Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון דאי, נהג המרוצים הישראלי הכשרוני קיבל לאחרונה הזמנה רשמית מקבוצת המרוצים ART שמתחרה בפורמולה-BMW

באליפות אסיה, ההזמנה הינה לתחרות סוף השנה היוקרתית שנערכת בסוף השנה במסלול הרחובות של מקאו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

עם 30K אירו אפשר לעשות עונה שלמה בקארטינג ברמה גבוהה באירופה... נראה לי שיש שם יותר עיניים של התעשיה והספורט מאשר באסיה.

עם זאת - סחתיין ומקווה שיימצא מימון כלשהו.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

האירוע השנתי במקאו הינו יקר בהיותו אחד מהאירועים הבולטים בשנת המירוצים בעולם כולו ויש לו הילה דומה לסוף השבוע של מונקו.

http://www.macau.grandprix.gov.mo/app/home/mgpc/en

כיום הוא כולל את הסיבוב האחרון של ליגת ה-WTCC ובכל שנה נערך בו מירוץ פורמולה-3 שהרבה כוכבים לעתיד מכוונים להגיע אליו, דוגמא למספר שמות שאני זוכר מהעבר הם רלף שומאכר, סקוט ספיד אדריאן סוטהיל סבסטיאן ווטל וברונו סנה.

יכולת טובה במירוץ כזה יכולה להקפיץ את אלון קדימה ובאמת לפתוח לו דלתות, כל העיניים החשובות גם מאירופה יהיו שם.

האם שווה להשקיע סכום כזה דוקא במירוץ הזה ולא לנצל אותו לחצי עונה באירופה (או אסיה) זו כבר שאלה טובה אבל לנו לא נותר אלא לאחל לו הצלחה בכל דרך שיבחר. לגבי עונה שלמה בקארטינג אני חושב שאת הנקודה הזו אלון כבר עבר וכרגע הוא כבר מצוי בעולם הסינגל סיטרס.

מכוניות הפורמולה BMW אגב פחות חזקות ומהירות ממכוניות הפורמולה רנו 2000 עליהן אלון התחרה עד כה. הסיבה שבמקאו מתחרה דוקא הפורמולה BMW ולא הפורמולה רנו קשורה

למלחמות האמרגנים שמתרחשות כרגע באסיה.

זו גם הזדמנות טובה לתת שוב לינקים לוידיאו של איתן צידקילוב ממקצה הדירוג למירוץ הפורמולה רנו ב-2005:

• תוכן חדש...