Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תדר הדהוד עצמי של הרמקול. ז"א שכשאר הטוויטר מנגן 520HZ, הממברנה שלו רוטטת מעצמה (כמעט לכל חומר או מבנה יש נקודה כזאת).

למה זה מעניין אותך? כי באופן תיאורטי זה אומר שהטוויטר יכול לנגן "נמוך" יחסית, בד"כ זה יבתטא בגרף ישר כבר מאיזור ה 500-600-700HZ. בתכל'ס זה לא אומר שאם תחתוך אותו ב 1K זה ישמע טוב, ממש לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מעבר לכך שהטוויטר לא ישמע כמו שצריך באיזור התדר הזה , מאוד מאוד מומלץ לא לתת לטוויטר לנגן את התדרים האלו ותדרים קרובים אליו כי זה יכול לגרום לנזק לרכיב.

בשביל להחליט איזה נקודת חיתוך מתאימה לך תסתכל בגרפים של הענות התדרים של 2 הרכיבים שביניהם אתה חותך , תנסה למצוא את הנקודה שבא תקבל יחסית הענות שטוחה משני הצדדים , אחרי שמצאת נקודת חיתוך לפי הגרפים , תשנה בהתאם לאוזן כמובן בגבולות ההיגיון על מנת לא לפגוע ברכיבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

זה הגרף של הטווטר http://www.madisound.com/catalog/PDF/R2904_700000.pdf

וזה של המידוופר http://www.madisound.com/catalog/PDF/scanspeak/18w_4531g00e.pdf

אני ממש אשמח עם תוכלו לעזור לי.

אני רוצה לחתוך את הטוויטר נמוך כמה שאפשר(כי עדיין אין לי מידרינג')

הוופר שלי חתוך על 50 HZ

תודה.

פורסם

כנקודת התחלה הייתי מתחיל ב 2.5K ומשם עושה fine tuning לפי האוזן.

לפני שאתה מוריד את הטוויטר נמוך מזה תבודד אותו כך שרק הוא יפעל ותבחן איך הוא מתנהג בתדרים האלו.

בשום מקרה לא הייתי מוריד את הטוויטר מתחת ל 1.5K ב 24 DB. (אני לא אומר שהוא לא יהיה מסוגל לנגן שם , אבל טוויטר כזה שעולה אלפי שקלים מיותר לסכן במיוחד לאור העובדה שזה זמני עד שהמיד ישלים את המצב).

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם תסתכלו בהצהרות של הטוויטר תגלו מגבלה שנכנסת לפונקציה . הספק/תדר/מתלול. שווה לבדוק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שים לב לנתון ה POWER בנתונים של הטוויטר

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?products_id=1580

Power 12dB@Hz [email protected]

מה זה אומר?

הטוויטר יעמוד ב 150 וואט, בחיתוך של 2700 הרץ, עם מתלול 12 דיבי.

ככה שתרד מהתרד, כך גם תיאלץ לרדת בהספק שאתה מזין לרמקול.

עשה לעצמך טובה, אל תרד מה 2.2.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בנוסף, ואני אסביר את זה רק על קצה המזלג, רמקול עובד על עקרון של דחיפת מסה של אוויר.

טוויטר קטן יותר, מהיר יותר, מסוגל לדחוף מסה קטנה של אוויר ומסוגל לשחזר רק תדרים גבוהים.

וופר \ מידוופר גדול יותר, איטי יותר, מסוגל לדחוף מסה גדולה של אוויר ומסוגל לשחזר תדרים נמוכים יותר.

התדרים בין 1K ל 2K נופלים באמצע. לא מתאימים לשטח פנים של טוויטר, ומצד שני גם וופרים גדולים לא מסוגלים לשחזר אותם בצורה נאותה דייה. גם אם גרף ההענות של הטוויטר כבר שטוח לחלוטין מ 1K ומעלה, זה לא מה שהאוזן מפרשת.

בדיוק בגלל זה הכניסו גם את המיד \ מידוופר, שיתן מענה לתדרים הבעייתיים האלה.

אבל מאחר ורובנו לא ישקיעו בסט שלושה חלקים, עדיף לתת לוופר לעבוד עד איזור ה 2K מאשר הטוויטר (מה גם שזה מוריד עומס רציני מהטוויטר ושומר עליו).

מי שעובד אקטיבית מוזמן לבדוק את זה ולהיווכח בעצמו (בזהירות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים עם אליהו ואיתמר.

סה"כ הכל הרכיבים האלו לא מיועדים לעבוד ברכב ולא מיועדים לעבוד כ 2 וואי ולכן צריך להיות זהירים מאוד בכיוונים שלהם. חבל לפגוע ברכיבים מעולים ויקרים כאלו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

400 דולר לטוויטר...

400 דולר לטוויטר...

400 דולר לטוויטר...

400 דולר לטוויטר...

400 דולר לטוויטר...

400 דולר לטוויטר...

בחור ששואל שאלות שיובליו לניסוי הרסני...

גוועלד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה רע בניסויים הרסניים?:)

לומדים..

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

נראה שזה לא תמיד נכון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...