Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פיג'ו 306 . הבחור שקניתי ממנו הרכב היה מתחתם לו , הוא לקח את הרכב ולא הצליחו להעלות על הבעיה , ככה הוא טוען... אז מישהו עשה לו חיבור מהיוניט חיבור לכפתור ברכב כאשר הרכב מתחתם קצת אז לוקחים על הכפתור והוונטה נכנסת לפעולה , וכשהיא נכנסת לפעולה אז החום נהיה בסדר , וזה ללא מזגן פועל , מה הבעיה יכולה להיות?

פורסם

נשמע כאילו הוא ביקר במוסך חאפרי ביותר.

במוסך מורשה\עם כבוד עצמי, היו בודקים ומאתרים את התקלה, ולא תוקעים לו מפסק לוונטה.

צריך לבדוק את הסיבות להתחממות, אבל לפי התיאור שלך, הוונטה לא נכנסת לפעולה כאשר המנוע מתחמם.

קודם כל, נשמע לי כמו טרמוסטט שסיים את חייו, בדוק את זה במוסך נורמאלי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מנוע שמתחמם אינה בעיה שלא ניתנת לאיתור, ואינה קשה במיוחד לאיתור, ממש לא.

אם ברגע שאתה מפעיל את המאוורר באופן "ידני" , זה מסתדר, הרי שנראה שהיוניט אינה מפעילה את המאוורר, אז יתכן יוניט תקולה, או חיבורים חשמליים אליה ו/או במעגל.

יש לבדוק את האופציה של סיחרור נוזל קירור לקוי, אז היוניט לא חשה נוזל קירור חם, אולם , נראה לי כפחות סביר.

יתכנו בעיות נוספות.

לפי התיאור שלך, אין מנוס מלגשת לבעל מקצוע מתאים.

את הכותרת שלך ערכתי, לפני הכל, אנא התחל מכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נשמע שיש תקלה בפעולת המאווררים:צריך לבדוק את היוניט,פעולת המאווררים,כל ממסר /חלק אחר שתפקידו להפעיל את המאוורר.

נהג במשנה זהירות /שקול גרירת הרכב למוסך כדי לא להיכנס להשקעה מיותרת (ראש מנוע בגלל עיוותו מהתחממות יתר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נשמע שיש תקלה בפעולת המאווררים:צריך לבדוק את היוניט,פעולת המאווררים,כל ממסר /חלק אחר שתפקידו להפעיל את המאוורר.

נהג במשנה זהירות /שקול גרירת הרכב למוסך כדי לא להיכנס להשקעה מיותרת (ראש מנוע בגלל עיוותו מהתחממות יתר).

אם הוא טוען שכאשר הוא מפעיל את המאוררים לבד, הטמפ' בסדר, אין צורך בהזמנת גרר יקר, המנוע עובד בטמפרטורת עבודה, אז למה ?

בתחילת הנסיעה תדליק את המאוררים, לא מפריע שהם דולקים, וסע למוסך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אוקיי תודה חברים!!..אני גם חושב שהבעיה היא שמשהו בחשמל שם לא תקין או שהטרמוסטט לא טוב..איפה יש מוסך מורשה של פיג'ו?

• תוכן חדש...