Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ביקרתי במגרש הזה כמה פעמים. הסיכון היחיד שם הוא כשהצופים מחליטים לצלם קצת יותר מקרוב/לעשות טיול במסלול/לעלות עם רכב נוסף בזמנים שכבר נמציאם רכבים במסלול.

חבל שמקום כזה,שהוא בטוח,יסגר ולא יהיה לאותם נהגים מנוס מלחזור ולהתאמן בכביש ציבורי.

עצוב :roll:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממש לא מסכים עם הטענה שגורסת כי אם יסגרו את המגרשים הללו אנשים "יתאמנו" בכבישים. אימונים בכביש הם לא דבר שמקובל עלי בשום צורה שהיא.

אבל, מצד שני, אני חושב שהמדינה מחוייבת להגדיר בחוק את הנושא וכן לאפשר לאנשים לנהוג במגרשים שכאלה (כמובן שבצורה בטוחה). על עצמי אני יכול להעיד שהפכתי לנהג טוב יותר משמעותית רק בזכות המגרשים הללו וההבנה שפיתחתי בנוגע להעברות משקל, התנהגות הרכב והשליטה בו.

זה מדהים מה שכמה שעות נהיגה "אגרסיביות" שכאלה, בשילוב הדרכה או הסבר מחבר, יכולות לתרום להבנה של כלי הרכב והכרת מגבלותיו.

אני מאחל לכולנו שהנושא יוסדר ושהגורמים שאמורים לטפל בנושא יעשו זאת על הצד הטוב ביותר תוך התחשבות בצרכים שלנו, האזרחים.

אם אחרי 20 שנה קם פארק אקסטרים בת"א, עם "בריכה" לאופניים וסקייטים אינני רואה שום סיבה שלא יקום מגרש מסודר בו המהירות המותרת תהיה כזו שבמקרה של תאונה רק רכבו של הנהג יפגע והסיכוי לפציעה אפסי.

אתם יודעים מה, אני חושב שהמגרש באשדוד, אם רק היה אפשר להרחיק את הקהל למקום בטוח, הוא מקום הרבה יותר בטוח מפארק האקסטרים הזה בת"א.

כל מה שצריך זה, הגדרות ל"איך ומה מותר" (הכל אסור לא מקובל עלי) ואכיפה חמורה של ההגדרות הללו ותו לא.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הדבר היחיד שמעודד אותי בכל הסיפור הוא שמתוך 130 תגובות, יותר מ-120 הן חיוביות. יותר מזה - מעודד לראות שתגובות רבות הן ענייניות ואפילו מפורטות. אולי אנשים לא כ"כ אטומים כמו שאנחנו חושבים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים לא. המדינה כן. יש הבדל בין אנשים למדינה. בממשלה שלנו לא יושבים אנשים, רק מושחתים - שמעניין אותם רק האינטרס האישי וכסף כסף כסף.

אם איזה חבר כנסת ימצא דרך להכניס כסף לקופה מכל העסק הזה, מהר מאוד יבנו כמה מגרשים כאלה בכל עיר.

פורסם

חבל שדרך ההצגה של הכתבה לא היתה סימפטית יותר.

הרי זה הכול תלוי בצורה בה הכתב בוחר להעביר את הדברים, אם הוא ירצה זה ייראה כמו התנכלות משטרתית ואם הוא ירצה זה ייראה כמו צעירים מופרעים.

מצחיק שהם משתמשים בטיעון של "לפני כמה חודשים נפצע שם נער באופן קשה", בכל יום בכבישים נהרג לפחות בן אדם אחד ונפצעים עוד עשרות ועם זה המשטרה לא עושה כלום, זה מה שמפריע להם ?

פורסם

הכתב כותב זאת באופן לא סימפטי מסיבה פשוטה - המשטרה "הזמינה" את הכתבה הזו.

הם פנו לויינט ולידיעות אשדוד עם הסרטון וביקשו כתבה אוהדת עבורם. הכתב החליט להתחנף, כתב שהילד נפצע קשה, כתב שהרישיון נשלל - והנה לכם עיתונות במיטבה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני- תמיד אפשר לתת לזה קונטרה בעיתון אחר "אוטו" למשל.

