Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי 2 שאלות.

בזמן האחרון יש לי נטיה קלה ימינה בהגה, זה 100 אחוז דורש כיוון פרונט או שאפשר לעשות משהו אחר?

שאלה נוספת:

אני יודע שהגה כח אסור לסובב עד הסוף מחשש ללחץ בצינורות ההידראולים.

עכשיו, יש חשש דומה בהגה "רגיל"(לא כח ולא חשמלי)? זאת אומרת, אם אני מסובב אצלי את ההגה עד הסוף, יש חחש לפגיעה כלשהי?

תודה מראש.

אני שונא צרפתים.

פורסם

בזמן האחרון יש לי נטיה קלה ימינה בהגה, זה 100 אחוז דורש כיוון פרונט או שאפשר לעשות משהו אחר?

תודה מראש.

לפני שהנך ניגש לביצוע כיוון פרונט, בצע בדיקה קלה -

בעת עמידה שחק קלות עם גלגל ההגה לצדדים, לא תנועות גסות כמו בטסט(רישוי שנתי), אלא ממש תנועות קלות, באם הנך חש בתזוזה רבה של חופש בעת המשחק, קיימת בעיה בפרק הגמיש("צלב", קופלונג) של מוט ההגה ויש להחליפו.

כמו-כן יש לוודא שאין חופש בתושבות העליונות של בולמ"ז קד', הרם את הרכב על מגבה(ג'ק), כל צד בנפרד, תפוס את הקפיץ בידך ונסה להניעו לצדדים, שוב באם קיימת תנועה שאינה קפיצית, יש להחילף תושבות עליונות.

כמו כן יש לוודא שאין חופשים ביתר מכלולי ההיגוי והסרן הקד', צמיגים תקינים, ורק אז לגשת למלאכת הכיוון.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תודה מראש.

לפני שהנך ניגש לביצוע כיוון פרונט, בצע בדיקה קלה -

בעת עמידה שחק קלות עם גלגל ההגה לצדדים, לא תנועות גסות כמו בטסט(רישוי שנתי), אלא ממש תנועות קלות, באם הנך חש בתזוזה רבה של חופש בעת המשחק, קיימת בעיה בפרק הגמיש("צלב", קופלונג) של מוט ההגה ויש להחליפו.

כמו-כן יש לוודא שאין חופש בתושבות העליונות של בולמ"ז קד', הרם את הרכב על מגבה(ג'ק), כל צד בנפרד, תפוס את הקפיץ בידך ונסה להניעו לצדדים, שוב באם קיימת תנועה שאינה קפיצית, יש להחילף תושבות עליונות.

כמו כן יש לוודא שאין חופשים ביתר מכלולי ההיגוי והסרן הקד', צמיגים תקינים, ורק אז לגשת למלאכת הכיוון.

עמית

כל זה בשביל בדיקה קטנה אם צריך כיוון פרונט או לא?

אי אפשר לבדוק בשיטה הרגילה? שהיא פשוט לנסוע בכביש ישר, עדיף בלילה כשהכביש ריק, לעזוב אתה הגה ולשמור על מהירות נתונה. אם האוטו מתחיל למשוך שמאלה\ימינה ולעבור נתיבים,אז צריך פרונט. כדיי להיות בטוחים שהבעיה לא הייתה באותו הכביש ספציפי (תודה מע"צ) אז עושים את זה בכמה כבישים. במידה והמשיכה נשארת לאותו הכיוון, ומידת האוויר בצמיגים נבדקה כבר ונמצאה בסדר, אז צריך כיוון פרונט. לא?

Back to the original - NC again.

פורסם

כל זה בשביל בדיקה קטנה אם צריך כיוון פרונט או לא?

אי אפשר לבדוק בשיטה הרגילה? שהיא פשוט לנסוע בכביש ישר, עדיף בלילה כשהכביש ריק, לעזוב אתה הגה ולשמור על מהירות נתונה. אם האוטו מתחיל למשוך שמאלה\ימינה ולעבור נתיבים,אז צריך פרונט. כדיי להיות בטוחים שהבעיה לא הייתה באותו הכביש ספציפי (תודה מע"צ) אז עושים את זה בכמה כבישים. במידה והמשיכה נשארת לאותו הכיוון, ומידת האוויר בצמיגים נבדקה כבר ונמצאה בסדר, אז צריך כיוון פרונט. לא?

לא , כל אלו בדיקות לפני שנכנסים לכיוון פרונט.

הבדיקות שעמית ציין נוגעות לקליאו בשנים האלה בפרט.

תושבות ומייסבי בולם כמו גם מפרק ההגה הן מחלות שכיחות בקליאו.

כמובן שהסטיה יכולה לנבוע ממקורות נוספים כמו : לחץ אוויר לא תקין , בולם שבור , הפרשי גובה בין מתלה למתלה ועוד ועוד...

פורסם

אני יודע שהגה כח אסור לסובב עד הסוף מחשש ללחץ בצינורות ההידראולים.

עכשיו, יש חשש דומה בהגה "רגיל"(לא כח ולא חשמלי)? זאת אומרת, אם אני מסובב אצלי את ההגה עד הסוף, יש חחש לפגיעה כלשהי?

יש חשש שכשאתה מסובב את ההגה עד הסוף, אז בגומי שעוטף את הציריה, שהרי כעת הוא במצב הכי מתוח שלו, יווצר איזה סדק קטן, ודרכו עלול להכנס אבק שלא עושה טוב לפרקים כידוע.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

כאשר האוטו עמד והיה מונע, שיחקתי קצת עם ההגה ולא הרגשתי "חופש מיותר".

וגם, נסעתי על כמה כבישים ישרים ועזבתי את ההגה לכמה שניות ואכן הייתה נטייה קלה ימינה.

את שאר האפשרויות שהציעו, אני לא יכול לבדוק (אני לא ארים את האוטו עם ג'ק כי אין לי מושג מה הולך שם ממתחת, זה כמו קודים בתכנות למי שלא יודע להלדליק מחשב).

לקחת לכיוון פרונט?

תודה לכולם.

יש חשש שכשאתה מסובב את ההגה עד הסוף, אז בגומי שעוטף את הציריה, שהרי כעת הוא במצב הכי מתוח שלו, יווצר איזה סדק קטן, ודרכו עלול להכנס אבק שלא עושה טוב לפרקים כידוע.

תודה.

אני שונא צרפתים.

• תוכן חדש...