Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים ממכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם,

מדובר במכונת כביסה של קריסטל אשר החלה לעשות רעשים חזקים, נשמע כמו רעשים של מנוע תפוס או משאבה רועשת מנסים בכח לעבוד.. אין לי איך לתאר את יותר מדי מאשר כמו הצליל שנשמע בזמן שמנסים לססובב סוויטש' בזמן שמנוע מונע רק בתדירות הרבה יותר נמוכה.

בנוסף המכונה מתחילה לקפץ מדי פעם,

מה זה יכול להיות?? בית לאחר החלפת צינורות בקלחון וכיורים לSP בקו של חדר השינה, מרפסת כביסה חדר מאחוריה. יש זרימת מים בצינור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המכונה שלנו עושה את הרעש הזה כמעט בכל הפעלה (לא באופן רציף לאורך כל משך ההפעלה). אחרי שהוצאתי את הכלב משם הרעש קצת נרגע.

וברצינות- אני לא יודעת מה הרעש הזה (מעין צווחה צרודה של לוויתן נשי), אבל המכונה עובדת מצוין למרות זאת.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

לא רעש לוויתני אלא יותר אדם רגזן שרוטן כל הזמן -ארררררררררררררררר....ארררררררררררררר.ררררררררררררר........רררררררררררררר!!! מה זה יכול להיות??

פורסם

לא מבין גדול במכונות כביסה כדי לאפיין. מה שכן אני יכול לעדכן עשיתי למכונת כביסה לחץ הפוך בצינור הניקוז - יעני, נתיי אחו#$%^ פוו לתוך הצינור והפסיקה להרעיש... בינתיים, יתכן וערבלתי שם את הלכלוך כדי לתת למשאבה לניקוז המים לפעול בצורה טובה יותר, כשיהיה לי זמן אפרק אותה ואנקה ביסודיות.

יש לי שאלה, למכונת כביסה יש 2 משאבות מים ? אחת לשאיבה ושניה לניקוז?

תודה.

פורסם

למה הכוונה "שאיבה" ו"ניקוז"? יש ברז חשמלי לכניסת מיים ומשאבה להוצאה שלהם לביוב.

נראה שהיה תקוע איזה לכלוך במשאבה (מטבע של שקל?) והחזרת אותו בנשיפה לדוד. בפעם הבאה

תפתח את המכסה של המשאבה ותנקה.

:turn-l:
פורסם

לילה טוב!

אחרי מאמצים, פרקתי את גם המכונה והגעתי עם ידי המגושמות אל פתח המשאבה אשר נמצאת מתחת לדוד בפינה לא נוחה,

אחרי משחקי אצבע ומברגים הצלחתי לאחוז בקצה חוט אשר התארך והתארך לזוג תחתונים !!! אשר נתקע בתוך המשאבה כאשר הוא מפורק לגמרי בצרוף אבנית וזוהמה אחרת... הכל יצא, המכונה תוקנה והורכבה, החדרון אט אט מתייבש מכמויות המים שנשפכו ואני נרגע לי לאחר עבודה טיפה מאתגרת לשעת לילה מאוחרת זו, קצת ניקוטין וחוזר לתרגל מתמטיקה למבחן של מחר! :)

שוב תודה למתעניינים ולילה טוב!.

ארז.

פורסם

תפרק את החלק האחורי של המכונה ופתח את המכסה האחורי של משאבת המים ורוקן את הלכלוך שהצטבר גם שם.

תניח מתחת למכונה סמרטוט ריצפה לפני שאתה פותח את המכסה של המשאבה.

מהו דגם המכונה ?

לרוב המכונות יש רק משאבה אחת שמשמשת לריקון המים מהמכונה. אולי למכונות כביסה שמשפריצות/מתיזות מים בלחץ יש משאבה נוספת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...