Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום,

מבקש את המלצתכם בין הרכבים:אוקטביה, אקורד, ו B4

נקודות חשובות: אני לא מתכוון לרכוש חדש מהחברה אלא בשנים 2006-2008.

יש לקחת בחשבון שאני עושה כ 20א ק"מ בשנה וצפונה.(בעיר ומחוצה לה בערך שווה)

הייתי רוצה לדעת איזה מהרכבים מבחינת עלויות תחזוקה, צריכת הדלק, איכות החומרים, תמורה לכסף וכו'.

תודה

פורסם

האוקטביה לא באותה קטגוריה עם B4 ואקורד, האוקטביה הינה רכב בגודל משפחתיות-בינוניות והאקורד/B4 בגודל משפחתיות FULL SIZE.

תלוי על איזה דגם/מנוע/גיר של אוקטביה אתה מדבר, אני מעריך שאתה מדבר על ה2.0FSI טיפ'.

מבחינת איכות חומרים, הייתי הולך עם האוקטביה.

האקורד הינו דגם חדש שהגיע לארץ רק לפני חודשיים. הבעיה היא המחיר של האקורד, 169K רק לדגם בסיס.

לגבי ה B4, הייתי פוסל אותה ישר, הרכב ממש לא באותו רמה כמו האקורד והאוקטביה. הצריכת דלק של ה B4 גבוהה מאוד ביחס ל2 הרכבים שציינת, היתרון של ה B4 שזה תוצרת סובארו לכן העלות אחזקה (טיפולים, חלקי חילוף) זולה.

סיכום:

צריכת דלק - אקורד.

תמורה לכסף - אוקטביה.

עלות אחזקה - B4.

אבזור - אוקטביה.

סיכום: ההתלבטות שלי בין אוקטביה לאקורד, עם נטיה לאקורד עקב הצריכת דלק.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
האוקטביה לא באותה קטגוריה עם B4 ואקורד, האוקטביה הינה רכב בגודל משפחתיות-בינוניות והאקורד/B4 בגודל משפחתיות FULL SIZE.

ידידי, תרשה לי לתקן אותך. FULL SIZE זה BMW 7, MERCEDES S ודומות.

אוקטביה היא משפחתית, B4 ואקורד משפחתיות גדולות.

אוקטביה דור חדש, באמת רכב נוח עם מושבים מעולים ומרווחת הרבה יותר מדגם קודם, יש גם פתחי מזגן ליושבים מאחור.

גם לאוקטביה חדשה יש אופצייה עם גיר DSG.

לאוקטביה תא מטען ענק.

לפי דעתי, אופצייה הטובה ביותר מרשימה זה אקורד, אלא אם כן אתה רוצה 4X4, אז B4 זה האופצייה, אם יש צורך בתא מטען ענק אז אוקטביה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האוקטביה אומנם מכונית מעולה, אך אינה קשורה לכאן.

אקורד או B4? לא יודע, האמת. חכה לתגובות של חברי הפורום הותיקים יותר והמנוסים יותר עם השתיים :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי רוצה לדעת איזה מהרכבים מבחינת עלויות תחזוקה, צריכת הדלק, איכות החומרים, תמורה לכסף וכו'.

אקורד משומשת היא דור קודם. הגרסה הפשוטה - פשוטה מאוד מבחינת אבזור. הגרסה המאובזרת יקרה משמעותית. התחושה בפנים מעט יותר איכותית מב-B4 אך כמכונית ה-B4 קצת יותר טובה. עלויות תחזוקה - צריכת הדלק תהיה בוודאי דומה מספיק, ביטוחים וטיפולים - ברר אצל סוכן הביטוח ובמוסכים בהתאמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ידידי, תרשה לי לתקן אותך. FULL SIZE זה BMW 7, MERCEDES S ודומות.

אוקטביה היא משפחתית, B4 ואקורד משפחתיות גדולות.

אוקטביה דור חדש, באמת רכב נוח עם מושבים מעולים ומרווחת הרבה יותר מדגם קודם, יש גם פתחי מזגן ליושבים מאחור.

גם לאוקטביה חדשה יש אופצייה עם גיר DSG.

לאוקטביה תא מטען ענק.

לפי דעתי, אופצייה הטובה ביותר מרשימה זה אקורד, אלא אם כן אתה רוצה 4X4, אז B4 זה האופצייה, אם יש צורך בתא מטען ענק אז אוקטביה.

אני מצאתי באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Full-size_car

ברשימה הזו האקורד כן מופיעה ברשימה של FULL SIZE CAR.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
אני מצאתי באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Full-size_car

ברשימה הזו האקורד כן מופיעה ברשימה של FULL SIZE CAR.

תלוי על איזה שוק מדובר.

קודם כל בקישור מדובר על הגרסא האמריקאית, שארוכה יותר מהאקורד האירופאית\יפנית :

4.73 מטר לעומת 4.93

זה בהחלט מעלה אותו דרגה (20 ס"מ, תוספת מכובדת).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...