Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת בלמים ,מאזדה 3 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקבל ייעוץ בנוגע לבעייה די מוזרה ברכב.

כאשר מסובבים את ההגה במהירות נמוכה מאוד (חניות) ימינה ושמאלה כמה פעמים נדרשת לחיצה חזקה מאוד על דוושת הבלם בכדי לעצור וכמו כן הדוושה שוקעת קצת.הרכב מתנהג למעשה כאילו שאין מגבר בלם.במוסך מאזדה מורשה בת"א לא שמעו על הבעייה והייתי שמח אם מישהו היה יכול לתת לי ייעוץ מקצועי בעניין.

בתודה מראש:עופר

פורסם

הייתי במוסך מורשה מאזדה והם לא מכירים את הבעייה ,מנהל העבודה במוסך העלה סברה שאולי השסתום שנמצא באחד הצינורות של הבלמים לא תקין(החלק הזה עולה 900 ש"ח לפני מע"מ ועבודה) אבל אין לו תשובה חד משמעית למה גורם לבעייה.

רק לסבר את האוזן מדובר ברכב עם 59000 ק"מ שטופל בחברה,שמן בלמים הוחלף לפני 30,000 ק"מ.

פורסם

אני לא בטוח במה שאני אומר ולא יודע אם זה הגיוני, אבל יכול להיות בזמן שאתה מסובב את ההגה אחת או יותר מצינוריות הנוזל בלם שמתחברות לקאליפר מתקפלות ויוצרות סתימה או משהו כזה.

פורסם

שלום רב

האים הדוושה יורדת קצת או נהיית קשה יותר מכיוון שאלו תקלות שונות ( דוושה קשה - בוסטר . צנרת .או שסתום אל חזור .דוושה יורדת - נזילה פנימית במשאבה מרכזית )

בברכה זיסו יוסי

פורסם

1) האם הוחלף אי פעם נוזל בלמים והאם ההחלפה בוצע כראוי? (חשד לאויר)

2) באיזה מהירות מדובר כאשר אתה מתאר את התחושות?

3) האם יש קושי ממשי לעצור את הרכב?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גבר אני ממליץ לעצור את הקיקושיאדה הזו לי בתור איש דיאגנוזה במוסך המרכזי של פורד מאזדה התקלה נשמעת לי תמוהה.

אני ממליץ לך בחום להגיע אלינו ניר צבי מבטיח לך שאנו נאתר את התקלה ללא ניחושים מיותרים כי זה עלול לעלות לך הרבה יותר אם תחליף חלקים באולייי.

פורסם
גבר אני ממליץ לעצור את הקיקושיאדה הזו לי בתור איש דיאגנוזה במוסך המרכזי של פורד מאזדה התקלה נשמעת לי תמוהה.

אני ממליץ לך בחום להגיע אלינו ניר צבי מבטיח לך שאנו נאתר את התקלה ללא ניחושים מיותרים כי זה עלול לעלות לך הרבה יותר אם תחליף חלקים באולייי.

צודק, יאללה ניסגור את הפורום וכולם יבאו אליך למוסך. :x

פורסם

גבר תגדיל ראש אם יש לך שמץ קטן של מושג ברכב אתה תבין שזו לא בעיה נורמאלית וידועה וחוץ מזה שמדובר בבלמים שזה החיים שלו ושל הנוסעים בכביש ואפילו הולכי רגל אז תתעשת.

• תוכן חדש...