Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכת דלק במאזדה 5 ע"פ מחשב הרכב: 10.7 ליטר ל-100 ק"מ דהיינו 9.34 ק"מ לליטר.

א. האם צריכה נורמלית? מישהו שמע על יותר טוב או יותר גרוע?

ב. עד כמה מחשב הרכב מדויק?

תודה רבה...

פורסם

לי זאת נראית צריכה נורמלית למיניוואן רצחני כזה.

יש מכוניות שהם 1600 משפחתיות שמגיעות בערך לצריכה דומה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

במזדה 5 שלי הצריכה רק 8 ק"מ/לליטר, כנראה ולי יש רגל "כבדה" יותר על הגז וגם עליות וירידות.

בכל מקרה הצריכה של המזדה שלך נראית לי בסדר.

דרך אגב, יש סטיה גדולה בין נתוני היצרנים לגבי צריכת רכבים והנתונים בשטח מכיון שלרוב נתוני הצריכה של היצרנים הם בתנאי מעבדה. שמעתי שמנסים או אולי הצליחו כבר לשנות את זה ושהלקוח יקבל נתון אמיתי של צריכת הרכב בפועל.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

יעזור בהחלט מה מה שקודמי אמר , מה שגם האם אתה לוחץ קיקים? מפעיל מזגן?

פורסם

אני דווקא שמעתי על 1-8,

למה שלא תבדוק בתכלס כמה היא עושה ולא תסמוך על המחשב.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

נכון, תמלא פול טנק , תסע איתו עד שהוא ייגמר, תראה כמה קילומטרים עשית איתו וכמה ליטרים נשרפו לך על מספר הקילומטרים שעשית ואז תחלק את זה.

פורסם

אפשר להסתמך על נתוני מחשב הדרך, אבל רק אחרי שיודעים עד כמה הוא מדייק ולאיזה כיוון הוא מזייף.

תבדוק בתדלוק אחד מה צריכת הדלק בפועל ותשווה אותה לנתוני המחשב. כך תדע מה הסטייה (באחוזים) של המדידה והאם מחשב הדרך מציג קריאה אופטימית או פסימית.

לשאלתך, בהנחה שהנסיעה מעורבת, המחשב מדייק ומדובר בנהג נורמטיבי שלא משתולל - אז זו צריכת דלק סבירה בהחלט.

• תוכן חדש...