Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירון רכב 2009

shlomo5001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

שמעתי שעכשיו המחירונים הולכים לרדת ממש עקב המכוניות המשופרות שניכנסו לשוק (כמו החשמליות)!

באיזה חודש יורדים המחירונים? והאם זה נכון שהם ירדו יותר?

תודה.

פורסם

1- תעשה חיפוש.

2- מחירים של מכוניות לא נופלים ב"בום" אחד, אלא לאורך כל השנה (לפעמים יותר ולפעמים פחות).

3- "חשמליות" ? אני מניח שאתה מתכוון לרכבי הייברידים כמו טויוטה פריוס והונדה סיוויק הייבריד?

אז לא. המכוניות הללו נמכרות כבר כמה שנים בארץ (הפריוס כמה שנים, הסיוויק נכנסו חזק בשנה האחרונה), ואין סיבה שזה ישפיע על המחירון של המכוניות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן התכוונתי להייברידים!

ולמה שאני מחפש מחירון של גולף 2001 ג'נריישן 1600 ידני הוא לא נותן לא נותן לבחור גיר (הוא מראה שיש רק אוטומט)!

מה אני אמור לעשות עכשיו איך אני ידע את המחירון? (במנועים אחרים הוא מראה ידני אבל 1600 לא)

פורסם

המחיר של ידני לא רחוק מאוטומט.

אם תקרא את ה"הוראות" תראה שעל אוטומט מוסיפים X כסף וכך תוכל לדעת כמה להוריד ממחיר האוטומט.

פורסם

מה זה משנה בכלל?

הרי המחירון הוא רק נקודת התייחסות.

כמעט אףאחד לא באמת מוכר במחירון. בד"כ סוגרים מתחת אם לרכב אין שוק או שהוא לא במצב מזהיר או מעל אם הרכב במצב מצויין ויש לו ביקוש.

תסתכל כמה עולה אחת אוטומטית, אם המחיר שלה מתאים לך, תתחיל לחפש אחת ידנית למכירה (שיהיה בהצלחה עם זה. הן נדירות למדי).

תמצא אחת ידנית למכירה - תתחיל לדבר עם המוכר, תראה כמה הוא רוצה ותראו איפה אתם נפגשים.

אם תגיעו לעמק השווה, סכום שבו לך יתאים לקנות את הרכב ולו יתאים למכור את הרכב, תסגרו עסקה.

לא יתאים? תמשיך בחיפושים.

פורסם

תודה על התגובה!

וזה מה שקרה לי עד שמצאתי את המכונית שרציתי (הנ"ל) הוא מבקש מחירון ולא מוכן לרדת שקל וגם הרכב עשה 150 אלף קילו' לשנת 2001 שזה בכלל יותר מהממוצע אז אני לא יודע מה לעשות והיה לי קשה לוותר עליה!

פורסם

150 אלף קילומטר לרכב מודל 2001 זה אולי קצת מעל הממוצע, אבל עדיין סביר בהחלט (מדובר על רכב שכבר 8 שנים על הכביש).

בכל מקרה, המוכר מחליט באיזה מחיר למכור את הרכב - מי שישלם לו את המחיר שהוא מבקש, יהיה הקונה.

• תוכן חדש...