).

יש לי נסיון עם התנהלות מול הביטוח אבל לא מול ביטוח חובה על פציעות בגלל זה אני שואל..

עריכה:דיברתי עם המפקד שלי - הוא אמר שהוא יבדוק ויחזור אליי, אמרתי לו שכרגע יש קצת כאבים אבל אם זה יחמיר אני אלך למיון\ביקוררופא.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מי צריך עו"ד מול ביטוח חובה, לא חבל על הכסף?

הם פותחים תביעה, שיחת טלפון אחת.

מקבלים מסמכים בפקס, מתקשרים אליהם לברר אם הם קיבלו - שיחה שניה.

שיחה שלישית בבקשה להתחיל טיפול.

תוך שבועיים מגיעה הצעה בדואר. מתאים? תפדו את הצ'ק.

בהצלחה.

פורסם

תלך לאן שאתה צריך ללכת...(בזמני לפני 12 שנים היה רק חר"פ) ותגיד שממש כואב לך, עם משחק קטן, ותבקש לנוח בבית עד שהכאבים ירגעו(לדעתי יתנו לפחות 3 גימלים) ,בימים הללו לך ותקן את הרכב היכן שאתה רוצה.

לגבי תביעה,גש לעורך דין שמתמחה בתחום אם תרצה אשלח לך שם אחד מאוד מומלץ בתל אביב(בפרטי) עם הממסמכים הרלוונטים(מיון,ביקור רופא,משטרה..מה שצריך),והוא כבר ינחה אותך מה לעשות,זמן לא צריך יותר מדי ,בד"כ זה רק פגישה ראשונית שבה יפתח לך תיק ויקבל מסמכים את השאר ניתןן לבצע בטלפון,ופגישה בסוף שהוא יגיד לך לבוא לקחת את הצ'ק.

פורסם
מי צריך עו"ד מול ביטוח חובה, לא חבל על הכסף?

הם פותחים תביעה, שיחת טלפון אחת.

מקבלים מסמכים בפקס, מתקשרים אליהם לברר אם הם קיבלו - שיחה שניה.

שיחה שלישית בבקשה להתחיל טיפול.

תוך שבועיים מגיעה הצעה בדואר. מתאים? תפדו את הצ'ק.

בהצלחה.

מי צריך רואה חשבון בשביל לקבל החזרים ממס הכנסה?

מי צריך מוסך בשביל לבצע טיפול 10000?

וכו.. וכו... וכו...

לכל תחום יש את בעל המקצוע שלו שזאת התמחותו וסביר להניח שעורך דין ידע להוציא פיצוי גדול בהרבה ממך.(מניסיון אישי שלי וממכרים רבים אחרים) ולכן אני ממליץ כן לגשת לעורך דין,העמלה שלו לא גבוהה(בערך 7% מסך הפיצוי שתקבל כך שגם ככה יש לו אינטרס להוציא סכום גבוה כי העמלה שלו נגזרת מזה.).

פורסם

מיכאל - העניין הוא שאני לא ממש רוצה משטרה כדי שזה לא ישפיע בשום אופן על החבר.

כי תאונה עם נפגעים זה רע.

אני מעדיף שלא לעקוץ ביטוח חובה אם זה ישפיע על החבר באיזשהיא צורה, שום מדובר על אחד החברים הטובים שלי ב7 השנים האחרונות.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא זוכר בוודאות אם יש צורך לגשת למשטרה אבל נראה לי שכן...זאת בדיוק הסיבה שלוקחים עורך דין ,הוא ייעץ לך בצורה הכי מקצועית.

פורסם

אפשר לחשוב שמדובר בתביעה של עשרות אלפי שקלים. בסה"כ תעודת חדר מיון מסכנה.

אתה מקבל צ'ק על 4000 ש"ח אחרי שבועיים, גם ללא עו"ד.

אבל אם כבר לקחת אחד, אז זה ילך בערך ככה:

העו"ד יקבל הצעת פשרה של 4000 ש"ח, ידחה אותה. אחרי חודש תגיע הצעה של 4500 ש"ח. היא תידחה.

הם יחזרו עם הצעה של 4800 ש"ח. ההצעה תתקבל. בינתיים עברו 3 חודשים.

אתה תיגש לקבל את הצ'ק מהעו"ד, ותגלה שם צ'ק ע"ס...4000 ש"ח. 800 ש"ח עברו לכיסו של העו"ד.

כל זה מניסיון אישי!

אז לא עדיף לקבל את הכסף תוך שבועיים וזהו?

פורסם

שאלה חשובה וקריטית לשעות הקרובות:

האם בעת פנייה למיון יש חובה לפנות למשטרה? האם פנייה למשטרה משפיע על חברי? אם כן איך?

האם יותר נוח לשנינו יהיה לפנות לביקורופא? האם במידה ארצה לתבוע את ביטוח החובה שלו ביקורופא יספיק או שחייב מיון?

פשוט היחידה לא רוצה לתת לי יום חופש ואומרים תגיע לבסיס(צאלים) עד 3 - מה שאומר שב11 אני צריך לצאת מרחובות - מה שאומר שאני לא אספיק חצי דבר.

אפילו המפקד אמר לי לך תוציא גימלים..

