Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא מה שאנשים כותבים לי אבל אני לא מבין אנגלית אז אני מחפש מישהו שיש לו לב טוב ורחב שיעזור לי ויעשה את החיפוש במקומי ואני פשוט ילחץ על הלחץ לקנות וזהו, מבין שני המסכים איזה מסך יותר טוב? וגם צריך לברר אם הבנאדם עושה משלוחים לארץ והאם הביקורות עליו טובות באתר כדי שהוא לא יביא לי איזה משהו מקולקל.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בחור טוב עם לב פתוח ורכב, תן לבן אדם כסך והוא אקנה בשבילך, ולא צריך לדעת כול מיני שפות, אבל +העמלה בן 30%-10% (תלוי בקנייה), זה השוק.

למה, תהייה גם עם לב טוב ורכב :wink:

פורסם

החלטתי כנראה לקנות מסך נשלף בארץ למרות שאני לא שלם עם זה בגלל שהנשלפים עושים בעיות אחרי לא הרבה זמן בכניסה וביציאה שלהם.

חוץ מזה יש לי שאלה באכות איזה יותר טובים הנשלפים או המובנים או שזה לא משנה?

פורסם

במילה אחת - XENARC.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
החלטתי כנראה לקנות מסך נשלף בארץ למרות שאני לא שלם עם זה בגלל שהנשלפים עושים בעיות אחרי לא הרבה זמן בכניסה וביציאה שלהם.

חוץ מזה יש לי שאלה באכות איזה יותר טובים הנשלפים או המובנים או שזה לא משנה?

התשובה היא בדיוק משה כתבתה, רק בעיה מכניט, ולא באיכות של מסך (במידה ומדובר על אותו מוטג), רק בשליפה ולא שליפה זה גם מושך עין לגנבים.

לגבי מוטגים, כתוב בשרשור.

אדגר, 30% עמלה לוקח איציק אברג'יל..:lol:

מי זה איציק אברג'יל ? חיי טוב :-D

אני יודע טוב מאוד מה עמלה ומה עלות, יש לי כמה עסקים שאני מתפל בהם, לדעתי תשיר את זה בנינו, גם כך הם "חיים טוב" :wink:

פורסם

יודעים מה אני ישאל את השאלה ככה, יש לי מקום בדיוק למסך מובנה 7 אינצ' אבל הבנתי שעדיף נשלף ככה אתה יכול לכוון אותו איך שבא לך בזווית הכי טובה ושלא תפריע השמש, אבל זה יהיה מכוער שיהיה פתח כזה אין בו כלום וגם יותר יפה שזה מובנה, מבחינת גנבים לא אכפת לי יש לי ביפר+איתורן+חניה עם שער נעול+מתחת לחלון שלי.

בקיצור מה אתם אומרים עדיף לי?

פורסם

לשדרג רכב לרכב עם מסך כזה :-D

סתם

לדעתי מובנה יותר טוב מבחינת תקלות ונראה יפה יותר. לגבי שמש, עשים בנייה עם מסך לא מעל הפאנל, קצת פנימה ויהיה בסדר :wink:

גם זווית ניתן לכוון לפני שבונים בניה.

פורסם
אין לצטט שלא לצורך.

גם לדעתי מובנה יותר טוב מבחינת תקלות, בעל מקצוע אמר לי שתוך לא הרבה זמן ילך המנגנון של היציאה והכניסה של המסך, וגם ברור שמובנה יותר יפה, אבל אני לא רוצה לעשות בניה כי יש לי מקום מדוייק למסך שלא מצריך בניה אולי איזה משהו קטן, ואני מאמין שאם אני יכוון את המסך לכיוון שלי זה לא יראה יפה בכללי, לא ככה?

פורסם

לפי הלינקים שהביאו לך פה זו כניסת VGA ולא HDMI

שנית רשמת : מבחינת גנבים לא אכפת לי יש לי ביפר+איתורן+חניה עם שער נעול+מתחת לחלון שלי

ומה יקרה כשתרצה לצאת מהבית ?תסע למועדון או לאיזשהו מקום שהאנשים שם לא כ"כ נחמדים וישרים... תלך ל שעה ותחזור לא יהיה לך כלום בתוך האוטו !

אז זה סבבה כשאתה חונה בבית אף אחד לא יתקרב לאוטו אבל כשתצא יהיו לך בעיות.... תחשוב על זה גם

לפי דעתי מסך כזה יהיה מעולה כשהמסך בפנים זה נראה כמו רדיו דיסק הכי פשוט שיש ואף אחד לא ישים על האוטו שלך עין

http://www.lilliput.cn/GL701-NP.html

וגם לא תצטרך לעשות בנייה חוסך עבודה :-)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...