Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה באירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שי כל מיני קורסי נהגה מתקדמת ונהיגת מירוצים בגרמניה ובבלגיה.

אני בטוח שיש עוד בכל מיני מדינות באירופה ואני בטוח שגם בארה"ב.

מישהו יודע פרטים על הקורסים האלה?

איפה הם נעשים? מה הם כוללים? כמה הם עולים?

עם מי צריך ליצור קשר?

אני משתחרר עוד מעט ואני רוצה לאסוף את כל הפרטים כי הטיול שלי אחרי הצבא הוא לא להודו למזרח וכל זה אלא לנהוג באקזוטיות למיניהן ולשפר את הנהיגה שלי?

תודה

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לקורסים בחו"ל יש יתרונות וחסרונות.

אחד היתרונות הוא בעובדה שכיום אין בארץ מסלולי מרוצים ועל כן זו אופציה השמורה רק לבתי-ספר בחו"ל. בנוסף, ניתן לעשות קורסי מרוצים ולקבל רשיון מרוצים חוקי.

אבל, אחד החסרונות הגדולים היא העלות. כל נסיעה וכל קורס בחו"ל כרוכים בסכומים עצומים הנמדדים במקרה הזול בכמה אלפי שקלים, ועשויים להיגמר בכמה עשרות אלפים. אלא, שהסכומים העצומים אינם מבטיחים ידע רב יותר או זמן תירגול ארוך יותר מאשר בארץ.

לכן, המלצתי היא לנסוע לקורס בחו"ל רק כאשר אתה רוצה להשיג משהו שלא קיים בארץ, כמו נהיגת מסלול, קורסי מרוצים, או נהיגה על מכוניות אקזותיות.

אם מדובר "רק" בקורס נהיגה מתקדת / ספורטיבית, חבל על הכסף, משום שבארץ תוכל ללמוד את אותם הדברים, בעברית, בפחות כסף ועם יותר זמן תירגול, ולהישאר עם עודף.

בהצלחה.

• תוכן חדש...