Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לאנסר - ויש בה הכל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו, שלא.

ביקרתי בעולם התצוגה היום ש מיצובישי, כשהשארתי את הקונקט שלי בטסט שנמצא בדיוק 5 מטר מהאולם.

נכנסתי, ואלה היו רישומיי -

במחינת עיצוב, בתמונות, הוא נראה מדהים, יפה, מאיים, זורם וספורטיבי, וקווים מעניינים וספורטיבים.

לגבי המציאות, לדעתי לפחות, זה לא ככה.

הפנים נראים ספורטיבים, זה נכון, אבל הגריל הקטן מקדימה, נראה ממש לא קשור, והפנסים במציאות נראים פשוט לא זורמים מדי.

מאחורה, אין אפילו מה לדבר, הפנסים נראים מגושמים, ומעותקים מרכבים אחרים (לא באמת קרה, אבל ככה זה נראה), והרכב בעל פרופורציות מגושמות למדי (הוא יפה, אבל זה הפרופיל - תחת גבוה מאוד, תא נוסעים רגיל ואף נמוך עד כדי פני כלב מגושם).

הרכב יפה, שלא תטעו, אבל באתי עם ציפיות גבוהות לאולם התצוגה, והתאכזבתי.

זה לגבי העיצוב.

מבפנים -

כמו שאמרו, כך המצב :

הפלסטיקים שם אפרוריים (באימפרזה 07 שלי הסקאיי יותר נעים ומגרה, והאמת, הם רק חזרו אחורה מבחינת איכות חומרים בהשוואה ללאנסר היוצאת, ששם לגעת בפלסטיק הדמוי סקאי היה כמו לגעת בכלב מת עם עור קשקשים), ולא מגרים במגע\ראייה, הפאנל אנמי למדי והעיצוב לא מקורי כל כך.

המושבים לעומת זאת נוחים ותומכים, והמרחב מחיה בהחלט סביר.

בקרוב אני יעשה נסיעת מבחן (אצל קוח שלי, שהזמין את הרכב, והציע לתת לי חצי שעה ברכב).

ואני יעדכן.

לסיכום :

רכב סביר ויפה, אבל עדיין עיצוב מעט אנמי לדעתי, וחומרי דיפון ללא כל התקדמות בשוואה לדגם היוצא.

זאת ההתרשמות שלי, ויש שיגידו אחרת, אבל אלו כל דעותיי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

חבר שלי קיבל בתחילת השבוע לאנסר חדשה, וכל מה שרשמת בנוגע לעיצוב, אני מסכים איתך לגמרי.

בתמונות היא נראית הרבה יותר טוב, לדעתי.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם
חבר שלי קיבל בתחילת השבוע לאנסר חדשה, וכל מה שרשמת בנוגע לעיצוב, אני מסכים איתך לגמרי.

בתמונות היא נראית הרבה יותר טוב, לדעתי.

שלא תבינו לא נכון, היא יפה גם במציאות, אבל נראית מעט משעממת, בהחלט משעממת ממה שהיא נראית בתמונות (כנראה בגלל הרקעים המושקעים שמיצובישי עשו לה)

אני כרגע, לפני שנסעתי עליה, חושב שהיא תהיה כמעט כמו הדגם היוצא, בהתחלה אהבו אותה, היא הייתה רכב בסיסי אבל טוב מאוד, ואחרי זה המסיבה נגמרה, והאוטו נראה מיושמן ולא מעוצב בכלל, ס"כ הדגם היוצא לא היה כל כך הרבה בארץ.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...