Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CRV או RAV4 או Rouge ??

yuvalw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין שלושת הרכבים הנ"ל לקניה בארה"ב (לא לייבוא) (אם אני לא טועה ה Rouge נקרא בארץ קשקאי).

האם יש הבדלים מהותים בין הדגמים הללו ??

מבחינת הצרכים שלי: 4X4, רב הנסיעות יהיו בכביש, צריך יכולת שטח מינימלית (דהיינו שירגיש טוב בשבילים משובשים אבל ממש לא מחפש רכב שטח).

תודה,

יובל.

פורסם

לדעתי, RAV4 \ סובארו פורסטר יהיו הבחירה שלך.

מבין שלושת הרכבים שציינת לפורסטר יכולת השטח הגבוהה ביותר.

לראב4 איכות גבוהה יותר מלפורסטר, וע"פ מיטב זכרוני ביצועים מעט עדיפים, ותחושת יוקרה גבוהה יותר.

לזכות הפורסטר עומדים קבינה מרווחת בהרבה מכל שאר הג'יפונים בקט', עיצוב עדיף (לדעתי), יכולת שטח גבוהה יותר, נוחות עדיפה על כל הרכבים בקט' בכל כביש\שטח.

יש גם את היונדאי טוסון, רכב מעולה, הוא בעצם מאוד דומה בסגמנט לראב4, רק שאם באמת תחשוב עליו, תתכונן לחסוך כסף לדלק, זה כנראה הרכב הצמא ביותר בקט'

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...