Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה בפירמוט מחשב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

אני לא מצליח לפרמט את המחשב מבקש עזרה.

מדובר על מחשב פינטיום 4.

הצלחתי להתקין וינדוס על וינדוס כרגע יש לי עדיין את הXP

יש לי רק דיסק קשיח 1 ©

אז ככה כשאני עושה ריסט למחשב וכשהדיסק בCD אין תגובה המחשב עולה כרגיל.

ניסיתי דרך הDOS רשמתי format C

הוא שואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה לפרמט כי זה הולך למחוק את כל הקבצים אני רושם (Y)

ואחרי זה הוא אומר לי שהווליום פתוח והוא לא יכול להמשיך עם הפירמוט אני צריך לסגור אותו , לא בדיוק הצלחתי להבין איך אני עושה את זה או מה אני צריך לעשות.

תודה מראש מקס.

פורסם

תכניס את הדיסק לסידירום. תיכנס לביוסף ותשנה שם FIRST BOOT DEVICE ל CDROM.

תן למחשב לעלות, ואז יהיה לך רשום BOOT FROM CD... TO BOOT FROM CD PRESS ANY KEY

אז תלחץ רווח או כל מקש אחר, ואז הוא יטען את תוכנית ההתקנה של הווינדוס.

כשהוא יסיים, יופיע לך תפריט עם אפשרות תיקון והתקנה חדשה. אתה צריך ללחוץ אנטר, ואז הוא יתחיל לתת לך הסכם תנאים - תלחץ F8... לאחר מכן הוא יראה לך את הכוננים שיש לך - תבחר ב C ואז אנטר. הוא יגיד לך שזה כונן של מערכת ההפעלה, ואז תלחץ לא שוב אנטר, ואז הוא ישאל אותך אם לפרמט, תבחר באפשרות QUICK FORMAT IN NTFS FILE SYSTEM תאשר, הוא יפרמט ויתקין את המערכת החדשה.

**על אחריותך!**

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני מבין, כבר עשיתי את זה כמה פעמים ולא הצלחתי...

הביוס שלי לא כמו בתמונות הוא שונה אני לא מצליח למצוא את הבוט הזה בשביל לשנו לCDROM מה שכן מצאתי זה מי יהיה תמיד מאסטר ששם כן יש לי אפשרות לבחור CDROM

מקס.

פורסם

יש שם בביוס איזושהי אפשרות תחת השם CHIPSET אני מאמין שזה שם אאל"ט.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

איזה BIOS יש לך?

של AMI או AWARD?

יש לך תפריט למעלה - פס כחול עם כתב לבן מודגש על רקע תכלת או שהמסך נראה כמו טבלה צהובה על רקע כחול כהה?

• תוכן חדש...