אולי הגיע הזמן להזמין כתבות גם מהצד שלנו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן,

לא הייתי אומר שקהל היעד של אוטו ושל ידיעות אחרונות דומה.

יותר מזה, לא רק שקהל היעד לא דומה - הנפח שלו שונה לגמרי.

ידיעות מוכר למעלה מחצי מליון עותקים ביום. "אוטו" אומרים אומרים תודה אם מגיעים ל50 אלף יחידות בחודש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ועדיין, אנשים כמו אבא שלי קוראים את שני העיתונים.

צריך להתחיל מאיפה שהוא- בעיתונים, באינטרנט ואיפה שניתן שישמעו את קולנו.

זה עדיף על פני- המשטרע ז***ת ואין מה לעשות...

עידן

פורסם

העובדה שהכתבה הזאת נוצרה מלכתחילה כדי לפגוע בציבור חובבי הנהיגה כבר מספיק מגעילה כדי לעורר בחילה מהדרך בה משטרת ישראל וגורמים אחרים "פועלים" כדי "לצמצם" את מספר הנפגעים בכבישים.

גם את התקשורת שלנו היא לא מציגה באופן חיובי כל כך.. בלשון המעטה.

זאת בלי לדבר בכלל על האופי התוקפני שלה, העובדות הלא נכונות שמוצגות בה, והטמטום הכללי שאופף אותה.

הנה, שאול, מצאת את הסיבה שלך:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אם כול כך מפריע למשטרה ולמדינה כאחד, העובדה שיש אהדה למוטוריקה בארץ וצריך להתחבא ולמצוא דרכים לא דרכים בשביל להנות מרכבים שמיועדים לסוג כזה של הנאה, אם הם לא מבינים שלא כולם אוהבים רק דוגמנים שרצים אחרי כדור ומנסים לבעוט אותו לשער. שהענף המוטורי לא פחות מסקרן, מהנה ומאתגר.

רוצים למנוע תאונות, סכנת האחר,עבירות תנועה?

תנו לנו מה שיש בכול ארץ (ירדן,טורקיה,ומדינות ערב למינהן), ישראל מתיימרת להיות מדינה מודרנית ובין המתקדמות בעולם ?

בושה וחרפה שישראל עדיין לא הגיע לשלב של ההבנה , רוצים פחות תאונות ? תבנו לנו מסלול מסודר ! אנחנו נשלם דמי כניסה ודמי אחזקה, אבל לפחות תבנו ! תתנו פתרון חוץ מדוחות תנועה שגם ככה לא "מלמדים אותנו לקח" רק מאליצים אותנו ללמוד שיטות חדשות להימנע מהמשטרה !

שלכם

מתוסכל

בן

פורסם

בן -לדעתי אתה מבלבל בין עובדות. אני לא מאמין שמסלול מסודר יפחית ברמה ניכרת את כמות התאונות- הוא פשוט יתן מענה לכל אותם אנשים שמעוניים בכך, לעשות זאת מבלי שיחשבו עבריינים ובצורה בטוחה ומאורגנת יותר (ועל הדרך גם ניצור עוד מקומות עבודה, נפתח יישובי ספר ונכניס למדינה עוד כסף ממיסים).

לדעתי כדי להפחית את מס' הנפגעים ואת הנזק מתאונות הדרכים צריכים לפעול ב3 משורים:

1.תשתיות- דחוף לשפר את רמת התשתית בארץ- אספלט סופח מים, גדרות הפרדה, מעקה גמיש, תאורה ועוד

2.חינוך- מתנאי לנהיגה ללא מלווה הוא קורס לנהיגה מתקדמת, אם זה ייכנס בחקיקה הקורס לא יהיה יקר וגם יצטרכו להקים עבורו מכונים ללימוד- זה לבד ישפר את מצב המוטוריקה

3.אכיפה נכונה- יש להלחם בעריינים הכבדים ובעברות ההורגות (אדום, פס לבן, עצור) ולהפסיק להפיל כל דבר על מהירות.

עידן

פורסם

קראתי את הכתבה, ראיתי את הסרט והתגובות.

ואז ישבתי וחשבתי מה הייתי עושה לו אני הייתי ק. התנועה שאחראי על האיזור.

