Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנציה תזיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ייבוא אישי

רוב החברות של הייבוא מתעסקים עם ייבוא מארה"ב

אבל הבנתי שעכשיו קמה חברה שמתעסקת עם ייבוא של רכבי יוקרה מאירופה...שכחתי את השם שלה.

המחיר בודאי יהיה בסביבות 450-500 אלף שקל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מכונית טובה מאוד (נהגתי עליה לאורך כשבוע באיטליה) אבל מלבד השיק האיטלקי היא לא עדיפה על אף אחד ממתחרותיה מקטגוריית הסאלון. לא שזה משנה כי לא נראה לי שתוכל לייבא אותה בכל מקרה (לא הגיעו מכוניות ארצה, כנראה שאין לה תקינה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניתן לייבא את התזיס בייבוא אישי

הרכב מתאים לישראל כיוון שהוא בעל תקינה אירופאית

נסה לדבר עם שי מיבוא אישי ישירhttp://www.yevu-ishi.co.il

רק הערה, נראה לי שהמחיר יהיה אסטרונומי ותהיה לך גם בעיית חלפים גם בקנה מידה בינלאומי כיוון שהתזיס נדירה גם באירופה

אבל שיהיה בהצלחה!:mm_yeah:

פורסם

לדעתי יש תקינה, אחת הגיעה לארץ בזמנו ושהתה תקופה באולם המכירות, ייתכן שעשו תקינה לדגם.

פורסם

תקינה יש לרכב.

האורחת שהגיע לסמל"ת נשארה בארצנו בערך שבועיים שלושה והוחזרה לאיטלי, היא הובאה כדי לבדוק לקוחות פוטנציאליים אך עם תג מחיר התחלתי של 555.000 ש"ח (!) היו רק 11 לקוחות שהתעניינו ושניים מהם פרשו ל A8.

לגבי מנועים אין בעיית חלפים (לוגמי הבנזין זהים לקאפה / 166 והדיזל זהה ל דוקאטו) שאר הרכב זה כבר בעייה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...