Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה..

יש לי מערכת פיוניר 6800mp שאליה מחוברים 2 רמקולים סטנדרטיים (יש לי בבית מגבר וסאב, אבל חוסר תקציב להתקנה וקניית רמקולים נורמליים).

אני מכיר תרמקולים (=את הרמקולים) ויודע מה הם מסוגלים.

כבר הרבה זמן שיש לי בעיה שאחרי כמה דקות של מוזיקה, הם מתחילים לזייף את הבאסים בצורה מחרידה..הדבר קורה בד"כ כאשר דוושת הגז לא לחוצה (רמזורים, עצור, כיכר וכו'..) ובמיוחד שיש צריכת חשמל מעבר לרגיל (מזגן, אורות גבוהים) אז הבנתי שזו בעייה בחשמל...מה גם שבעוצמה גבוהה יחסית, אורות המערכת ולוח השעונים "מקפצים".

וכל זה למרות שאין מגבר..

הדבר מאוד מציק, ואשמח אם מישהו ייתן דעתו על שורש הבעיה איך אפשר לפתור את זה.

המון תודה!

פורסם

נשמע לי כמו בעיית מצבר חלש\אלטרנטור

לך לחשמלאי רכב ותבדוק טעינה ופריקה במצב רגיל ובעומס

לא צריך לעלות יותר מ50 ש"ח (בהגזמה) לבדיקה מקיפה (כולל גובה וחומציות המים במצבר)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
נשמע לי כמו בעיית מצבר חלש\אלטרנטור הצרכן מושך מקסימום 10A. איזה בעית אלטרנטור יכולה להיות?

לך לחשמלאי רכב ותבדוק טעינה ופריקה במצב רגיל ובעומס

לא צריך לעלות יותר מ50 ש"ח (בהגזמה) לבדיקה מקיפה (כולל גובה וחומציות המים במצבר)

הבעיה היא חיווט מקורי של הרדיו דיסק. דק מדיי?

תריץ חוט חדש של 12G (כ1.5 או 2 מ"מ) לכבל האדום ברדיו דיסק.

ותחבר מינוס מהרדיו לשלדה חדש. והבעה תפתר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

SOUNDMAN

עם כל הכבוד,אם הבעיה הייתה מתרכזת רק במערכת הייתי פונה לכיוון הזה

אבל ברגע שהבחור הסביר שהוא נותן גז (מעלה טעינה) הבעיה נעלמת + צרכני זרם בשאר מערכות הרכב לא יציבות בסל"ד סרק

אני באמת חושב שדווקא האלטרנטור ברוב המקרים אחראי לכך

אבל אשמח לשמוע שטעיתי :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אלטרנטור לא ניראה לי כי כשהוא נותן גז אז זה בסדר זאת אומרת שהאלטרנוטור מטעין.

אבל המצבר לעומת זאת כאשר אין לו מי שיתעין אותו ניפרק מהר וכניראה שהוא הגורם לבעיה

אני היתי ממליץ לך לבדוק את המצבר שלך תבדוק אם הוא באחריות אז אתה מקבל חדש במקום.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

E_M777 - הצרכנים האחרים (מזגן, אורות גבוהים), עובדים כראוי..זו המערכת שמזייפת כאשר הם מופעלים.

למרות שעכשיו אני נזכר, לפעמים כשהאוטו עומד, ואני סתם לוחץ על דוושת הגז אני שם לב שאורות הרכב החיצוניים (אורות דרך אני חושב זה נקרא) מתחזקים מעט, אז כנראה זה בעייה בחשמל.

Soundman - תודה על התגובה, אבל אני לא מתמצא בשפה שענית לי..תוכל להסביר לי קצת על החוטים שהזכרת?

וד"א המערכת מחוברת דרך קופסת חוטים כזו (כל מיני חוטים שמתחברים לריבוע שחור כזה) שקיבלתי יחד איתה, וזו מתחברת לקופסת חוטים שיוצאת מהאוטו.

פורסם

הבעיה שלך היא ריבוי צרכנים על הקו. (דיבוריות / מטענים / אזעקה / אמוביליזרים) שיושבים על הקו שזה לרוב.

תריץ חוט חדש! רק לרדיו דיסק.

צד אחד למצבר עם פיוז הגנה של 10A. וצד שני יחובר לכבל האדום של הרדיו דיסק. (זה ה+)

וחוט חדש מהחוט השחור של הרדיו דיסק. למקום קרוב של השילדה. ולחבר עם בורג טוב.

חוטים של 1 או 1.5 מ"מ יספיקו!

וכל אלטרנטור ברגע שיגיע לסלד של כ2000 יתן יותר חשמל! כי הוא מיועד לתת את המקסימום במרכז הסקלה.

ולא בהתחלה.

וזה לא אמור לגרום לרדיו דיסק להבהב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...