האמת? נראה לי שאותו הדבר...

לפי מה שאני מבין, עד התאונה, שמבחינתי נפגע שמה נער קשה, המשטרה דיי התעלמה.

אבל מרגע שיש תאונה קשה, ואתה יודע רישמית שהמקום "מועד לפורענות", לא משנה כמה אתה חושב שזה חשוב וחיוני, אתה בתור מי שאמון על ביטחון הציבור וצריך לעשות הכל למנוע את התאונה הבאה, חייב לסגור את המקום הזה או לטפל במי שנמצא שמה.

בנוסף, בקשר לאותו נער פצוע, ברור לכם שהביטוח של ה"דריפטר" הפוגע אינו מכסה את עלות הטיפול הרפואי שלו, כן?

כתוב בפירוש בביטוח החובה שתחרויות למיניהן אינם מכוסות.

עכשיו, מרגע שאתה יודע שהמקום מסוכן כביכול,אז אם עוד חודש תהיה שמה תאונה. הכי טיפשית אפילו, צמיג שמתפוצץ, שכתוצאה ממנו הנהג עף על העץ ונהרג (וזה לא תלוש מהמציאות, הרבה דריפטרים משתמשים בסטים יבשים וישנים לדריפטים), אתה בבעיה. כי אז תצטרך להסביר להרבה מאוד אנשים, כולל משפחת הנהג, למה ידעת שבמקום הזה מתרחשת פעילות לא חוקית ואתה לא עושה שום דבר למנוע את זה, ואתה יכול לשכוח ממקום העבודה שלך.

בנוסף, כמו שגם נטען, הצופים והמשתתפים במקום לא עושים הכל על מנת לשמור על כללי הזהירות הנדרשים.

אתם לא מצפים שהמשטרה תשים שמה שוטר שישמור על הבטיחות, כמו שלא שמים שוטר בבית זונות שיבדוק שלאף אחד אין מחלה מדבקת.

לכן, האכזה שלי היא ממספר גורמים (לפי הסדר):

1. מכך שחוק הספורט המוטורי תקוע. לא רואים שום יישום בשטח.

2. המשתתפים, שנוהגים לא פעם בחוסר אחריות. כולנו היינו במפגשים, רידיניג, איילון, קניון הזהב, וראינו שתמיד יש איזה כמה שבוחרים למרות הכל לעשות דברים בקרבה מאוד מסוכנת להולכי רגל, ולא פעם הייתה תאונה, רובן נגמרו בנזק קטן לאוטו וגדול לאגו, אבל עדיין...

כמו כן, גם הצופים שלא יודעים לשמור מרחק מינימום מאותם נהגים משתוללים ומתקרבים אליהם. אני אישית כל פעם שראיתי שמישהו רוצה להוכיח כמה הז*ן שלו גדול, תפסתי קצת מרחק, לא אשקר ואגיד שלא התסכלתי ונהנתי, אבל קצת מרחוק, שאם בטעות (וזה קרה לא פעם) הוא יחליק או יאבד שליטה, שיפגע במשהו אחר.

3. העיתונות, הכתבה הזאתי לא טובה, אני הייתי הולך על כיוון של הנהגים נאלצים לבצע דברים מסוכנים, כיוון שאין להם אפשרות לבצע את התחרויות באופן חוקי, למרות חוק שכבר עבר בכנסת. והנה הם מנסים להזהר ומחפשים מגרשים נטושים, אז הם סה"כ מנסים להיות בסדר וחבל שגורמים להם להיות עבריינים.

מהמשטרה אני לא מצפה לשום דבר אחר.

כול דבר שאינו מוגדר כחוקי ע"פ החוק, לא משנה אם אנחנו מסכימים איתו או לא, המשטרה צריכה להפסיק אותו.

אי אפשר שיהיה מצב שמשטרה מחליטה על דעת עצמה מה אוכפים ומה לא.

פורסם

מצוין- אז שהמשטרה תתחיל לאכוף את חוק איסור פשע מאורגן, לקיחת שוחד וכו' במקום להיטפל רק למה שקל לה לעשות- ראה ערך נערים עם ג'וינט בים, מגרש חניה נטוש וכו'...

עידן

• תוכן חדש...