Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

יש לי מאדה 6 שנת 2004 מנוע 2000 לא המפוארת, וראיתי בהרבה תמונות שהם לא מהארץ אלא מחו"ל שיש מאזדות 6 אם ספויילרים, אז השאלה שלי היא אם מוכרים כאלו בארץ ואם לא, הבנתי שאפשר לבנות אותה צורה מפייבר גלאס (איך שרושמים את זה). ועוד שאלה הפייבר גלאס הזה זה יהיה טוב זאת אומרת זה יהיה בדיוק אותו דבר?

תודה לעוזרים.

פורסם

ניראה לי אתה מתכוון לדגם הMPS שלא מוכרים אותו בארץ וזה הדגם הספורטיבי..ואני חושב שכל צורה אפשר ליצור מפייברגלאס אם אתה יודע(מומחה) איך, תעשה חיפוש פה אני חושב שכבר דיברו על פייברגלאס פה.

פורסם

התכוונתי גם על הדגם הספורטיבי אבל ראיתי גם אחת בדיוק כמו שיש בארץ אבל אם ה-5 דלתות (לא שזה ממש משנה)

הנה תמונה שלה:

ספויילר כזה בדיוק אני רוצה וגם זה בדיוק הצבע שיש לי :)

ne4zjfmztjdn.jpg

פורסם

פורום שופוני נמצא בדלת השנייה בהמשך המסדרון .

אנא פתח את הנושא במקום המתאים .

אם אינך יודע היכן המקום המתאים , אז הגיע הזמן שתקרא את כללי כל פורום וכך תוכל לדעת .

היה שלום ותודה על הגבינות .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...