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קח בחשבון שאם אתה עושה את ה"טריק" הזה אתה עלול לנקנק את הרישיון של חבר שלך.

זה הופך אוטומטית לתאונה עם נפגעים.

עריכה קלה , אני מסכים עם עידן ב100%.

אם המפקד בסדר - אין סיבה שלא יתן לך (כמובן תלוי גם בזה שאתה בסדר עם המפקד ולא איזה ניצנוצון).

אני לא מאמין בשקרים ותיחכומים כאלו ואחרים - לרוב הם לא מביאים אותך רחוק וגורמים אח"כ לאנשים לפקפק בכל מילה שיוצאת לך מהפה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מזה בדיוק אני מפחד, בגלל זה אני מעדיך ללכת לביקורופא ולא למיון שידרשו אישור משטרה.

אני לא מעוניין כלכך לתבוע את הביטוח חובה על חשבונו של חברי.

אני סך הכל רוצה לסדר את האוטו כמו שהוא היה בלי שזה יזיז לאבא ויעלה לי.

אגב אפשר לתבוע מהביטוח גם הוצאות כמו נסיעה במוניות לעבודה בשביל אבא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שאלה חשובה וקריטית לשעות הקרובות:

האם בעת פנייה למיון יש חובה לפנות למשטרה? האם פנייה למשטרה משפיע על חברי? אם כן איך?

האם יותר נוח לשנינו יהיה לפנות לביקורופא? האם במידה ארצה לתבוע את ביטוח החובה שלו ביקורופא יספיק או שחייב מיון?

בבקשה קרא לאט ובעיון .

פנייה למשטרה משפיעה על כל המעורבים , וגם כל החברים שהיו אתכם ( הם הופכים להיות עדים לתאונה עם נפגעים )

ברגע שנגשתה לבית חולים והצהרתה כי נפגעתה בתאונת דרכים , בית החולים מחוייב לדווח זאת למשטרה .

אם מצב הנפגעים קשה , באותו הרגע מגיעים חוקרים , אם מצב קל ללא סיכון חיים בדו"ח מרוכז בסוף יום .

למשטרה יש את שיקול הדעת , לפתוח בחקירה פלילית , גם ללא הגשת הודעה שלך במשטרה .מאחר ויש נפגעים

המדינה - המשטרה , היא החוקרת , ובודקת אם להעמיד לדין פלילי את האשמים .

במקרה תאונה עם נפגעים קלים , המידע מגיע למשטרה בשלב כל שהוא , אבל ללא הגשת הודעה לפתיחת חקירה של

אחד המעורבים , המשטרה לא תיזום חקירה ( בעיית כוח אדם ) והתשובה - אין עניין לציבור

החוק וחברת הביטוח , מחייבים אותך הנפגע בגוף , להודיע למשטרה

אתם תוזמנו למשטרה בנפרד , תחקרו ותחתמו על הצהרות.

גם החברים אשר היו אתכם יוזמנו לחקירה , בתור עדים יחקרו ויחתמו על הצהרות .

( למשטרה יש זכות להחרים את רשיונות הנהיגה שלכם , והרכבים המעורבים , אם עולה חשד של עבירה חמורה )

במהלך העדויות , יתבררו הקשרים החברתיים שלכם , וחובה עלייכם להצהיר על כך ,המידע יגיע גם לחברות הביטוח .

וזכותם לבצע חקירה פרטית נפרדת , לבדוק שלא משקרים אותן , עוד בלבול מוח , ועיקוב בטיפול בתיק .

עד כאן נתונים יבשים .

לא תמיד המשטרה מחרימה רכבים או רשיונות , בד"כ בתאונות קלות לא מחרימים אבל זו אפשרות .

חשוב מה זה יעשה לחברות בנייכם , ובקרב שאר החברים .

אם באמת נפגעתה, גש לטיפול רפואי , והגש הודעה במשטרה , אם לא, לדעתי חשוב פעמיים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה אייל, קראתי בעיון והבנתי וכמו שכבר אמרתי - על הזין ה4000 שקל האלה, הרשיון של חברי יקר לי (ולו) יותר.

אני רק צריך כמה גימלים כדי לסדר את האוטו.

בכל מקרה, אני כנראה אלך לביקורופא, להודיע שנפגעתי בתאונת דרכים וכואב לי הגב (שבאמת כואב לי) והצוואר, כי אני את הגימלים האלה חייב.

כל עזרה נוספת ממכם תתקבל בברכה.

האם זה קריטי להגיע תוך 24 שעות ממועד התאונה כי ביקורופא נפתח קצת אחרי...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגבי בית החולים כבר ענו לך - אוטומטית אתה והוא תצטרכו להגיע לענף התנועה אח"כ.

ליין מן - מודה לך על הטיפ, שמאי מומלץ באיזור רחובות ראשון יבוא לי בטוב - אני רוצה להכניס את הרכב לאבי בר.

לשמאי אני צריך להוציא צ'ק דחוי? ולמוסך גם, לא?

לאבי בר יש שמאי שהוא עובד איתו, שמוכר ומקובל על חברות הביטוח.

אין לך מה להסתבך עם זה, גש אליו, הוא ינחה אותך מה לעשות.

לשמאי ולמוסך צ'ק דחוי, אכן כך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...