Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי כרגע רכב מחברת השכרה Chevrolet Aveo LTBIG(לצורכי עבודה:אני מתקין ב-HOT) ואני מוציא על כל העסק הזה הרבה כסף!

אני מעוניין ליקנות רכב פריבט לא מיסתדר עם מיסחריות וגם לא יודע כמה זמן אני ימשיך לעבוד שם.

אני חשבתי בכיוון של רכב דיזל ידני או אוטומט לא ממש משנה שכן יהיה חזק(כי יש ציוד ואם לא ציוד אז אנשים) וכמה שיותר חסכוני יחסית למנועים של 1.6 או 1.8 או 1.9 דיזל(לא כל כך יודע כמה הן אוכלות דלק)

חשבתי בכיוון של סקודה אוקטביה 1.9 TDI ניראה לי אופציה דיי טובה לא?!

תודה לעוזרים.

פורסם

רכב דיזל משפחתי חיסכוני מאוד (אם לא הכי- 1:18 ויותר) הוא רנו מגאן DCI מנוע 1500 סמ"ק גיר רגיל.

בסכו"ם שרשמת תוכל לקנות מגאן משנות 2005- 2006.

אם אתה לא רוצה לוותר על גיר אוטומטי אוקטביה היא אופציה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1.5 דיזל לא חלש מדיי??? כמה כוח סוס יש לרכב הזה? וזה שזה רכב צרפתי לא בעייתי? כי עד כמה שאני יודע הן לא הכי אמינים.

וכמה האוקטביה אוכלת?

ומה אתם אומרים על קנייה מליסינג?!

פורסם

מגאן DCI מנוע 1500 סמ"ק טורבו דיזל - 85 כ"ס ב4000 סל"ד.

מרגישה לא יותר חלשה ממשפחתית 1600 סמ"ק.

מרחב פנים גדול, בגאז' 520ל', בטיחות גבוהה (אחרי אוויאו במיוחד).

מגאןDCI

שים לב לצריכת סולר.

לגבי רכב צרפתי - כל אחד ואימונתו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמממ הבגאז' דווקא טוב וצריכת הדלק ממש נחמדה אבל עדיין זה ניראה לי רכב מאוד חלש מכיוון שהוא עם 85 כ"ס וגם דיזל אפילו ל AVEO שלי יש 94 כ"ס...

ושוב מה בעניין קנייה מליסינג?

פורסם

לדיזל יש סוסים אחרים. העיקר זה מומנט. מומנט הוא פרמטר שכדאי להסתכל אליו והוא מהווה את הרגשת הכוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה אומר שהכח זמין כבר בסיבובי מנוע יותר נמוכים (באוויאו שלך אתה יכול להפיק 94 כ"ס ב6200 סל"ד).

אני לא יודע בכלל איך אפשר להשוות בין השברולט המזעזע (אוויאו) מבחינת הבטיחות והנוחות לבין מגאן.

רואים שלא היה לך ניסיון עם רכבי דיזל.

לי יש רנו קנגו DCI עם 80 כ"ס - אני לא מרגיש שום מחסור בכוח.

לרכב הקודם שהיה לי - פולו קלאסיק SDI היו 64 כ"ס. זה כבר הורגש (היה שווה בערך למנועי 1400 בנזין).

אם עדיין אתה חושב שזה לא מספק אותך, תבדוק אוקטביה TDI ידנית (105 כ"ס ב 4000 סל"ד) - יותר יקרה לקניה ופחות חיסכונית

פורסם

לא לא אני ממש לא ניסיתי להשוות את השברולט למגאן אין מה להשוות...

אני באמת דיי חסר ניסיון עם רכבי דיזל ביגלל זה אני מתעניין הקטע הוא שאני כן אוהב כח וכן לפעמים מישתמש במזגן וביגלל זה אני רוצה רכב כמה שפחות זולל.

הביטוח של רכבי הדיזל יותר יקר?

אני ת'אמת ממש אבל ממש אהבתי ואוהב את הקורולה 02 הבעיה היא שאין לי אפשרות ליקנות אותה בעזרת הבנק כי הם קורעים בריבית ולקחת הלוואה גם כבר אין אפשרות.קיימת איזו אופציה לקניין רכב יד שניה כמו הקורולה הזו בלי שיעבוד לבנק???

פורסם

התכוונת לרכוש רכב ב 80 אלף ש"ח דרך המימון של הליסינג?

האפשרות הדומה בקשר לטויוטה 2002 - דרך טרייד אין (היום כל טרייד אין נותן מימון עד 100% מערך הרכב - כל אחד לפי התנאים שלו).

אם קונים מסוכנות טרייד אין (מגרש סוחרים) צריך לבדוק טוב את כל הנוסעים (גם תקינות של הרכב, גם תאונות, גם עיקולים\ שיעבודים). טויוטה 2002 במצב טוב פרטית נמכרת בלי בעיה. אם היא הגיעה לסוכנות- יש לכך סיבות.

יכול להיות שבן אדם לא רצה להתעסק במכירה, אבל זה במקרים לא רבים (בגלל הפסד אחוזים לטרייד אין).

תיכנס ליד 2 :

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=147&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

תרד לתחתית הדף ל"מודעות של סוכנויות" הרכב. תבדוק את המימון שהם נותנים.

גם ב"מודעות פרטיות" במקרים שהבעלות הנוכחית ליסינג\השכרה יש סיכוי לקבל מימון.

• תוכן חדש...