Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru B4 Limited Edition

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטלוויזיה יש עכשיו פרסום לסובראו B4 LIMITED EDITION, מודגש כי זה ל"מהירי החלטה".

הלכתי לראות: הרכב הוא אותו הרכב רק עולה 10,000 ש''ח יותר. מה מקבלים? מסך GPS בקונסולה מרכזית + סאן רוף של WEBASTO בהתקנה מקומית.

בקיצור, לא משתלם בגרוש, סתם הוסיפו שתי תוספות בתשלום מלא. בחוץ ניתן לעשות לבד יותר זול, או רק את אחד מהם לפי הצורך.

אה כן, ואין קרויז קונטרול.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי לפי הפרסומת שהם לא דורשים תוספת מחיר על האיבזור הנוסף. מוזר.

כן, הפרסומאים האלה יודעים למכור ולעניין אנשים.

הרכב בגרסת "לימיטד אדישן" עולה 152.000 ש''ח וכולל סאן רוף מקומי + GPS, כפי שציינתי.

אך אם מתעניינים באותו הרכב בגרסה הפשוטה ללא סאן רוף + GPS מקבלים אותו ב 142.000 ש''ח.

הבדל של 10.000 ש''ח, אותו משלמים עבור שתי התוספות.

לדברי איש המכירות, לסובארו במחיר כזה אין ולא יהיו מתחרות. לשאלתי למה אין קרויז קונטרול הוא לא ידע מה להגיד. יצאתי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני חושב שתוספת המחיר לא נותנת תמורה הולמת. אנשי המכירות רוצים למכור ולא הכי מעניין אותם לשקף תמיד את כל האמת, כל עוד יצליחו לדחוף ללקוח את החבילה היקרה יותר, בין אם הוא צריך אותה ובין אם לא.

חשבתי על זה, וכל מערכות ה-GPS המובנות שבאות עם הרכב - כיצד מעדכנים להם בדיוק את המחשב כאשר יש עדכוני תכנה?

לי יש מחשב כף יד וכל כמה חודשים אני מוריד מפות חדשות ו-UPDATEים מסויימים ע"מ המכשיר יזהה נכון את הכבישים ואת כל הדרכים שיש נכון להיום. מעניין אם לוקחים את זה בחשבון.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מערכת GPS אינטגרלית היא לא דבר זול בכלל. שווה או לא - כל אחד ושיקוליו (בטויוטה תשלם 13,000 ש"ח עבור מכרת כזו).

לגבי הגג בהתקנה מקומית- אני באופן אישי דיי נרתע מהתקנות מקומיות, בעיקר כאשר מדובר על חיתוכים למינהם...

אם כבר גג שמש- מקורי בלבד.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לגבי הגג בהתקנה מקומית- אני באופן אישי דיי נרתע מהתקנות מקומיות, בעיקר כאשר מדובר על חיתוכים למינהם...

אם כבר גג שמש- מקורי בלבד.

עידן

+1

אם כי, לטעמי גג שמש הוא אחד האביזרים המיותרים ביותר שיש. יותר מ- 10 שנים שאני נוסע על מכוניות שמצוידות באביזר הזה (מקורי) עד היום פתחתי את הגג אולי 5 פעמים.

ברכבי הנוכחי (בן שנה ותשעה חודשים) אני בכלל לא בטוח שהגג פועל, מעולם לא ניסיתי לפתוח אותו.

לגבי ה- GPS הסיפור אחר, מדובר באחלה צעצוע, אבל במחיר הזה עדיין עדיף להשתמש במחשב כף יד.

פורסם

לאבא שלי יש B4 2007 בליסינג הדגם הפשוט ביותר והיא כוללת CRUISE CONTROL.

כנראה שהם הורידו את הקרוז קונטרול, התקינו תוספות סוג ז' בהתקנה מקומית, ומרוויחים על הרכב הרבה יותר.

בחיים לא הייתי נוגע ברכב עם סאן רוף לא מקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא אני פותח את הסאן רוף כמעט בכל נסיעה... ונהנה מזה מאוד. יותר על מצב חלקי, שרק החלק העליון עולה ונכנס אויר.

אבל אין לי ספק שכל רכב שאני אקנה יהיה עם סאןרוף... מקורי..

לגבי GPS, קניתי מחו"ל MIO C520 עלה 1000 שקל, ועוד 900 שקל למפות בארץ. תענוג של מכשיר.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

בסדר, טריק שיווקי של הסוכנים בארץ, כנראה הולך להם טוב עם הB4 אז הם מנצלים את זה לרווח גדול יותר.

אפרופו..

נהגתי על B4 ידנית עם 165 כ"ס.

הרכב הזה פשוט מדהים. והמנוע עוד יותר.

GS300.

פורסם

התוסף מומנט על חשבון הספק.

כמו כן התווסף להיצע המנועים (לא בארץ) מנוע 2.5 ליטר אז כנראה רצו לבדל ביניהם.

+1 לגבי הסאן רוף. ברגע שהיה לך, אתה לא יכול בלי.

כבר 3 רכבים רצופים עם סאן רוף מקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...