Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי להתרעם על התופעה שנתקלתי בה בגלל שאני נוסע הרבה על כביש 4 בציר רעננה -חדרה, כל ערב, בוקר, צהריים שאני מגיע לצומת בית ליד, אני רואה פלאש, עוד נהג נתפס ע"י המצלמה הכי מפורסמת בכביש 4, מתי סופסוף אנשים יפנימו שהמצלמה הזו עובדת, עבדה ותמשיך לעבוד כל עוד יימצאו הפראיירים שיתעלמו ממנה.

די, חבל, יותר מדי כסף גם ככה הולך למיסים, ( עודף גבייה של מיליארד ש"ח- לאן הכסף הזה הולך אף אחד לא יודע..)

המקרה חוזר על עצמו אבל בתדירות נמוכה יותר בכיוון השני , בדיוק הין קדימה לבני דרור ממש אחרי היציאה הדרומית מאבן יהודה, חבר'ה בבקשה שימו לב.

אגב, למי שלא אכפת הם אותם בעלי רכבי הליסנגטומטיות, שגם כך הרכב לא רשום על שמם..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

בסופו של דבר זה גם מגיע אליהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תקשיב חבר , אל תנסה פה לחנך אנשים כי הרי אתה יודע שלא תצליח.

קיבל קנס? שישלם אותו . זה יכאב לכיס שלו ולא רק שלך . ושלא נדבר בכלל על זה שהוא מסכן חיים אבל בוא נצא מנקודת הנחה שלא קרה שום דבר מתי שראית את הנהג הזה עובר באדום.

הוא עבר על החוק? הוא ייתן את הדין!! אתה לא תצליח לשנות את זה , כי הרי אנשים כאלה אומרים לעצמם שאם הם יוכלו ללחוץ עוד טיפה על הגז ולעבור, אז למה לא.

אין מה לעשות , אנשים מבינים רק על הבשר שלהם!!

גם זה קרה פעם לאבא שלי שהוא עבר ככה בטעות והייתה לו משטרה בדיוק אחרי הצומת והוא קיבל קנס 1000 שקל!

מאז הוא נוסע כמו טטלה ולא הייתה לו שום עבירה מאז ( 8 שנים לפחות נראה לי )

אנשים לא לומדים - בעיה שלהם!! לא אכפת בכלל ולא מעניין על זה שהם יקבלו קנסות. שיכאב להם ושייקחו להם את הרשיון.

אפקט ה "לי זה לא יקרה " כבר לא תקף למסכן שעבר באדום.

דיי כבר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כשהייתי נער ביליתי רבות באיטליה.

חרוט בזכרוני שרמזור הוא בגדר המלצה בלבד.

מאידך, לא היו שם תאונות בצומת ומעולם לא חזיתי בתאונות בצמתים כפי שקורות כאן בארץ.

אני מניח שיותר מאשר אדום כחול או ורוד משנה המנטליות ויכולת לנהוג ולא לנסוע מפה לשם סתם.

בכל אופן אל תזרקו כסף מהחלון ואל תתנו למחלבות הכסף לתפוס אתכם.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

מי מדבר על אור אדום לעזאזל??

פותח השרשור מתכוון למצלמות מהירות הנייחות שנמצאות על כביש 4.

אחרי בית ליד צפונה מצלמה שמעשירה את קופת המדינה ולפני בני דרור לנוסעים מצפון לדרום וכנ"ל לפני בני דרור לנוסעים מדרום לצפון.

כמו כן לפני רופין לנוסעים מצפון לדרום.

כל השאר בין חדרה לרעננה דחלילים למיטב ידיעתי.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

זו ממש, אבל ממש לא המצלמה הכי מפורסמת על כביש 4. המצלמה המפורסמת ביותר היא זו שנמצאת שני קילומטרים לפני מורשה מכיוון דרום לצפון. ראיתי אותה בפעולה כבר עשרות פעמים, כולל מספר דו ספרתי של פעמים בדיוק כשעברתי בכיוון השני (פלאש לעיניים באמצע הלילה זה לא נעים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן מצלמה מנאייקית.:evil:

הכביש הזה דורש 130-140..העיקולים הרחבים האלה..8)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

רוני, אתה מתכוון למצלמה שנמצאת אחרי הגשר מצפון לדרום , בדיוק שני ק"מ לפני מורשה, נכון, מצלמה מפורסמת גם כן.

אליה, אכן התכוונתי למצלמות מהירות, מי שעובר באדום שיעשה את חשבון הנפש והבנק שלו מול הגורמים הרלבנטים.

מנהלים, נא לשנות כותרת, פעם הבאה אני אשתדל יותר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

הכותרת נערכה בצורה לא נכונה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אכן, כנראה הוטעתי או טעיתי. בכל מקרה גם בעניין המהירות תופס באיטליה איליה (לעזאזל)

פירוש המילה בה השתמשת (אני מנחש שאינך יודע) הוא עז - אזל כלומר עז הלך.

במקור בתקופות עבר רחוקות ביהדות היו משלחים עז למדבר, מכאן מקור הביטוי.

בבקשה הימנע מלהשתמש בביטויים כאלה כאן.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

איפה אפשר למצוא רשימת מצלמות איפה הם נמצאות ועל כמה קמ"ש הם תופסות? אני יוסיף את זה לGPS שלי.

מכוון שאין לי iGo בGPS אלא איזה תוכנה שונה שעובדת רק על הGPS של למבורגיני אין לי אפשרות להוריד קובץ שמוסיף את זה לתוכנה. אצטרך לסמן בעצמי למקומות שאני נוהג לנסוע.

S2000

פורסם

זה חוקי? אם שוטר תופב אותי ברכב עם זה, מה הוא יכול לעשות?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...