Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאופציית הייבוא אישי נפתח אבא שלי מתעניין בגרנד צ'רוקי דיזל מנוע 3 ליטר חדש..

שתי שאלות

1.יש את הדגם הנ"ל בארץ ..אם קניתי אותו דרך ייבוא אישי האם אני מקבל אחריות מהיבואן זה בינלאומי?

2.האם מישהו יודע אם יש מנוע בנזין בגרנד צ'ירוקי שתואם פחות או יותר בגודל ובצריכת דלק לדיזל(כי הסולר יותר יקר ואולי משתלם כבר להביא בנזין)

פורסם

1. לא, אתה לא מקבל אחריות מהיבואן אם אתה לא קונה דרכו.

2. בוודאי שיש מנועי בנזין בגראנד צ'רוקי! יש מבחר של מנועי V8, אם אתם רוצים להתפנק תביאו עם מנוע Hemi... אבל אם צריכת דלק נמצאת אצלכם במקום חשוב, אז זה לא הזמן לקנות ג'יפ גדול - בנזין או דיזל.

3. מכשירי תנועה, היבואן, חתכו מחירים בצורה משמעותית אך לפני חודש - בעקבות הדולר הנמוך וכדי להלחם ביבוא האישי. שווה לכם לקפוץ לאולם התצוגה ולבדוק לעומק האם יבוא אישי עדיין משתלם (החסכון בא באמת על חשבון האחריות).

4. אם זה מעניין - מבחן דרכים לגראנד צ'רוקי WK דיזל

Jeepolog.com

פורסם

תודה על התגובה..אבא שלי עשה על האוטו נסיעת מבחן והוא היה מרוצה..אתה יכול לקנות אותו מהיבואן ב330 משהו כזה וביבוא אישי דרך סוכנות 250\220 ואם לבד אז פחות..

אבל מבחינת צריכת דלק יש מנוע בנזין ששותה כמו מנוע דיזל בדגם הנ"ל

תודה

• תוכן חדש...