Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן בשבוע שעבר קניתי פונטו ספייס SX שנת 2001 הרכב עשה 37 אלף קילומטר בלבד

המצב שלו מעולה.

היום נסעתי בו ופתאום נדלקה לי נורית אזהרה אדומה והטורים חלשים אני לוחץ גז ושמפסיק הטורים יורדים ממש או שהמנוע מתכבה

אם אני נוסע אז אני נוסע על טורים גבוהיים מאוד והאוטו בקושי נוסע.

מה דעתכם הבעיה ?

אשמח אם תעזרו לי ...

פורסם

נורית אדומה לפיספר הרכב=אסור להמשיך לנסוע,יש להגיע למוסך עדיף בגרירה.

אבל אולי תתאר איזו נורית נדלקה ? יש את זו (!)- תקלה במע' הבלמים או התראת מפלס נוזל נמוך.

יש את מנורת לחץ השמן עם המשפך,ויש את המנורה עם המצבר שעלולה להצביע על תקלה במע' הטעינה.

חזור לדווח איזו נורית נדלקה ובכל מקרה אם לא תוכל לתארה תיאלץ לגשת למוסך לאבחון לפני גרימת נזק נוסף ולא רצוטי לרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רק יכול להניח שמדובר בנורה שמצביעה על תקלה במערכת ההזרקה. בצד ימין, בשורה העליונה, הראשונה משמאל (מעל זו של ה- ABS), נכון ?

מדובר בתקלה במערכת ההזרקה או באחד מהחיישנים. רק באמצעות בדיקת מחשב אפשר לקבוע מה התקלה ומה התיקון הדרוש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...