Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם מכתב ששלחו לי EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חבר באתר כמה חודשים והייתי את המשתמשים שאלות לפני שאני קונה, כנראה אחד מהם חשב שאני מציק לו בזה שאני שאל שאלות לפני שאני מזמין אז הוא התלונן עליי שאני SPAMMER וכעת חסמו לי את החשבון ומבקשים ממני כל מיני פרטים שלא ממש הבנתי מה הם קשורים.

Dear Alexander,Thank you for writing eBay in regard to the suspension of your account.To have your account considered for reinstatement, please fax us both ofthe following:- *Completed* Request for Reinstatement form (To be processed, the form must include the User ID and email address of the suspended account thatyou're appealing, as well as a working phone number.)- Copy of your driver's license or other government issued ID with your name and address clearly visibleAlso include *one* of the following:- Copy of a recent credit card statement (copy of the actual credit cardis not acceptable)- Copy of a recent bank statement- Copy of a recent utility billTo print a copy of the Request for Reinstatement form, go to:http://pages.ebay.com/help/community/poisec9reinstform.html***Important***All contact information listed on the documents that you submit with your appeal must be consistent with the contact information listed on your registered eBay account. If any differences exist, you must providean explanation for these discrepancies, as well as documentation that confirms your explanation.If your eBay contact information is your work address, please send official documentation to validate this.***Important***Be sure to include the User ID and email address of the suspended account that you're appealing on the Request for Reinstatement Form. If your fax doesn't contain this information, we won't be able to process it.Please fax all documentation to:eBayAttention: Abusing eBay AppealsU.S. Fax Number: 1-877-349-1798International Fax Number: 001 + 801-545-2700Please allow 48 to 72 hours for your request for appeal to be processed.Sending us an email before that time may delay your request.***Privacy Note***Any documents submitted to us will be destroyed after the information has been reviewed and verified. If you're concerned about including yourcredit card number, you can black out all but the first and last four digits. However, your full name and address must be legible for us to process your request.To review the eBay User Agreement, go to:http://pages.ebay.com/help/policies/user-agreement.htmlThank you for your time.Sincerely,MarckeBay Customer Support

בבקשה כל מה מי שיתן לי פירוט מה הם רוצים ממני בדיוק יעזור לי מאוד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ככה יהיה יותר מובן, משום מה הכל מתערבב כשאני מדביק לפורום.

ebay 1.JPG

ebay2.JPG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

קרה לי בעבר בגלל תקלה בגינה נאלצתי לפתוח חשבון נוסף.

תשלח להם את כל המסמכים הללו והחשבון יחזור לפעילות רגילה תוך יומיים +/-.

Veni Vidi Vici

פורסם

לא ממש עזרת לי, איזה מסמכים ואיךאני ישלח להם אותם?

פורסם

הם רוצים שתמלא את הטופס של החזרת החש/בון לפעילות, נתנו לך קישור לשם.

צילום של רשיון נהיגה עם שמך ות"ז.

+ העתק של חיובי כרטיס האשראי (סביר להניח שכדאי שזה יהיה באנגלית - חיובים מחו"ל הם באנגלית).

או העתק של חיובי בנק (כנראה עו"ש -יהיה בעייתי כיוון שזה בעברית).

את כל זה לשלוח לפקס שרשום.

אני מאמין שמה שהם רוצים זה לראות שיש אדם אמיתי מאחורי הקונה ולא רובוט שמנג'ס למוכרים. כך שלא ממש חשוב אם כל המסמכים יהיו ברורים (חלקם יהיו בעיברית מחוסר ברירה.).

בכל מקרה מעניין גם מה שהבחור פה כתב, אני מקווה שלא תעבור את מה שהוא עובר.

http://www.ripoffreport.com/reports/0/215/RipOff0215030.htm

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

קרה לי בעבר, בדיוק בגלל ששאלתי מישהו שאלה על חלק מסוים לרובר (בזמנו).

לא עזר שהסברתי להם את גילי ואת מקצועי, היחסית מכובדים. לשלוח את כל מה שביקשו לא הייתי מוכן.

בסוף פתחתי חשבון אחר (לא לפני שמחקתי את כל השרידים שלהם בקוקיס וכו').

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קרה לי בעבר, בדיוק בגלל ששאלתי מישהו שאלה על חלק מסוים לרובר (בזמנו).

לא עזר שהסברתי להם את גילי ואת מקצועי, היחסית מכובדים. לשלוח את כל מה שביקשו לא הייתי מוכן.

בסוף פתחתי חשבון אחר (לא לפני שמחקתי את כל השרידים שלהם בקוקיס וכו').

אבל עם פתחת חשבון אחר עם אותם פרטים איך הם לא ידעו שזה אותו בנ אדם?

פורסם

לרוב הם עושים זאת לאנשים שהחשבון שלהם רץ מעט זמן או נטולי פידדבקים.

לי יש חשבון שרץ כבר שנתיים עם מעל 30 פידבקים ואני יכול לשאול מוכרים פשוט כל היום דברים, מצד שני לפני כחודש כשפחתי לחבר חשבון באיביי ושאלנו משהו כמו 3 מוכרים אחד אחרי השני עלויות משלוח לישראל, ובדיוק יום לאחר מכן החשבון שלו נסגר.

תוציא להם את כל המסמכים, זה קל יותר ממה שזה נשמע.

בהצלחה.

פורסם

זה ממש נשמע סרט לפתוח היום יוזר באי ביי, כשפתחתי את החשבון לפני 4 שנים זה לא היה יותר מסובך מלהירשם לפייסבוק (כיום), אבל מצד שני זה עוזר לשמור על האתר באמין.

