Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כשבוע עלי לגשת לטסט ,ואני מעוניין לסדר לפני על מנת למנוע מצב של כשל בטסט.

הבעיות ברכב:

1.ידית האיתות/אורות התפרקה ,ולהדליק את האורות זה סיפור רציני.

2.חיישן בית מצערת(זה השם שלו?) שהתפגר ולא עובד כלל ,גורם לטורים לקפוץ מעלה ומעטה(משום מה רק בנסיעות עירוניות זה קורה...)אני יודע שזה לא ישפיע בטסט ,אבל אני רוצה לסדר את זה בכל מקרה, כי זה הגורם לאכילת הדלק אצלי.

3.כשרכשתי את הרכב לפני כשנה נאמר לי בבדיקה שדוד עמעם מרכזי פגום ונאמר לי שלא אעבור טסט ככה ,לכן כנראה שגם זה זקוק להחלפה.

אני מבקש עזרה היכן לבצע את הדברים הללו ,בעיקר בקטע של הידית.

תודה.

פורסם

את הידית תחליף תמצא אחת מפירוק זה החלק הפשוט והזול.

הדוד אמצעי גם לא בעיה להחליף שים חדש הוא גם די זול.

לדעתי כן יהיה לך בעיה אם החיישן בטסט, האם הכוונה לחיישן מצערת עצמו או למנוע צעדים שבהחלט נוטה להשתולל קצת בדגם הזה אם הוא לא נקי, ובכל מקרה הרי אצלך עושים בדיקת גזים מלאה כלומר גם בטורים גבוהים ובודקים למדא.

לכן אם משהו לא תקין במערכת ההזרקה וכמו שאתה אומר גם אוכל דלק הלמדא רוב הסיכויים לא תצא תקינה בטסט ולא בטוח שתוסף יעזור במקרה הזה.

תבדוק גם אורות אחוריים שבדגם הזה לפעמים לא עובדים כמו שצריך בגלל מים שחודרים וחלודה שנוצרת.

חוץ מזה תבדוק שהברקסים האחוריים מתפקדים כמו שצריך כי לי ב 2 טסטים(שנתיים רצוף) בדגם הזה עשו על זה בעיות.

בדוק גומיות וחופשים בהגה במוסך לפני הטסט.

פורסם

את הידית הייתי מביא מפירוק.

את כל היתר הייתי מתקן במוסך מורשה שמכיר את הדגם המיוחד הזה שלא כולם יודעים ממש להתעסק איתו.

כמו כן - ביתר החלקים לא הייתי נוגע בדברים מהפירוק, אלא אם מצאת טמפרה ליברטי שהמנוע בה זהה.

• תוכן חדש...