Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של לנזר-דעה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיים אל תסתכל על המחירים שמופיעים באתרי החברות המייצרות!

אם אתה באמת רוצה אתר מצויין כנס לאתר הבא! הוא מוכר הכל! אבל ממש הכל! גם דברים שלא קשורים לרכב!

http://www.etronics.com

אני ממליץ בחום על האתר הזה!!!

אייל--תביע עליו דעה גם!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתר קטלני ! תגידו ! איך אני קונה מוצרים מחול לארץ דרך האנטרנט???

אני מת לקנות זוג סאבים חזקים ! הקלפיורניה מרעידים את כול האוטו אבל הם כבר שנה וחצי אצלי רציתי לשנות ... ואין ממש סלקציה בארץ אז איך אני מזמין את זה?

פורסם

יש בארץ מבחר מספיק גדול זה דבר ראשון. על המוצרים שתזמין יש 71% מס שחל גם על עלות המשלוח (שאינו זול).

האתר טוב, אין הרבה מה להוסיף. שווה לבדוק גם באתרים אחרים (קישורים בהודעה הדביקה שבראש הפורום) כי לעיתים יש להם מכירות חיסול.

פורסם

איזה מבחר בארץ יש ?? כול אתה מציג את אותו סאב ! ולא שאלתי כמה מכס אני יודע בדיוק כמה מכס עולה......שאלתי איך אפשר להזמין לארץ

פורסם

את רוב החברות אפשר להשיג בארץ. תגיד במה אתה מעוניין ונראה אם כן או לא.

תבדוק באתר אם יש להם אופציה של שליחה לישראל, ההזמנה היא עם כרטיס אשראי בין לאומי בדרך כלל. הכי טוב זה לשלוח מייל ולקבל את התשובות מהם.

פורסם
אכן זו סדרה נמוכה

תכנס באתר לנזר ישראל http://www.lanzar.co.il

יש שמה מגברים של לנזר קצת יקרים אבל ממש טובים

טיפה הגזימו במחירים שם אני חושב.. מסך של לאנזר ב 6500 ש"ח ? מלחמה פרצה שאין עוד מסכים והם היחידים בשוק ?

בכל אופן מערכת DVD מלאה אני משיג במחיר הנ"ל.. דיי בושה לפרסם מוצר כזה במחיר כזה מפוצץ.

בכלל המחירים שם גבוהים יחסית למה שאני יודע.

פורסם

השאלה שלי היא פשוטה:

אני צריך מגבר שידחוף לי רמקולים אובליים אחוריים של פיוניר 330 וואט וידחוף לי זוג קומפוננטים בסביבות ה-60,70 rms..

בעתיד אני יצרף סאב לא חזק במקום האחוריים!

המגבר הזה יכול לשמש למטרה הזאת?

פורסם

אדי, תרגע קצת, שתה כוס מים קרים ותנשום עמוק.

אין בקניית מגבר שום דבר דחוף וגם רצוי שלא יהיה כי אחר כך עושים טעויות. הפצצת הפורום בהודעות בטח לא תעזור לך ולא תגרום לכך שאנשים יתנו לך תשובה טובה יותר.

המגבר הזה הוא סדרה ממש נמוכה, אני אישיתי הייתי חושש לקנות אותו. תקנה מגבר מסדרת הVIBE (השחורים) ותוכל להיות שקט יותר.

עוד דבר שמעניין אותי הוא איך אתה יכול להמליץ לBMW על המגבר כשאתה בעצמך לא יודע מה הוא שווה :?

• תוכן חדש...