Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאחורי העבודה שלי,וכמה מטרים מהבית שלי.

ללא ספק מבחינת מגרש הוא מצויין, מצחיק לומר כמה מכוניות עברו שם,מנסיוני האישי חוויות לא מעט היו במגרש ההוא.

רק שלא יסגרו אותו:shock:

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי כבר יסגרו את המשטרע?!

יש 19 הרוגים בשבוע בכבישים וזה הדבר היחיד שהם מצליחים לעשות

חבורת אפסים שחוץ מיחסי ציבור לא יודעים לעשות כלום

הכתבה הזאת פשוט מרתיחה את הדם

פורסם

ד' הוא הנהג. מי שמדבר איתו הוא ככל הנראה שוטר. שוטר מהסוג שמפמפמים לו יום ולילה כמה נהגים כמו ד' משתוללים על הכביש ומסכנים חיי אדם. שוטר שאין לו מושג מה זה ספורט מוטורי וכל מה שהוא יודע זה ש"מרוצים זה מסוכן" ושכל סוג של נהיגה שאיננה 90 קמ"ש באיילון צריכה להיחשב "מרוץ".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדברי פקד אוחיון, את המגרש פוקדים בדרך כלל צעירים נורמטיביים: "מדובר בחבר'ה בלי עבר פלילי שמגיעים במיוחד כי זה מקום שקט והם לא רוצים לסכן אף אחד. אבל הם מסכנים את עצמם. ההבדל בין פציעה קשה לקטלנית זה עניין של מזל, ואני לא מחכה שהקטלנית תגיע".

יש הגיון בדבריו שימו לב שהיחס והדעה המשטרה טיפה השתנה הנהגים כבר לא מוצגים כפרועי חוק חולגנים

אלה הפרשנות של הקריין עושה המון נזק וכמו כן השוטר מציג את השאלות בסרטון

זאת לפחות דעתי..

נ.ב

מיאטות נוסעות מצחיק על הצד

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

בתאונה שבא ניפצע נער היה מעורב דריפטר אחר ולא זה מהכתבה. הנער לא ניפצע קשה! הנער החליט "לטייל" במסלול בזמן שערכו בו אימון דריפטים 2 חברה' מהתחום.

פורסם
לצערי הלב נוטה יותר לגנות את התופעה. לצערי צריך לחכות בסבלנות עד שיהיה חוק מסודר ומקום מסודר שבו נוכל להתאמן.

איזו תופעה ? שאנשים שרוצים לנהוג קצת בצורה ספורטיבית מרחיקים למגרש מרוחק וריק ובכך לא מסכנים אף-אחד חוץ מעצמם ?

ומה שאתה והרבה אנשים מפספסים זה שה"חוק המסודר" לא הולך להסדיר את הפעילות הזאת. להיפך, הוא הולך לסגור לנו את הבסטה באופן רשמי ומסודר.

לפחות בשלב הראשון והדי ארוך (מאחר ואנחנו כבר מדברים על בירוקרטיה וחוקים).

יש הגיון בדבריו שימו לב שהיחס והדעה המשטרה טיפה השתנה הנהגים כבר לא מוצגים כפרועי חוק חולגנים

הטון אולי קצת חיובי אבל איך זה עוזר לנו ? הם עדיין נכנסים חזק בתחום ועוצרים בלי הבחנה (מילא שיכנסו באותם אירועים המוניים וחסרי שליטה שנעשים שם בסופ"ש שבהם אכן יש סיכון רב אבל את מי הוא סיכן פה בדיוק ?).

מצחיק שבשביל להרשים בכתבה הם צרפו דווקא וידאו מאוד ספורטיבי שכולל דריפטים ברמה (ד' אכן נהג מעולה) :-)

איפה המרוצים המדוברים ?

לפחות הניסוח של השוטר (המצוטט, לא המצולם) והוידאו מייצגים את התחום שלנו בצורה מדוייקת.

ניר

פורסם

הפרטים על התאונה עם הנער הפצוע לא חשובים במקרה זה חוץ מהידיעה שהוא לא נפצע קשה בכלל!

קובי, אין הגיון בדבריו של פקד אוחיון, שכן האפשרות להיפצע שם קשה כמעט ואינה קיימת.

מדובר במהירויות נסיעה מאוד נמוכות ברכבים אם רמת בטיחות גבוהה אם סיכוי התהפכות קלוש ביותר וקהל שבניגוד לפעם שעברה עמד בצד ולא היה קרוב בכלל לסכנה.