בכל אופן, תשלח להם את המכתב, תקנה כמה מוצרים שיהיו לך פידבקים ואז יעזבו אותך בשקט.

פורסם
לא ממש עזרת לי, איזה מסמכים ואיך אני ישלח להם אותם?

רשום לך בצורה מאוד ברורה מה אתה צריך להציג להם. אם היית רושם שאתה לא מבין אנגלית, הייתי גם מפרט יותר.

בכל מקרה, בתחילת דרכי ב-EBAY לאחר תקופה קצרה בה שאלתי מוכרים עלויות, החשבון נחסם. ברגע שהצגתי את המסמכים הוא שוחרר והיום עם מעל 50 קניות, אין לי שום בעייה איתם. ההיפך, במקרה של בעייה עם מוכר זה רק לטובתי.

המערכת שם מאוד נוקשה בדברים מסוימים וטוב שכך כי זה עוזר לשמור על רמת הגינות טובה מאוד. רק אתמול כמעט קניתי מוצר שהמוכר העלה מחיר כל הזמן בתור יוזר אחר מה שאסור ע"פ החוקים שם וגם לא הוגן באופן כללי. אחרי שדיווחתי על כך, תוך מס' שעות אימתו את הדברים והורידו את הפריט שלו מהמכירה.

לסיכום, הצגת המסמכים היא לא משהו יוצא דופן אצלהם ורק משתלם בהמשך.

Veni Vidi Vici

פורסם

רציתי לסגור קנייה לפני גמר המכירה הפומבית. המוכר ציין שעלי להיות נותן ההצעה הגבוה ביותר על מנת שישלח לי הזמנה לתשלום. כך עשיתי (צריך לציין שזאת לא חובה מה שלא ידעתי בהתחלה) ולאחר 2 דק' מישהו עקף אותי. המוכר ציין שאני עדיין לא נותן ההצעה ההכי גבוהה ושוב העלתי מחיר. ואז הסתבר לי שאותו יוזר ספציפי (לא המוכר) מעלה מחיר ישר אחרי.

הדבר חסר היגיון למי שמכיר את זירת EBAY כי תמיד השעה הקריטית של המכירה היא האחרונה ובשעה זו בדרך כלל המחיר קופץ מעלה. במכירה הנ"ל היה עוד יותר מיום עד לסיום המכירה. לא אומר שהייתי בטוח בוודאות אבל לפי מהלך העניינים הכל הצביע על כך. אחרי 3 "משחקים" כאלו, ציינתי למוכר שאני פורש ודיווחתי עליו. לאחר מס' שעות קיבלתי אימייל חזרה מ-EBAY שציין שהוא סגר את המכירה למשתמש הזה. הטעות שלי מלכתחילה הייתה לרצות לקנות ממישהו בעל 2 פידבקים שפתח חשבון רק לפני כחודשיים בסה"כ וגם זה בתור קונה. צריך לשים לב שאם הולכים לקנות פריט יקר, מה גודל הביטוח שמציע פייפאל. למוכר שיש לו פחות מ-50 פידבקים (לא זוכר אם המס' הנ"ל מדויק), פייפאל נותן לי בתור קונה רק 200$ ביטוח במקרה של בעייה עם המוכר. אם הפריט עולה יותר, לא תקבל מעבר ל-200$ אם במקרה המוכר אבד עליך.

אם כבר EBAY, קניתי לפני מס' שבועות פריט בערך של 23$. קיבלתי את הפריט אך עליה וקוץ בה והפריט הסתבר כתקול. שלחתי אימייל למוכר עם רצון לקבל החזר מלא (וכמובן שהמשלוח חזרה עלי). המוכר ציין שההחזר שיגיע לי הוא רק עלות הפריט ללא דמי משלוח. לפני כן הוא אישר לאחר בדיקה שאכן הפריט כנראה תקול (מדובר על חלק של לפטופ) כי שלחתי לו נתוני מחשב לפיהם הפריט אמור להתאים ללפטופ שלי. ניסיון נוסף שלי להסביר שאינני אשם ולכן אין אני צריך להפסיד 10$ דמי משלוח לא עזר והמוכר ציין באלגנטיות שכדאי לי להסכים לתנאים שלו. כמובן שהדבר רק עיצבן אותי יותר ופתחתי תהליך DISPUTE ב-EBAY. תוך מס' שעות המוכר שינה את מנהגו והציע החזר מלא בתנאי לפידבק חיובי לפני כן. מי שמכיר את התהליך (לצערו) יודע שאם אתה שם פידבק חיובי, תהליך ה-dispute נסגר ולא תוכל להחזיר את כספך. כרגע העניין עומד על כך שאני הולך להוציא ממנו החזר מלא ורק אח"כ אחשוב אם מגיע לו פידבק חיובי. צריך לציין שמדובר ב-power seller ופידבק לא טוב משפיע עליו לרעה. כנראה שהמוכר חשב בהתחלה שיוכל למשוך אותי מעבר לזמן המוקצב שבו ניתן לפתוח תהליך dispute ולכן התנהג בצורה לא ראוייה. עידכון אם תרצו בהמשך.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני ראיתי מכירה שכבר 6 שעות אחרי שנפתחה היא קפצה מ 0.99 דולר למחיר של 100 דולר כשהמחיר המלא של הפריט בחנויות הוא 180 דולר.

כנראה שמישהו שם שיחק במכירה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...