יצא לי מספר פעמים לדבר עם רשויות חוק כאלו ואחרות במתחם באשדוד, הם צריכים להבין שהתופעה הזאת של המגרשים הריקים היא רק מבורכת. לדעתי הם אפילו צריכים לתת תמיכה רחבה בנושא.

במקום להעמיד שם ניידת מסוות ולנסות "לתפוס עבריינים", להשתמש באותה ניידת שגם ככה נמצאת שם להרחיק את קהל הצופים למרחק ביטחון מתאים.

אין פה שום סיכון לאף אחד, האימונים האלו רק עושים אותנו נהגים יותר טובים! יותר מודעים! יותר עירניים!

עברו כבר מיליון וועדות שקבעו שצריך קורסים לשיפור השליטה ברכב במהלך הוצאת הרישיון. ומה בדיוק אתם חושבים שראיתם פה????

קובי, קשה לי לזכור מתי בפעם האחרונה הכירכרה הגדולה שלך בילתה את זמנה בזוויות גדולות בסיבובים... ולא אני לא מדבר על זוויות גילגול..... :lol::wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תום יש הגיון בגלל האלמנט של "היה מקרה" אם לא היה קורה אותו מקרה מצער שהילד הדפוק עלה על הכביש

כנראה שעכשיו לא היינו צופים בכתבה הזאת...

טום אתה כנראה לא זוכר את הכרכרה שלי...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זה נכון.

ברור שאני בקושי יזכור את הכירכרה שלך, אתה כבר לא מגיע או מזמין לאירועים, איך אתה רוצה שאני יזכור?

חוץ מזה שהיפנית הקטנה דווקא השאירה עליך רושם טוב בעבר אם זכרוני אינו בוגד בי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

יש בפורום הזה הרבה אנשים שיוצאים בשעות מוזרות לכבישים עקלקלים כדי למתוח את מיתלי מכוניותיהם, ואני אחד מהם.

מבחינתי, האנשים שבאים להתאמן באשדוד הם הרבה פחות "עבריינים" ממני או שכמותי.

אבל, בהעדר פיקוח מוסדר (אפילו של מדריך אחד) המקום הזה הופך לעיתים למגרש משחקים ולא למגרש אימונים.

חובבי הרכב בארץ נמצאים בפרדוקס, בכל פעם שהם מגלים פנינה מוטורית חדשה (או מחודשת), הם רוצים לרוץ לספר לכולם כדי שיבואו גם הם להתענג מהפלא...אבל לצערי זה מה שיביא לחורבן המקומות האלו.

אימונים בטוחים לכולם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

NMP, המשטרה רודפת גם אחרי נערים שקופצים בין גגות של בתים, זה מספק להם את הריגושים שלהם, זה לא מזכיר את המקרה שלנו?

גם במדינות שיש להם מירוצים מסודרים עדיין יש את מירוצי הרחוב. תמיד יש את אלו שמתסכלים על החוק כתור משהו שמגביל אותך ויש אנשים שמסתכלים על החוק כתור משהו שמסדיר משהו שללא ההגבלות בחוק הוא היה נראה בדיוק כמו שתאר aa123 את מה שהולך ב"מסלול באשדוד" ביום שישי (או במילים פשוטות יותר כאוס).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד.

יש הבדל מאוד גדול בין השתוללות בכביש ציבורי ו"מירוצי רחוב" לבין מה שאנחנו רואים בוידאו או מה שהרבה מאיתנו (כולל אותך) מנסים לעשות פה ושם במקומות כמה שיותר מרוחקים ובטוחים.

אז לא, אני לא מבין למה אתה "נוטה לגנות את התופעה".

ובקשר לחוק, זה ממש לא המצב. כל עוד אין חוק אז אתה מתעסק בתחום האפור (כן, גם לקפוץ בין גגות נשמע לי סבבה ולא ממש מסוכן לסביבה וזה די נופל בתחום האפור).

ברגע שיש חוק, או שאתה עומד בחוק או שאתה פורע חוק (קבל דוח על "מעבר בין גגות שלא באמצעות מסיע מורשה").

אם תתעניין קצת בחוק הנוכחי שמתגבש תבין שכל התחום המוטורי העממי שאנחנו מדברים עליו נמצא כרגע בצד הלא נכון...

• תוכן חדש...